Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

Goksim

Administrators
 • Posts

  10608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  322

Goksim last won the day on November 29

Goksim had the most liked content!

About Goksim

 • Datum rođenja 11/14/1986

Recent Profile Visitors

25086 profile views

Goksim's Achievements

 1. @mesrine hvala na iskrenoj kritici odnosno prijedlogu za unaprijeđenje natjecanja. Otvorili smo testno teme za sljedeće kolo koje bi se trebale automatski otključati u ponedjeljak u 15:00, te automatski zaključati u utorak u 15:00. Ako ovo bude tehnički izvedivo otvorit ćemo teme za sva preostala kola te namjestiti da se teme uvijek automatski otključavaju ponedjeljkom i petkom u 15:00 CET, te zaključavaju utorkom i subotom u 15:00 CET. Na ovaj način svi sudionici natjecanja bi za svako kolo znali od kad mogu prijaviti svoje tipove. Što se 26og kola tiće, nažalost poništavanje prijavljenog tipa nije moguće odnosno ne bi bilo fer i korektno te bi otvorilo pandorinu kutiju gdje bi u budućnosti i drugi sudionici natjecanja sa pravom mogli tražiti isto. I ja bi volio da mi kladionica da priliku da postavim drugi tip kad mi oklada padne ali mislim da kladionica ne bi imala previše razumjevanja za takve zahtjeve. Tema je bila otvorena nešto kasnije nego inaće ali svi su imali prliku prijaviti bilo koji tip iz bogate vikend ponude što mislim da ne bi trebao biti problem. Rezultati 26-og kola će svima biti obraćunati prema prijavljenim parovima i pravilima natjecanja međutim zahvaljujući ovom feedbacku nadam se da ćemo automatizirati prijavu tipova te imati još veću transparentnost jer će se isti uvijek moći prijaviti od određenog vremena - 15:00 CET.
 2. @LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha @IzudinB eto dočekao sam i ja priliku da pišem u ovom podforumu. Šalu na stranu, tema će automatski biti otključana u ponedjeljak u 15:00 kada možete postaviti svoje tipove za 27. kolo Posljednje Šanse. Imate 24 sata za postavljanje tipova (od pon u 15 do utorka u 15) nakon ćega se tema automatski zaključava. Vidimo se u ovom podrofumu sljedeće sezone Sretno! PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE
 3. @Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @noja57, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Playmaker91, @Humanic Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET. Tema će automatski biti otključana u ponedjeljak u 15:00 CET i svi sudionici natjecanja imaju 24 sata za postavljanje tipova. PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima! POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!
 4. Iran - USA over 3,5 kartona (1,40) bet365 Analiza u dnevnoj temi
 5. Evo i mog prijedloga za prvo kolo kupa. Isto prijavljujem tek u nedjelju budući da sam pratio Davis Cup i koeficijente koji su izbaćeni. Planirao sam igrati Kanadu protiv Njemačke eu četvrtak međutim koeficijent je bio svega 1,17. Na kraju je Kanada sretno prošla zahvaljujući parovima. Seattle - Las Vegas - over 36,5 (1,21) bet365 Očekujem pasing igru koja će rezultirati sa dosta touchdowna. I Carr i Smith bi trebali ići preko 250 yeardi. Obje momčadi imaju slabe obrane što je glavni razlog da sam se odlučio za ovu okladu.
 6. Hrvatska - Australija 1 (1,36) bet365 Očekujem da Hrvatska prođe Australiju u polufinalu Davis Cupa. Više info u dnevnoj temi.
 7. Kapetani će na Svjetskom prvenstvu zbog trake u duginim bojama dobivati žuti karton? Foto: EPA-EFE OSIM forme igrača, taktičkih zamisli i sreće, uspjeh pojedine reprezentacije će na Svjetskom prvenstvu ovisiti o eventualnim ozljedama i suspenzijama. Daily Mail donosi pomalo bizarnu priču o tome zašto bi, između ostalih, Njemačka i Engleska mogle biti u posebnoj opasnosti po tom pitanju. Naime, od ranije je poznato da će kapetani devet reprezentaciji nositi "One love" trake u duginim bojama, koje promiču inkluzivnost prema LGBTQ+ osobama. Ipak, engleski mediji javljaju kako navedena traka ne spada u standardiziranu opremu koju propisuje FIFA i njezino nošenje bi moglo biti kažnjeno. Žuti kartoni za kapetane? Naime, u FIFA-inim pravilnicima stoji: "Na turnirima pod okriljem FIFA-e svi sudionici utakmice moraju nositi odjeću i opremu koju pruža FIFA. To uključuje i posebne ambleme posvećene natjecanju koje također odobrava FIFA." U tom pogledu nošenje trake u duginim bojama moglo bi se smatrati kršenjem FIFA-inog pravila, koja će za svaki krug imati posebne trake predviđene za kapetane. Sankcija za to je žuti karton pa bi kapetani Engleske i Njemačke Harry Kane i Manuel Neuer mogli svaku utakmicu započeti žutim kartonom zbog neadekvatne opreme. Njemački Bild piše da će reprezentacija zbog tih saznanja razmotriti hoće li nositi traku u duginim bojama. S druge strane, Englezi su potvrdili da će ju nositi čak i ako se to ocijeni kao prekršaj kažnjiv žutim kartonom. Uz Englesku i Njemačku, takvu traku su obećali nositi i kapetani Belgije, SAD-a, Danske, Francuske, Nizozemske, Švicarske i Walesa Izvor: Index.hr
 8. @LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha @IzudinB @Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Playmaker91, @Humanic Tagiram sve sudionike Prve i Druge lige Posljednje šanse kako bi, ako već nisu, postavili svoj tip za prvo kolo Guts-Leonardo kupa. Budući da sam dobio par upita, samo da transparentno odgovorimo ovdje svima da se oklade na prvu kolo Kupa ne moraju odnositi isključivo na Svjetsko nogometno prvenstvo već sve što je u ponudi od ponedjeljka (21.11.) do nedjelje (27.11.). Izbor je na vama. Također, tema će ostati otvorena kroz cijeli tjedan tako da se tipovi mogu prijaviti i kroz tjedan. Jasno, ovo neće biti slučaj u posljednjem kolu Kupa gdje će i koeficijent na listiću imati određenu ulogu. Sva druga pravila koja standardno imamo za prvenstvena kola vrijede i ovdje (minimalni koeficijent, nije moguće prijavljivanje live oklada...). Sretno svima!
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use