Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Megadeth

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Megadeth's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pa vidi... Ne znam kako da ti to kažem nego TO JEDNOSTAVNO NIJE MOGUĆE. Cijenim tvoj trud prika ali nije moguće da sam toliko puta pogriješio u korisničkom imenu, lozinki ili u oboje. Doista nemoguće. I stvarno nemam pojma zbog čega se to događa. Probao sam one MIRROR stranice i sve radi OK, samo ne znam koliko su one sigurne. Ali se radi o tome što bih ja išao i na druge kladionice kojima se također ne može pristupiti ali one nemaju mogućnos tzv. MIRROR stranice.
  2. Nemoj se ljutiti ali čudan ti je odgovor. Taj račun imam otvoren oko 10-ak godina i nikada nisam imao ama baš nikakvih problema. Preko raznih VPN programčića koje sam instalirao na mobitel sam se pokušavao logirati barem 50-ak puta (naravno u razmacima od nekoliko dana), i svaki puta ista stvar. Napominjem da to nisam pokušavao preko računala, nikada nego isključivo preko mobitela koji koristi android sustav. Hoću reći da je to apsolutno nemoguće što si mi odgovorio. Ali eto... Hvala na odgovoru, pa bio on i takve prirode kakvog si ga ti dao.
  3. Ja sam dizao novac sa Skrill karticom na baknkomatu Erstebank. Prilikom podizanja imate dvije opcije. Jedna je tečaj banke i druga je tečaj Skrilla. Otprilike mislim da je exchange currency tečaj Skrilla, na svim bankomatima koji nude te dvije vrste tečaja. To je bolji tečaj nego tečaj banke na čijem bankomatu podižeš gotovinu u kunama. I PBZ je OK. Dizanje kuna na drugim bankomatima ostalih banaka nisam testirao. Naravno, postoje naknade prilikom dizanja gotovine na bakomatima ali je sve skupa OK pošto dižeš novac direktno sa Skrill računa. Znači ne moraš prebacivati na svoj devizni ili tekući račun u kojoj banci imaš otvorene te račune. Tako da je to po meni, bez obzira na tečaj i proviziju, najbolji način podizanja gotovine na bankomatima u Hrvatskoj. Osim, naravno, plaćanja putem POS uređaja (provlačenje kartice) u trgovinama, benzinskim pumpamam i sl. Nadam se da sam pomogao. Ako netko zna bolje o ovoj temi neka napiše nešto. Možda ima nekakav bolji način.
  4. Da ne bude zabune, meni izgleda da moju šifru i lozinku, sa kojom sam se registrirao iz Hrvatske, neće prihvatiti Bet365 pošto prepoznaje da je neka druga država u pitanju iz koje se pokušavam logirati a ne ona matična u kojoj sam otvorio račun. Sve je vezano za korištenje VPN aplikacija.
  5. Pa ja se izgleda ne znam koristiti VPN-om ili je nešto drugo u pitanju... Kada god pristupim Bet365 stranici i pokušam se logirati, svaki puta me sustav odbije. Da li je moguće da sustav Bet365 prepoznaje iz koje sam zemlje otvorio svoj račun u Bet365 i da mi zbog toga ne dozvoljava da se logiram sa svojom šifrom i lozinkom? Probao sam različite aplikacije VPN, i više puta sam se na svakoj probao logirati. Čak sam mijenjao više država u svakoj VPN aplikaciji i ništa. Svaki puta mi odbije logiranje. Da li netko ima sličnih problema?
  6. Nisam baš siguran da ti VPN programi rade kako je to gosp. "Goksim" govori. Ili je moguće da se ja ne znam koristiti sa tim programima a uopće nisu komplicirani. Znači, kada se instalira bilo koji od tih VPN programčića i pokušate se logirati na svoj account na recimo Bet365 kladionici, uredno vam odbiju logiranje jer Bet365 prepoznaje da niste otvorili račun u toj nekoj drugoj državi preko koje otvarate Bet365 stranicu. Pretpostavljam da to prepoznavanje funkcionira preko IP adrese. Ukoliko griješim, molim da me ispravite i uputite kako to treba raditi a da mi Bet365 svaku puta ne otkaže pokušaj logiranja.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use