Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.9.2021. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Ovo je ludnica a da stvar bude još gora, sve i jedan i više nego zaluženo. Kakve gluposti golamana i Navasa da se čovjek zapita o čemu se ovdje uopšte radi.
Mislim da Junajted neće uspjeti do kraja da ga ne primi, već je Young Boys ima par lijepih prilika. Kvota 1.80 trenutno, ali ću čekati da ode na 2 - 2.10.

prije 35 minute, furyshaa said:

Ovo je ludnica a da stvar bude još gora, sve i jedan i više nego zaluženo. Kakve gluposti golamana i Navasa da se čovjek zapita o čemu se ovdje uopšte radi.
Mislim da Junajted neće uspjeti do kraja da ga ne primi, već je Young Boys ima par lijepih prilika. Kvota 1.80 trenutno, ali ću čekati da ode na 2 - 2.10.

Nadam se da nisi predugo čekao

Evo,kao fana UTDa danas me stvarno sram nogometa koji su oni prikazali. Na stranu 60min sa igračem manje,ali ovo je prestrašno....Ja stvarno ne kužim šta je OGS ovdje htio napravit,jer izmjene i sve ostalo nemaju veze s vezom ....... YB su ih nakon isključenja pojeli,po-je-li ...... Sve zahvaljujući neshvatljivom OGSu ....... 

Stvarno tužno i jadno

Jedino je dobro šta sam odlučio preskočiti 1.kolo LP pa barem nisam izgubio nešto novčića....

prije 1 sat, TazMan said:

Nadam se da nisi predugo čekao

Srećom 5 minuta prije uplatio i nisam dugo trebao cekati. Iskreno, United katastrofalan i baš kao i ti jednostavno ne mogu shvatiti ovo što su uradili. Ti kao United, i na stranu što imaš crveni kartom, moraš pojesti ekipe kao YB, jednostavno moraš a ne povuci se kao neka pizda i ocekivati sta???? Pogotovo povuci se sa štoperima koji itekako mogu kiksati i sa Fredom za kojeg ne znam otkud u svijetu fudbala uopšte. Ronaldo 1 na 1 umjesto da riješi utakmicu on pada i čudi se što ne dobije penal za nešto što je kod nekih sudija karton za simuliranje. Sve u svemu, nije mi do novca jer sam vecinu vratio ali mislim da je ovo sramotno od Junajteda od kojeg sam barem ja očekivao puno više.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use