Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.9.2021. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Dinamu protiv Šibenika neće nedostajati samo Livaković, popis igrača je puno duži

NOGOMETAŠI Dinama i Šibenika odigrat će u subotu s početkom u 17 sati utakmicu 8. kola Prve HNL. Susret vodeće i sedmoplasirane momčadi hrvatskog nogometnog prvenstva najavio je Dinamov trener Damir Krznar.

Susret se igra nakon reprezentativne pauze pa se trener lidera ljestvice osvrnuo na odrađeno u dva tjedna, koliko nije bilo utakmica.

"Zadovoljni smo sa svime osim s onom pripremnom utakmicom protiv Jaruna, ona nam nije nešto poslužila. Ali, realizacija treninga odrađena je po stopostotnom planu. S igračima koji su nam bili na raspolaganju smo uspjeli napraviti malu energetsku nadopunu", rekao je Krznar, koji u utakmici protiv Šibenika ne može računati na ozlijeđene Dominika Livakovića, Duju Čopa, Bartola Franjića i Dinu Perića.

"Šibenik nam je prošle sezone donio dosta problema. Jednom su nas iznenađujuće pobijedili na Maksimiru, uzeli su nam i dva boda s remijem u Šibeniku. Dosta su igrača promijenili, ali ono što vidimo od Šibenika u ovoj sezoni je dobro. Radi se o kompaktnoj momčadi koja ima iznimno dobru kontru i finu fazu napada. Šibenik je za svaki respekt. Utakmici pristupamo vrlo ozbiljno, neće nam biti lako, morat ćemo ponuditi naš trenutačni maksimum da bismo izašli kao pobjednici", dodao je Dinamov trener i rekao da mu momčad ne smije upasti u zamku i razmišljati o West Hamu u Europa ligi, nego biti isključivo koncentrirana na dvoboj koji je pred njom.

"Sutra će biti svega dvije-tri izmjene u odnosu na sastav koji će istrčati protiv Engleza. Kroz ovu utakmicu se želimo uigrati za ono što nas čeka na otvaranju Europa lige, tako da neće biti velikih rotacija", zaključio je.

Izvor: index.hr

Dinamo - Šibenik 1 + više od 1.5 gola (1.33) bet365

Iako Dinamu nedostaje par igrača, mislim da imaju dovoljno kvalitete da ostvare pobjedu u ovom susretu, te da bude više od 1 gola na utakmici. Dinamo je na prvoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Rijeka, Hajduk, Osijek i Gorica, te ako ovdje ne ostvare sva tri boda, mogli bi pasti na tabeli. Hajduk igra protiv Istre, Osijek protiv Lokomotive, te Rijeka protiv Slavena.

Što se tiče Šibenika, ne bi me iznenadilo da i oni postignu barem jedan gol u ovoj utakmici, s obzirom da su do sada postigli najviše u ligi, a na tome mogu zahvaliti onoj utakmici protiv Dragovoljca kojeg su dobili sa 6-2. Sretno!

Screenshot_25.png

Znači hvala Arsenalu sada ali nikada više. Ta ekipa jedva loptu sa loptom sastavlja, prvi dodir kod večine igrača nije ni za 3. lige a kamoli za ovaj rang. Bilo mi je malo čudno toliki hejt za Arsenal što sam gledao na društvenim mrežama ali sasvim opravdano, čak bi mogao biti i veči. Da igraju ne znam ti protiv koga, neće više nikada na moj listić, jedino protiv jačih ekipa i to u hendikepu da gube. 

A što se tiče City-a, znam da je ružno, ali želim Grealishu da obe noge slomi i da nikada ali NIKADA u životu lopte ne poigra.

Junajted i Borusija očekivano, Arsenal na muke, PSG ide odlično.

Danas veoma veoma realan dan, skoro pa da je nadomjestio predhodnih 10 dana konstantnih gubitaka na reprezentacijama. 

Kao što je IzudinB rekao, Chelsea (sa svim opcijama više od 1.5, više od 2.5 i da ne primaju gol), Junajted (i sa više od 1.5 i sa više od 2.5) i PSG (i pobjednik i zbroj golova) veliki pokloni za danas. Borusia daleko više od 2.5 gola. City je malo zajebao sa više od 1.5 ali ništa vrijedno pažnje jer su izvukli više od 8.5 kornera pa sam tu uspio pokriti taj gubitak na 2 listića. Tuzla City čak i sa crvenim kartonom preokreće rezultat te je ostalo još nekih 5 minuta, ali tu mi odgovara čak i nerješeno, neće predstavljati nešto posebno ni kvota 1 tu (u trenutku kada sam objavio Tuzla sa crvenim postiže i treći pogodak). Ajax laganih 0-2, dovoljno da pokriju hendikep što sam rekao. 

Opet bih istakao da je ovo realtivno sami početak takmičenja i da se još uvijek "upoznajemo" sa timovima tako da ne treba previše srljati sa uplatam. Juventus je npr. podbacio iako sam očekivao mnogo od njih na samom početku.

prije 34 minute, IzudinB said:

Evo jedan i od mene sa 22bet kladionica" rel="">22bet kladionice da se isprati za nešto manji ulog. Da vidimo baš da li će favoriti ispoštovati do kraja. BTW. Danas fenomenalan dan. Sretno nam!

Screenshot_26.png

Realno Monaco ništa posebno, ovi 3x pogađaju stativu, puše nazad kod Monaca sa svih strana.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use