Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

jack99

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jack99

  1. Posto je tesko kreirati virtual VISU od kako je ENTROPAY onemogucio nama iz BIH da to radimo, a tako sam uplacivao novac na SKRILL pa sada trazim drugi nacin a preko banke je nemoguce.. Da li se novac koji neko posalje sa SKRILLA na drugi racun SKRILL korisnika moze koristiti za kladjenje?
  2. Dakle licnu su mi potvrdili i pise da je prvi korak zavrsen.Sada me zanima da li se moze koristiti pasos ili vozacka kao drugi korak verifikacije ill to mora biti bankovni izvod ill racun i slicno. ..
  3. Ovako znaci poslao sam fotografiju licne sto su mi potvrdili, ostao je drugi korak da li mogu poslati sliku pasosa ili vozacke kako bi to zavrsio ili nesto drugo?
  4. Hvalaa ,da li da koristim karticu ili bankovni transfer prilikom uplate na Skrill?
  5. Dobar dan, u planu sam poceti koristiti bet365, pa me zanima koji su vasi savjeti za vrsenje uplate i isplate ? Planirao sam to raditi preko Skrilla ali vidim da su neki imali problema sa uplatom, jer banke nisu mogle odobriti uplatu zbog zakona o online klađenju.. Da li da koristim karticu ili na neki drugi nacin da uplacujem na Skrill? I zanima me koliki su limiti na Skrillu oko uplate/isplate novca? Hvalaaa
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use