Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

buki

Članovi
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About buki

  • Datum rođenja 03/14/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

buki's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Da li se može raditi uplate i isplate na mozart kladionicu preko skrilla ali da nisu iste osobe tj. da racun od kladionice bude na jednu osobu a račun od skrilla na drugu osobu?
  2. Otvorio sam racun na unibetu i kod sastavljanja prematch tiketa sve ok, ali kad sam probao njihovo klađenje uživo ostao sam šokiran. Betmaxovi na niže lige su im par eura (na tecaj 7 su mi dali da stavim 3 eura) . Pa ako ima netko da se kladi kod njih da provjeri jel i njemu tako.
  3. buki

    Bet365

    Ajde procitaj malo 22. i 23. stranicu na ovom topicu
  4. buki

    Bet365

    Problem ti je do internet veze. Bet365 je vec neko vrijeme uveo neka nova pravila, a jedno od tih je da se smije kladiti samo u onoj državi odakle je račun. Znaci da ti sad odeš u neku drugu državu i probas se okladit javit će ti se ta poruka. Međutim ovi naši internet providere te neki put spoje na neke druge države pa ti izgleda koda se nalaziš u toj državi. Riješenje ti je da probaš resetirati IP adresu, ili se prebaci na 3G mrežu na mobitelu, ili se spoji na neki wi-fi.
  5. buki

    Bet365

    znaci udji na mail....ukljuci VPN, spoji se na Njemacku i nakon toga stisni link u mailu
  6. buki

    Bet365

    moraš upaliti VPN. Skini expres VPN, on ti ima tjedan dan free pa mos sa njim to napravit.....samo mislim da ti automatski spaja na Austriju, pa ako ti to ne radi spoji se na Njemacku.
  7. A tesko da im je ukidanje ewalleta u konacnici donio plus. Vjerujem da su radili velike analize prije te odluke, al zbilja nevjerujem da je to dobra poslovna odluka za njih. Ok rijesili su se velikog broja winner igrača, al su isto tako izgubili jako veliki broj rekreativnih igrača i kockara diljem svijeta od kojih realno oni i ostvarauju enormnu zaradu iz godine u godinu. Masu njih je odustalo se kladiti na bet365 jer su morali raditi transakcije preko bankovinih računa, netko jer ne želi da mu se vide te transkacije (obitelj, banka, država), drugi su se bojali zakona ako je njihova država zabranila kladjenje u stranim kladionicama, onda opet postoje države koje su fizički zabranile bilo kakve transakcije sa stranim klladionicama pa tako ako je netko i htio se kladiti priko tekućeg računa nije mogao. Realno ne možeš biti najpoznatija svjetska online kladionica bez opcija uplata/isplat preko ewalleta.
  8. A glavno da se nesto pokrenilo po pitanju skrilla/netelera i bet365
  9. A nevjerujem da su vracali samo na stare racune, koja im korist onda od toga....il ce vratit za sve il ce ostavit kako je sad.
  10. Iako ako odes na bet365 na opciju deposit i odaberes državu Germany nema skrilla i netellera kao opcije za deposit. A ako su se zbilja vratili makar samo za njemacku brzo ce to biti vijest na svim svjetsim kladionicarskim portalima tako da ubrzo ce se sve znati.
  11. Napokon neka dobra vijest.....samo me čudi što nigdje na netu nema nikakve vijesti o tome. Vidim da imas opciju i za neteller. Jesi je prije imao ili se sad vratila skupa sa skrillom?
  12. Pa upravo zbog toga što mijenjaju stvari na gore, a to za skrill ako je istina je vrhunska stvar. Ako možeš staviti printscreen od toga maila jer nigdje nisam procitao da su vratili skrill i neteller igdje osim za Indiju i Bangladeš.
  13. buki

    Bet365

    Resend mail...posalju ti link na mail koji stisnes i potvrdis podatke i to je to.
  14. Ne nego rade sve da se riješe winner igrača (micanje betmax tipke, micanje favorita iz live ponude, ukidanje skrilla, netellera....) i da im ostanu samo kockari i rekreatvni igrači. Kako možeš izjaviti da su promjene napravljene da stranica bude jednostavnija i brža kad je realno stranica nikad gora?
  15. buki

    Bet365

    Znaci da ti je racun limitiran. Maksimalna uplatana okladu ce ti biti 1% od normalne maksimalne uplate. Ako si prije mogao uplatit na okladu 100e sad ces moci 1e.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use