Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

dndejannovak76

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dndejannovak76's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vrlo jednostavno.Ja imam 3 opcije. 1. Imam Skrill Mastercard karticu u HRK , a vecinom gdje se kladim imam gotovo svugdje racun u HRK , tako da na konverziji ne gubim. 2. Visa Electron debitnu karticu (ziro racun) , sa koje je konverzija tih 7.5 % ako se salje sa skrilla na karticu. 3.(ono sto tebe zanima) Imam tekuci racun (isto visa,ali drugacija kartica u odnosu na onu glavnu) spojen sa skrillom.I da , uzimaju tih 40.93 kn fixno.Jednostavno spojiš svoj tekuci racun tako da upišeš SWIFT i IBAN od tekuceg racuna , i to je to. Nego , imam upit za vas koji ste slali novac sa skrilla , prema opciji credit or debit card. Koliko dana ste najkrace , a koliko najduze cekali?Pise da za tu opciju treba 21 dan , a uzima vec spomenutih 7.5 % provizije ( ne racunajuci mozebitnu konverziju). Dok ako se isplacuje sa skrilla na bankovni račun , onda to sve traje od 2-5 dana , i uzima vec spomenutih 40.93 kune fixno. Pitam jer jos nisam to napravio , vec sam samo skidao novac direktno preko skrill mastercard kartice na bankomatu.A ne znam dali je ovih 21 dana stvarnih 21 dana ili max 21 dana ,a bude puno prije ? P.S. Ako sam dobro shvatio , minimalni iznos koji se moze podici na bankomatu sa Skrillovom karticom je 100kn , odnosno 10 eura/dolara?
  2. LP Napravio bi prvi depozit na skrill.I prilikom stavljanja novca me pita dali bi taj novac bio za kockanje. Jeli bolje staviti da je ili da nije?Koristio bi se vecinom za kladare , i tu i tamo poneku kupnju? Kakve su uopce restrikcije ili mozebitni problemi ako se stavi da je za kockanje? Osim naravno ovog: Selecting NO will prohibit these funds from being used on gaming, casino and betting sites.
  3. Pretpostavljam da ti imas racun u eurima?upravo radim racun, i razmisljam o tome da stavim euro.igrao bi vecinom na bet365 i pokerstarsu, ali i na domacim kladarama. Onda bi bilo idealno kad bi se dizalo u Sloveniji na bankomatima, radi eura.Mada bi ju ja koristio u HR u ducanima, benzinskama itd... Sto preporucujes? Mozda je, po mojem lakse HR, radi dizanja i kupnje u HR. Ali se gubi na konverziji uplatom na strane kladionice. Stvarno neznam sto je bolje.
  4. Hvala na odgovoru.Podosta sam polovio zasada.Nego,daj mi molim te odgovori samo na jos ova dva pitanja. Kako funkcionira polog novca na skrill? Npr. zelim uplatiti skrillom na bet365 1000eura. Na skrillu imam 0 eura, a na visa kartici 10000kn. Dali prvo trebam poslati novac sa vise na skrill online bankarstvom/osobnim dolaskom u banku i vjerojatno cekati par sati ili dan da to sjedne.Ili mozda postoji solucija da automatski povuce sa vise preko skrilla na bet365 (slicno kao sa paypalom).Ima li mozda drugi bržiji nacin da sredstva dodu na skrill? A druga stvar, maestro tekuca kartica ne radi sa skrillom?
  5. Nemam jos skrill racun, i skrill mastercard karticu.procitao sam nesto o tome,ali imam jos par pitanja. Dali se skrill mastercard karticom moze kupovati u ama bas svim ducanima (mislim na fizicke u HR), ili ima izuzetaka koje ne primaju istu. Isto tako interesira me dali svi bankomati (sve banke) imaju mogucnost isplate, i dali je kod svih banaka ista provizija kad se uzima novac u kunama. Znam da se lako prebaci sa skrilla na debitnu karticu pa se moze podici vise novaca u danu (valjda do 5000kn) al nije na odmet imati vise opcija. Koliko sam vidio, prije svih mogucih verifikacija je limit dnevnog podizanja 250 dolara, a ukupno podizanje, tj. zarada u 3 mjeseca 24000 dolara.Koliko je nakon potpune verifikacije to po danu, a koliko u 3 mjeseca?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use