Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

fore

Članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fore

  1. fore

    Bet365

    I ja sam iz BiH mogu uplacivati preko Skrilla i Nettelera ali je problem kad sam isplacivo novac preko Skrilla na Bank account bankovni racun od Raiffeisen Banke od 50 eura mogucih za isplatu na skrill racunu je provizija 5 eura i 45 posaljem na Banku samo sam dobio isplatu 10 eura i to kroz tri radna dana znaci Banke velile provizije uzimaju .
  2. fore

    Bet365

    Imao sam lose iskustvo preko Skrill racuna , kod isplate novaca od 50 Eur. Znaci 50 EUR minus 5.5 poreza od Skrill to je 45 EUR 45 EUR poslato za isplatu na Bankovni Racun u trajanju do 3 dana isplate samo mi je isplaceno 10 EUR. Kako je nestalo 35 EUR To je bila prva isplata preko Skrill-a Ima li neko objasnjenje na ovo:
  3. Imam problem nemogu da isplatim novce sa Netellera na Visa Karticu . Pise ovako na Neteller racunu : NOTICE:There are no available bank withdrawal options in your country. You can spend your funds at a merchant website or transfer money to a NETELLER account. Apologies for any inconvenience.
  4. Da li ima neko da pomogne da li se mogu isplatcivati novci sa kladionice bet365 , u BIH i na koji nacin.
  5. fore

    Bet365

    Da li ima neko da pomogne da li se mogu isplatcivati novci sa kladionice Bet365 , u BIH i na koji nacin.
  6. fore

    Bet365

    Prolazilo je ovo sa ovom opcijom Non-gambling U koristenju Netellerovog racuna sa kreditne kartice na racun Netelera uredno uplacen novac ,a kad se prijavim na Bet365 racun da izvrsim transakciju novca sa Netellera na BET365 racun pise odbijeno nedozvoljava isto. a za ovo znam da ne prolazi Gambling (casino, sports betting, poker) nedozvoljava kao sto ste vi naveli. Pokusat cu ovo jos sa Skrill racunom . Hvala vam zaista na brzom odgovoru.
  7. fore

    Bet365

    Da li uopste se moze igrati iz BiH i kako ?
  8. fore

    Bet365

    Sve mi je ovo poznato ali izgleda da je problem kod upate koristio sam kreditne ili debitne kartice imam Netellerov racun ali ne ide uplata neka je zabrana, zelio bih da jos neko odgovori da li ima slicnih problema sa uplatom. Znaci koristio sam Visa Electron Card i Neteller racun uredno je sve islo sa uplatama . Sad nesto nemoze.
  9. fore

    Bet365

    Da li neko od clanova ovdje ima na forumu da je iz BiH i da se kladi preko Bet365 . Pitanje: postoji li mogucnost Deposit-a uplate novaca na Bet365 i na koji nacin ,kakva su iskustva posto je zabrana bila.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use