Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

grunf67

Članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by grunf67

  1. evo,da malo update-amo...moram iskreno priznati da su me vrlo ugodno iznenadili promptnom reakcijom..naime,poslal im mail sa zamolbom o promjeni broja moba..maltene u roku od 5 minuta odgovorili mi da dostavim foto..kak su oni napisali,dokumenta s kojim sam se regal na stranicu..istina Bog,pojma nemam na koji su to točno dokument mislili,kaj sam im i napisal,no zausput im poslal i foto osobne..i eto kroz par minuta opet njihovog mail-a kojim me obavještavaju da je aprroved,i da si pogledam račun..ulogiram se iiii.....gle čuda,u rubrici tel number lijepo piše novi broj,koji sam im poslal još u prvom mailu....eto,to bi bilo to,po pitanju promjene broja telefona.Možda,kažem MOŽDA,se javim kakvim prilogom o samoj isplati,no bojim se da bude to "malo" moralo pričekati s obzirom da mi se banka drastično smanjila večeras tak da do daljnjeg ništa od isplate :-). Šefe :-),još jednom ti zahvaljujem na pomoći,uz lijepi pozdrav!
  2. Hvala ti....probal,nejde....poslal im mail,pa budemo vidjeli......u svakom slučaju,zahvaljujem :-)
  3. A kaj drugo da velim nek..veliko ti hvala :-) .....mogli su i drugačije onda formulirati taj zahtjev za isplatu.....e sad,dolazimo do DRUGOG "problemčića"....naime,kak sam već i napisal,račun je kreiran prije par godina,te je prilikom registracije upisan broj mobitela koji već odavno nije u uporabi (izgubljen)......nedavno sam pokušaval u postavkama računa promijeniti broj moba u sad važeći ali mi ne da...ovo sve pišem zato jer kao što i sam znaš,nakon upisa mail adrese Skrilla,sad me traži da upišem kod koji su mi poslali sms-om..a taj broj nije važeći.....jel znaš možda kak sad opet ovo odigrati :-) ?? I da..slažem se s tobom da imaju odlične razrade nekih oklada,i ono kaj mene najviše zanima-odlične undere na mnogim sportovima......a bome ni bonusić nije za baciti :-)
  4. evo,silom prilika i moja malenkost se mora pridružiti ovoj temi....jer...kao što i sami u priloženom screenu vidite,kod isplate me traže...pojma nemam koji mili ID da im upišem....ako upišem broj 1xBet računa,ispiše mi kao što je na slici i vidljivo...isto se dogadja prilikom upisa i ID-a Skrilla........zanimljivo da kod uplate ne traže apsolutno ništa,transakcija je doslovce trenutna.....dakle,molim pomoć od iskusnijih kolega koji su radili,ili pak rade tu kladu....unaprijed zahvaljujem! i još par pojedinosti... - račun otvoren prije par godina,no skoro pa nekorišten,upravo iz razloga loših recenzija na SBR-u,a bome i na drugim stranicama - prije neka 2 mjeseca ipak aktiviran,i u tom vremenu u više navrata uplaćivano po 1,2,3,5 eura,te zadnja uplata od 10 eura,na lucky friday,kojom prilikom je isti bonus odradjen te sredstva uredno prebačena na glavni račun - odigrano još par oklada,malo dobivenih,malo izgubljenih...stanje računa vidljivo na slici.....napominjem da mi je ovo PRVA zatražena isplata,a do sad sam brat-bratu kod njih izgubil bar 50tak eura.........ovo sve pišem samo zato jer se zapitam...jel moguće da zajebavaju s isplatom ovag malog iznosa?...pa kaj tek rade onda jakim igračima????
  5. grunf67

    NBA - Subota

    ? ma nema na čemu,sve ok...sretno!
  6. grunf67

    NBA - Subota

    Sports-Basketball-NBA29/12............tu imate za playere..........nadam se da ne pametujem
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use