Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Dusan83

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Dusan83

  • Datum rođenja 03/25/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dusan83's Achievements

  1. Ja sam ranije prije par god igrao preko Wilijam Hila oko hiljadu i po tiketa, uplatim preko tekućeg, vezana kartica za račun sad definitivno ne može. Probao sam i preko Netelera i ne može. E sad ja imam 20 eura zarobljeno na Neteleru, ako hoću da ih vratim na tekući provizija je 10 dolara. Da kupim nešto preko nekog sajta ibeja itd ne nude kupovinu ti sajtovi preko Netelera. Kako vi uopšte isplaćujete pare da ih imate fizički. Nisam radio sa ovim servisima.
  2. OK hvala na info. Nov sam s tim servisima. A Neteler kartica je li zabranjena u Bih znaš li to možda. Da mogu skidati keš preko bankomata.
  3. Hoćeš da kažeš da ako na primjer radim isplatu ma banku na svoj tekući račun s William hilarious da može banka da uzme proviziju toliku.
  4. Interesuje me je li to zabranjeno klađenje u stranim kladionica a iz Bih, prije sam se kladio preko William Hill i imam račun I karticu registrovani s koje sam povlači pare direktno na račun William Hill za klađenje a sad ne može. Ne može ni preko Bet365. Probao sam preko Netelerom. Sad sredstva koja su mi na Neteleru koliko sam skontao ako hoću da vratim na račun provizija je ogromna i čeka se par dana. Negdje sam našao na njihovom sajtu da je bez obzira na sumu koju vraćate provizija 10 dolara, stvarno ne kontam kako je to moguće ikako se isplati.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use