Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Rubin - Dinamo ....1x

Federer - Murray....2

-Po meni danas najizgledniji par. Murray je jedan od rijetkih tenisača koji se moze pohvaliti pozitivnim skoeom protiv švicarca.

Igra se u Londonu, tvrda podloga i 20 000 britanaca na strani Murraya...Federer se vratio na tour upravo u Londonu nakon dužeg izbivanja zbog rođenja blizanki...sigurno je bio totalno out od tenisa i to se u meču se Verdascom itekako vidjelo. Međutim Verdasco nije imao na kraju dovoljno snage da ga dokrajči, što će Murray znati iskoristiti....Koeficijet  odličan, omjer 7-3 za britanca..

go,gog,go murray...

Za Rubin 1X hmm mozda bolje da odigras liverpool 2 il tak nesto? To je sam moj prijateljski savjet  ;) Jer znam kak sam ja prije tak npr. mislim Rubin ce dobit al ajd 1x za svaki slucaj i to je velika pogreska, prvo igram dvoznak za jako mal koef, drugo ni to nije toliko sigurno kad su moca sva tri znaka i cesto zavrsi bas na trecem i obori me.

Murray-a apsolutno podrzavam. Evo vidim i koef pada na njega.

Objavljeno

Rubin - Dinamo ....1x

Federer - Murray....2

-Po meni danas najizgledniji par. Murray je jedan od rijetkih tenisača koji se moze pohvaliti pozitivnim skoeom protiv švicarca.

Igra se u Londonu, tvrda podloga i 20 000 britanaca na strani Murraya...Federer se vratio na tour upravo u Londonu nakon dužeg izbivanja zbog rođenja blizanki...sigurno je bio totalno out od tenisa i to se u meču se Verdascom itekako vidjelo. Međutim Verdasco nije imao na kraju dovoljno snage da ga dokrajči, što će Murray znati iskoristiti....Koeficijet  odličan, omjer 7-3 za britanca..

go,gog,go murray...

Za Rubin 1X hmm mozda bolje da odigras liverpool 2 il tak nesto? To je sam moj prijateljski savjet  ;) Jer znam kak sam ja prije tak npr. mislim Rubin ce dobit al ajd 1x za svaki slucaj i to je velika pogreska, prvo igram dvoznak za jako mal koef, drugo ni to nije toliko sigurno kad su moca sva tri znaka i cesto zavrsi bas na trecem i obori me.

Murray-a apsolutno podrzavam. Evo vidim i koef pada na njega.

Ma vidim sad i ja to....jebiga valjda necu pasti u 6 sati...grrrrr

Sto se tiče Murraya po meni je on veliki favorit...i mislim da bi mogao dobiti ovo u dva seta...

ali Fedex je Fedex ....go,go,go Andy

Objavljeno

Još cekam do zadnjeg da vidim dali igraju messi i ibrahimović, ako se potvrdi da neigraju igram singl x2

Možda bi bilo zgodno odigrat ovo:

2rr3s55.jpg

Neznam jel ima to na online kladionicama i dali je tako velik koeficjent na Inter (u slučaju nerješenog dobiješ ulog nazad)

Objavljeno

Ja bi pohvalio sve koji su se danas raspisali jer smo napokon poštenije "analizirali" ponudu i završili na gotovo tri stranice na forumu uz preko 300 posjeta za sada. Nadam se da će analize biti uspješne i da ćemo i u narednim danima biit ovako raspisani ;)

Meni je za sada sretno prošao Del Potro, a i Enise-Csuase 74-73... Najbitniji bet danas su mi kartoni kod Barcelone, a također sam našao jedan VB za sutra pa da podijelim, aiko nisam previše siguran za to ponajviše zobgo važnosti utakmice...

Unibet:

Milan - Marseille 50,5 kaznenih bodova - manje 2,10

Sudi sudac koji nije među onima koji se razmahuje kartonima, driugdje je granica 4,5 i koef. 1,85 na manje...

Objavljeno

Daj nek mi neko posalje malo opsirnije nesto o tom Unibetu....odakle vadite te oklade na kartone...i tako to...

PS: Mrzim se danas, izbjego sam barcelonu i zajebo sa Slaven Belupom....tući ću se...

nek neko posta dva zicera sljedećih dana jer sam demoraliziran....

Objavljeno

ev ja cu pokusat danas ovako:

Leeds - Leyton 1 :)

Slaven B. - Varteks 1 ???

Fiorentina - Lyon 1 :)

Debrecen - Liverpool 2 :D

Sarpsborg - Frisk Asker 1 ;D

Valerenga - Stjernen 1 ;D

kvota : 9,63

ee ovdje ima jedan uljez posto ja redovno masim po jednu...pa pomozite komentirajte sta da izbacim ili pak ubacim slobodnoo ;D ;D

eevo ljudi kao i sto sam vam rekaoo ovako sam i odigraoo ii evv desilo mi se opettttttt  ta jednaaa opettt  >:( >:( >:( >:(....pa neznam tacno visee kako dase rijesimmm ovogaa svegaa......

Objavljeno

ee ovdje ima jedan uljez posto ja redovno masim po jednu...pa pomozite komentirajte sta da izbacim ili pak ubacim slobodnoo ;D ;D

eevo ljudi kao i sto sam vam rekaoo ovako sam i odigraoo ii evv desilo mi se opettttttt  ta jednaaa opettt  >:( >:( >:( >:(....pa neznam tacno visee kako dase rijesimmm ovogaa svegaa......

jesi razmisljao da igras manje parova...6 parova je previse..

ako si primjetio ljudi koji dobijaju na ovom forumu igraju 2-3 para....

Objavljeno

Daj nek mi neko posalje malo opsirnije nesto o tom Unibetu....odakle vadite te oklade na kartone...i tako to...

PS: Mrzim se danas, izbjego sam barcelonu i zajebo sa Slaven Belupom....tući ću se...

nek neko posta dva zicera sljedećih dana jer sam demoraliziran....

Više o Unibetu imaš na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/.

Ukratko... jedna od najboljih online kladionica sa zanimljivim razradama koje druge kladionice nemaju, u danima lige prvaka, i kada se igraju veliki derbiji. Tipa broj kartona, kornera, broj udaraca u okvir gola i sl...  8)

Objavljeno

A stvarno šteta. A ajde, kada prođe crna serija onda pocneš pogađati. Ja sam do prije par dana ima sličan problem i gotovo dva mjeseca sam konstantno padao na jednom, i to zadnjem paru. Sada je malo bolja situacija...

Meni je Leeds na prvi pogled bio škakljiv, a i Sarpsborg, ali nisma se dovoljno informirao o tekmama da ti išta sugeriram...

Objavljeno

A stvarno šteta. A ajde, kada prođe crna serija onda pocneš pogađati. Ja sam do prije par dana ima sličan problem i gotovo dva mjeseca sam konstantno padao na jednom, i to zadnjem paru. Sada je malo bolja situacija...

Meni je Leeds na prvi pogled bio škakljiv, a i Sarpsborg, ali nisma se dovoljno informirao o tekmama da ti išta sugeriram...

Taj Slaven je stvarno gad...:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use