Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Rome

Članovi
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rome

  1. Svi znamo da BAH nije najjaca kladionica. Ali po meni je najjaca kad se govori o welcome bonusu. Kolega mi dao dozvolenje da se upišem na BAH na njegovo ime. Čekam samo skrill da stiže da mogu počet gemblat. A zašto su mi tako jako dragi na welcome bonusu? Oni traže da napraviš deposit 400€ da dobiješ 200€ bonusa. I onda trebaš da se kladiš u sumi 2400€ u 90 dana, to je 26,67€ dnevno. Po minimum kvoti 1.70. A šta je najlepše kod ovog? Ako igraš dvostransku stavu znači ako favorit pobjedi kvota se obračunava kao 1,00 taj par valja za kvotu 1.70. Znači ja ču da odigram 400€ na bayern salzburg (ako bayern pobjedi storno) 0. Kvota je 1.53. I treba mi još kvota od 1.12 za ukupno kvoto 1,70. Znači treba mi još jedan sličan fiks. Dodat ču još psg osvaja league 1 (kvota 1,01) ali samo zato da ne dobijam svoj novac na account. Tako imam 200€ novca sa kojem trebam da se kladim. 200€ u 90 dana, to je znači 22,22€ na dan koje trebam da uplačujem da mogu podignit onih 200€ bonusa. Meni to izgleda vrglo dobro. Voleo bi da čujem komentare na moju strategiju, pogotovo od @Goksim @IzudinB @Leedsfan @jansavc i ostalih. Ako sam pogrešio temu, slobodno prebacite ovaj post tam gde mu je mesto. Inače sam iz Slovenije zato je moj jezik tak kakav je. Ja u moji strategiji ne vidim ništa sumljivog i voleo bih to diskutirati sa vama
  2. Zna neko ako če sutra betathome izbacit adventni kalendar?
  3. Imam prazan skrill. Nesmem ga povezat sa karticom na koju primam platu jer onda bi trebao prijaviti skrill racun u inozemstvu. Nemogu ga punit preko paysafe carda, jer mi i tamo traže porezni broj i opet imam probleme s porezom. Uspeo sam prebacit pare na skrill preko mbills (ewallet). Ali mbills mi nude samo opcijo non gambling money. Kako mogu pretvoriti non gambling money u gambling money?
  4. Rome

    Bet365

    Ja sam isto napravio, wire transfer. Isplata 800€. Inace sam iz slovenije, a jos cekam novac.
  5. Nešto me marathonbet jebe i neče mi isplatiti 1300€ na visu electron. Ako napravim skrill karticu koja košta 10€ i onda potrošim sve pare iz kartice kad nešto platim online nema dodatnih provizija?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use