Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

fic

Članovi
  • Posts

    978
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    38

fic last won the day on January 26

fic had the most liked content!

6 Followers

Recent Profile Visitors

3921 profile views

fic's Achievements

  1. @FamilyGuy @unkdy jel idemo sa Kordom noćas? Ja ću ga gotovo sigurno igrati, ali evo da vas pitam mišljenje. Čovjek igra odličan tenis. U Adelaidu isto odlično finale protiv Novaka, ovdje mu Medo nije mogao ništa. Protiv Hurkacza je bilo problema, ali i Poljak je izgledao jako dobro. Mislim da će ga Khachanov teško iznenaditi. Prošle sezone oba meča su otišla na stranu Korde.
  2. Ovo je bio odgovor kolegi @unkdy, a postavit ću i ovdje pošto pratim AO, a van PŠ-a ništa ne postavljam na forumu već neko vrijeme pa da se malo aktiviram: Nisam pratio što je sa Đokovićem. Za Runea se mogu složiti mada je kvota mala na njega pa ne znam koliko je pametno igrati, ali po sažetku što sam vidio odlično se kreće i izgleda dobro. Očekujem da prođe. Mislim da u ovom američkom dvoboju Wolf ide dalje. Čini mi se bolji, a ima i 2:0 u međusobnima. Minaura ne bih nikako igrao, a pogotovo ne po ovome tečaju. Gledao sam Bonzia protiv onog Talijana Belluccia i izgledao mi je ok. Tada sam ga uzeo i uživo. Ne kažem da De Minaur neće proći, ali on mi nije igrač da bih ga po 1,2 uzeo. I slažem se za Bautistu, ali isto iz principa neću igrati po ovome tečaju. Bautista ga dere i u zadnjim mečevima, ali jednostavno navijački sam na Murrayevoj strani. Uz to on se nikad ne predaje pa se nadam da može proći. Osobno sam igrao Runea i Wolfa pa ćemo vidjeti.
  3. fic

    2.Kolo NFL 2022/23

    Ja bih spojio Ramse i Broncose oboje H1 -5,5. Na oba je nešto iznad 1,4 tečaj, ukupno 2. I Ramsi i Broncosi su veliki favoriti. Oboje igraju protiv loših ekipa i oboje su izgubili 1. kolo. Očekujem danas lagane pobjede na domaćim terenima. Što kažete?
  4. Tsitsipas se muči i na početku četvrtog seta.
  5. Može se uzeti Rune uživo. Bolji je od Tsitsipasa i ima 2:1 u setovima.
  6. Bezveze upalio malo Simon - Jonhson, Simon ga školuje
  7. Znam da je lako sad pametovati, ali i ovoga Gastona doma je trebalo igrati po 1,9. A nisam ga.
  8. Joj ja budala nisam uzeo uživo Kecmana, ali dobro barem sam Goffina po 1,9 u drugom setu. Tiafoe je užasno odigrao poslije drugog seta na moju sreću. Ajmo sad Marine uzimaj to.
  9. Također odigrao Čilića i Ruuda te dodao Runea i Rublova. I slažem se sa @unkdy da po ovome tečaju nikako ne bih igrao Kecmanovica. Bublik je totalno nepredvidiv. Rune mi je dobro ušao u meč, a Rublev mislim da ide. Delbonis ovo malo što sam ga popratio pred RG nije u formi.
  10. Ode Zverev, užas. Još napišem da bi mogao imati probleme. Bolje da sam neki kontra hendikep odigrao.
  11. @unkdy u kojoj to kladionici ima ovoliki tečaj za ovo odigrati?
  12. Samo da još dodam Krajinović mi ovisi o tečaju i kladionici. U bet365 je 1,16 i po tome ga ne bih igrao. U domaćim kladionicama ga ima po 1,25 u bonus tipovima i to mi je ok. Nije mi on baš toliki zicer da ga bih igrao ispod 1,2. Mislim da u bet365 onda bolje natrpat neke druge nazovimo zicere.
  13. Da i ja se slažem za ove napisane. Evo Auger vodi, Norrie mi je zicer. Zverev bi mogao imati problema sa Baezom, ali svejedno mislim da će naći put do pobjede. Gojo bude nabrijan, ali nakon onoga maratona u prvom kolu teško mi je vidjeti da prolazi Krajinovića. I možda Dimitrov kojeg inače ne igram. No Ćorić se vraća i nije još uhvatio formu, barem na ovim turnirima prije RG-a. Sa druge strane Dimitrov je igrao jako dobro zemlju pred RG i u prvom kolu ubio Girona što me malo iznenadilo. Evo neko moje mišljenje.
  14. Kratki osvrt na turnir pošto je stigao do same završnice. Na kraju imamo očekivane polufinaliste, barem meni. Bilo je puno iznenađenja prvih par dana gdje su neki specijalisti za zemlju ( čitaj Caruso, Ramos) gubili od klaunova ( Duckwort, Monfils). Malom Kordi mogu oprostiti ispadanje jer je bio umoran od tjedna prije i igrao je protiv zemljaša odmah na startu turnira. Na kraju ipak očekivana četvorka u polufinalu. Od Thiema sam očekivao ispadanje, ali ne baš u prvom kolu protiv Andujara. Napisao sam u početnim postovima da će mu biti težak turnir. Novak nije imao probleme protiv Berrettinia, nego kolo prije protiv drugog Talijana. Nadal klasika. Mladi Sinner je uspio doći do njega, a i Schwartzman koji je napokon odigrao dobar turnir. Zverev poprilično siguran nakon problema u prvom kolu. Protivnici su mu bili po mjeri. Tsitsipasa sam vidio u finalu, sad je pitanje jel može protiv Nadala ili Novaka. Ali prvo Zverev. Što se današnjih mečeva tiće bolje da ništa ne prognoziram. Neka svatko igra što misli. Osobno vidim od početka turnira Tsitsipasa u finalu i očekujem ga tamo. Ovaj drugi meč sve moguće. Ne bi me čudilo niti 3:0 za Nadala, a niti neki maratonski meč. Vjerojatno će biti nešto između.
  15. Koepfer dobio, Karatsev izgubio, a nažalost i Harris bi trebao izgubiti. Norrie je bolji.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use