Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

betfair2020

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

betfair2020's Achievements

  1. Mene je zaista bio strah da će Betfair zatvarati račune ali pričao sam puno s njima i nemaju namjeru to raditi. A to mi je jedino bitno. Sve ove druge "zabrane" od strane države su najobičnija smijurija. Nemoj koristiti VPN jer nema potrebe kao što nema niti za bilo koju drugu zabranjenu stranicu kad je zaobilaženje moguće puno elegantnije u roku od 2 min. Ako baš tražiš drugi exchange, onda svakako Betdaq koji je puno likvidniji od Matchbooka. Iako sve osim Betfaira se isplati jedino kao backup kad Betfair padne.
  2. Prilično sam siguran da sve ili ogromna vecina kladionica u svojim uvjetima zabranjuje koristenje VPN-a. Druga je stvar koliko revno to provode. Betfair je dio ogromne korporacije koja kotira na burzi i mora barem pokazati namjeru da se trudi provoditi zakone. Nesto kao npr. Netflix. Nemaju oni nista protiv VPN-a jer znaju da im to donosi ekstra ljude ali zbog vlasnika prava kao pokusavaju otezati njihovo koristenje. Jasno je meni da je sve ovo kratkorocno rjesenje i ocekujem da mi Betfair zatvori racun samo pokusavam kupiti par mjeseci. A onda mi ne preostaje nista drugo nego kao i ostali, trbuhom za kruhom, pravac UK. Pa zivjeti kao normalan covjek i mirno spavati.
  3. Pozdrav, na žalost ne dijelim baš optimizam da ce u mom slučaju biti jednostavno zaobici nova pravila. Ja nisam gambler nego trader. Koristim iskljucivo Betfair exchange i ne pomaže mi baš činjenica da ce očito biti puno lakše koristiti klasične kladionice poput BET365 i sl. S obzirom da svakog trena očekujem da blokiraju i Betfair i time ostanem bez jedinog prihoda u životu, krenuo sam istraživati opcije. Naravno sve su, bojim se kratkoročne, odnosno dok Betfair sa svoje strane ne odluči zatvoriti hrvatske račune. VPN se čini kao najjednostavnija opcija medjutim znam za slučajeve gdje su zbog koristenja VPN-a zatvarani računi. Da li netko moze potvrditi da trenutno koristi VPN za Betfair? Pritom mislim da se logira, normalno koristi site, uplacuje/povlaci novce? Imam dojam da bi puno bolja opcija bila koristenje VPS sa UK adresom. Ima li netko takvog iskustva? Troskovi su veci ali to mi nije uopce problem s obzirom da zivim od ovog. Hvala.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use