Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

furyshaa

Članovi
  • Posts

    484
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    47

Everything posted by furyshaa

  1. furyshaa

    Ave

    Također, nemam pojma otkud da odgovorim na ovo ali eto, kad se pametuje, što da ne. Mislim da je danas vrlo malo dobrih štopera. Pa pogledajte samo cijenu Megvajera i dokle je stigao u Junajtedu? E to je bilo prepuhano. Pratio sam Hrvatsku pa tako i Gvardiola i vrlo rado bih da moj Chelsea dadne 100+ miliona za njega. Bolan ljudi, to je još uvijek dijete koje ima mjesta za napredak užasno mnogo i uz Silvu i Kulibalija, siguran sam da može ponuditi još više. Vi u tih 100 miliona nije baš da plaćate ono što će vam neko donijeti kroz mjesec, dva nego siguran sam da te osobe gledaju pa čak i po 5-6 godina unaprijed. Siguran sam da dečko ima mogućnost da postane najbolji štoper svijeta kroz narednih par godina i baš zbog toga je cijena tolika. (plus, dečko igra fenomenalno, da se ne lažemo). Vrhunske utakmice protiv Kanade, Maroka, o Belgiji da ne pričamo jer je izvukao na kraju Hrvarsku kroz iglene uši, pa onda 120 minuta protiv jednog Brazila, Japana i onda mi pričamo o greški u 70. minuti protiv Argentine i sigurno najboljeg igrača kojeg smo imali prilike da gledamo???? Baš me zanima šta smo mi radili u našoj 20oj godini? Da li je mnogo para? Naravno da jest ali današnji fudbal je baš takav kakav jest pa ova cifra i ne izgleda nešto vrtoglavo. Samo zamislite da želite dovesti Gavija, Pedria, Leaoa, pa to su sve cijene sigurno 130-150+ miliona. Druga osoba, Livaković, ne znam koliko ga cijene ali mislim da je previše jer po meni lično, taj momak je osrednji golman i vjerovatno baš iz tog razloga neće nigdje i nikad nije nigdje ni otišao. Nešto poput Ochoe iz Meksika, malo bljesne ali u principu je gola kurchina ako bi ga gledali iz sedmice u sedmicu ili u ovim boljim ligama, svaka tri cetri dana. Izvinjavam se unaprijed ako nekoga vrijeđam i kosim se sa njegovim mišljenjem ali eto ...
  2. Za divno čudo nisam pokupio virus bar za sada, testirao se čak 22x, niti pozitivan niti prebolovao. Vakcinu primio čim sam imao priliku jer se slažem sa rečenicom osobe iznad da se može vjerovati internet doktorima ili ljudima koji su život posvetili i posvecuju tome. Da virus postoji, postoji. Da li je sve to malo prepuhano sa medijske strane, ja mislim da jeste. Ja sam lično iz Bosne i mogu govoriti kako ja vidim stanje u našoj državi i riječ žalosno je čak i preblaga. Mislim da političari nemaju blage veze šta rade i da jednostavno prepisuju mjere koje donose neke druge države (bez obzira što su njihova primanja i usteđevine sasvim primjerene da mogu izdržati mjesec - dva ili pet potpunog lockdown-a i da njih šef nece nabiti nogom kada se zaraze i moraju provesti 15 dana zaključani). Bolešljiva nena od 88 godina sasvim uredno prebolovala koronu bez nekih problema, strina sa rakom u 4. stadiju sasvim uredno prebolovala. Otac nakon druge primljene doze Pfizera imao malo povišenu temperaturu na par sati dok svi ostali bez ikakvih posljedica. Poznavao sam 2 osobe koje su preminule od korone ali obe osobe imale i to dobre srčane probleme. Mama doktorica pa sam i upoznat sa dešavanjima barem u mom gradu i nekoj okolici i večina smrtnih slučajeva je imala i dodatne zdravstvene probleme. Sve u svemu, mislim da su mediji i nestručnost ljudi koji nas vode doveli do stanja kakvo jest pa se mjere uvode i skidaju kao popusti u supermarketu. Iskreno mi je žao svih koji su izgubili bliske osobe i ne bih volio da se neko nađe uvrijeđenim mojim mišljenjem i objavom i iskreno se nadam se da ćemo svi zajedno proći kroz sve ovo kako fizički tako i pshihički snažniji.
  3. Koliko se ja sjećam sve i jedan go je bio sa razlogom poništen ??? Kakva bi nepravda bila da su ta 3 gola priznata a iza svega se krije ofsajd ? Također, @IronMaiden, mislim da je glavni razlog zašto je Werneru puštena igra i zašto nije sviran penal to da sudija ni pod kojim uglom nije mogao vidjeti da li ga je dirnuo ili je bilo simuliranje (btw. kojeg u današnjem nogometu ne fali ni malo). Zamisli scenario kada bi se svaka SITUACIJA svirala kao penal, PREKIDALA igra i išlo gledati VAR. Ovako, ako nisi siguran pustiš igru narednih minut i ako je penal - onda je penal. Ako nije, ništa nije ni bilo (ovakvih situacija ima naravno ali veoma malo). I naravno, u svemu ima dobrih i loših stvari pa tako i u VAR-u i po mom mišljenju mislim da je donio puno više dobog nego lošeg. Gledao sam par puta situacije gdje sudija nema šanse da vidi da li je bio kontakt ili ne prilikom starta koji je definitivan crveni te ukoliko jeste, ODE - POGLEDA - ZAVRŠI. Mislim, tačnije siguran sam da si samo frustriran time da ti je VAR srušio par tiketa ali evo u mom slučaju nemam apsolutno nikakvih problema sa VAR-om i mojim klađenjem, padam i dobijam kao i inače. Da li se desi da ponište go ekipi na koju sam igrao? Naravno. Ali ukoliko je ofsajd, ukoliko je prije toga prethodilo bilo šta nepravilno, onda i treba da bude poništen.
  4. Pozdrav svima, već neko vrijeme pratim forum, prijedloge i analize te bih zamolio za malu pomoć. Trenutno imam račun u Premier kladionici ali sve više i više počinje da mi se gadi ( min. 5 parova za uplatu, max. uplata 100KM ... ). Je li može neko da mi predloži kladionicu gdje nema limita za npr. NBA igrače, koševe skokove i slično, tj. da ih mogu igrati u singlu ? Hvala puno unaprijed.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use