Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

JoKer

Članovi
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JoKer

  1. Pozz, ne znam da li je iko govorio na ovu temu ali mislim da ima zainteresovanih definitivno. ''Zanimanje'' koje sve više je trn u oku vladama, poreskim itd. pogotovo u BiH gdje ovo zanimanje jos nije zakonom uredjeno. Koliko znam postoji samo predlog o zakonu da svaki freelancer duzan sam obracunati porez od 10% te dodatnih 4% za zdravstveno s tim da nema ni radni staz niti zdravstveno osiguranje? U Srbiji mislim da je regulisano tako sto svaki freelancer placa 200e mjesecno ali od 01. januara navode neke promjene. Ne znam koliko ovde ima freelancera ali svakako bi valjalo razmijeniti informacije, sazanja o zakonima itd. ? Ovo je dosta korisno za drzavu jer im mladi ljudi donose paru u drzavu iz vana ali jos nikako da regulisu zakonom barem u BiH. Ako grijesim neka me neko ispravi? Ne znam kako je stanje i pravilnik u HRV i ostalim drzavama?
  2. Slazem se, samo sam htio reci da ove dvije kladionice (koje ja znam) ne obracaju paznju odakle si uplatio a gdje si isplatio. Npr i sa psc uplatis a u poslovnici isplatis itd.
  3. Na SuperSport i WWIN mozes uplatiti preko bilo cega i isplatiti gdje god hoces
  4. Pa mozes li prebaciti sa netellera na skrill pa sa skrilla isplatiti?
  5. Krece s klupe, dobice manje minuta, sretno.
  6. I vraca se Harison Barnes sto znaci da ce otkinuti koji sut i Doncicu i Smithu. Realan under na 18,5
  7. JoKer

    Bet365

    Moras na bank withdraw i onda na svoj racun u banci
  8. Zvao sam, problem je povlacenje novca sa skrilla na visa karticu. Kazu da prvo banka mora odobriti gambling deposit i tek onda mozes isplatiti na visa. Ali mogu odmah (kako kaze) dodati bank account i na njega isplatiti. Ja imam neku štednu knjizicu (u evrima), ima na njoj ziro racun banke i broj stednog racuna. Da li je to bank account ili???
  9. Ja bi samo zamolio bilo koga da sto prije ako je moguce mi dadne broj na koji mogu nazvati skrill i pricati s nekim od njih na telefon. (iz BiH sam, Republika Srpska- ako nesto znaci za taj broj). Hvala unapred pa obrisite cim neko odgovori.
  10. Barton (Denver)+11,5 mozzart, vecina je ili 11,5 ili 12,5 Glavni razlog izostanak najveceg potrosaca lopti Geri Harrisa pa bi Barton morao dobiti vise minuta a i u finoj je formi. Mislio sam Jokica ali tesko je sa Gasolom..
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use