Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Admir1988

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Admir1988

  1. On 12/8/2017 at 13:04, A1miR said:

    Offtopic je, pa se izvinjavam unaprijed, al svejedno da odgovorim momku.

    Tesko da mozes uplatiti na ove svijetske tj van BiH kladionice. Ja imam racun u Unicredit Banci, dvije kartice, Master Debit i International, koje sam bez problema koristio u Turskoj, Dubaiu i u Americkom PX-u. Ali to uopste nije bitno, jer mislim da su nase banke, na naredjenje 'vlasti' blokirale uplate u kladionice koje nisu u BiH, bas da se ne bi izbjegao porez, koji, je li, ide nasima :)

    Ja sam pokusao na vise 'svjetskih' kladionica uplatiti, cak sam i chatao sa advisorom iz bet365 online kladionica" rel="external">bet365, te je on pokusao izvrsiti uplatu za mene, da bi mi poslije rekao da je nemoguce jer je moja banka blokirala isto. Naostren isti dan odem kod svog bankara, ali i njemu su ruke svezane, kaze da je to administrativno rjeseno i vjerujem da je slican slucaj sa svim nasim bankama. Postoji mala sansa da Intesa nema taj problem, ali nisam provjerio ni otvarao racun kod njih.

    Tako da i ja igram u 'domacim' kladionicama. I cesto je, ako ganjam svoje redovne kvote cca 2, taj dodatni par od koeficijenta 1.15 (ne bi li nadoknadio i zaokruzio na mojih ciljanih 2 sto mi je pravilo igranja), razlog padanja.

    Jednom rjecju, BiH :)

     

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use