Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Istra - Lokomotiva

Užasni uvjeti za igru ali već je 1:1 u 18'minuti. Prvi gol - autogol koji bolje ne komentirati. Dva udarca i dva gola, baš bad luck tko god je igrao under. Nije nemoguće da under prođe ali ne stoji baš lijepo trenutno. 

Objavljeno
prije sat vremena, Goksim said:

Istra - Lokomotiva

Užasni uvjeti za igru ali već je 1:1 u 18'minuti. Prvi gol - autogol koji bolje ne komentirati. Dva udarca i dva gola, baš bad luck tko god je igrao under. Nije nemoguće da under prođe ali ne stoji baš lijepo trenutno. 

2:1 FT

under 3,5 je prošao, under 2,5 nažalost nije a po svemu je trebao. Ovo se dešava jednom od deset utakmica... Tri gola su pala, od toga jedan autogol a dva gola Istre iz dva kaznena udarca. Ovo se teško moglo predvidjeti. 

Vremenske prilike a i igra su bile za teški under, 1:1 nakon 15ak minuta igre nikako ne bilo realan odraz stanja terena i igre...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Strijelci  M.Klose je do ovog prvenstva bio rekorder svjetskih prvenstava. Nakon ovog SP bit će tek četvrti,vjerojatno. Leov ljubimac Messi preuzet će tron iako će ga Mbape preskočiti,prije ili poslije. Afrofrancuz trpa kao lud, izvodi i penale tako da će dosegnuti i 30 do kraja karijere. Nepravi Ronaldo tu je "zaostao" iako ima brojne druge rekorde.  Utrka za najboljeg strijelca takodjer će biti napeta.
    • Ja se vas dobro sjecam,kao popo 59 ste bili registrirani.Do PS,nisam nis komentirao jer je bilo bas dosta ruznog komentiranja a osobno,ne volim vrijedati ni druge a ne volim ni da mene itko vrijeda. Ovdje sam anonimno i volim se saliti s ekipom.Znam da su vama j...i mater vezano za prognozu da Juve nece biti prvak kad su otpustili svog sportskog direktora i to mi je bilo bas ruzno,mislio sam si,jadan covjek. Kad je uvedena PS,ostsli su normalni ljudi.To su sve znalci i potpuno poslozeni ljudi.Bude zezancije ali nema uvreda ni psovanja.I svi koji igraju PS razmisljaju i to je bitno.Tu sam i sam jer volim pomoci forumu pa se i sam glupiram.Nije mi problem popiti salu i na svoj racun.
    • To isto i ja kazem. Kada bi ti samo znao koliko je nas Forum do sada “sahranio” konkurentskih kladionicarskih portala, ne bi verovao. I evo ga, i dalje tu, toliko godina, niko mu nista ne moze, iako se niko ne registruje na Bet365 preko nas. Kada sam ja dosao na nas Forum, bilo je barem deset regionalnih kladionicarskih portala koji su bili bolji, i nijedan vise ne postoji. Uopste se ne zayebavam. A ovde imamo spermatozoide, Psiha, Krbavsko polje, Georginu Rodriguez, pijanog Kiksija … plus niko ne moze da pogodi nijednu prognozu, i opet smo “sahranili” svu konkurenciju.  
    • Ovaj forum je cudo,upletu se i Ane Ivanovic i ujna Danica,ejakulacija,Krbavsko polje,Lordan Zafranovic,pa onda opet erekcija (jebemu di na crnce @LeonardoDrugi) pa onda kucni rivalitet tko je bolji kockar @Ajnud ili ja...pa interna prepucavanja...i svi si na kraju dobri...cudo,sto reci...
    • Sreda je, vec je 13.00 casova i vreme je rucku, a trenutno imamo  samo 138 pregleda u Dnevnoj Temi i 12 replika. A igra reprezentacija Hrvatske, plus sam napisao neugodan post, plus je Forum u Hrvatskoj. A svakom Forumu na svetu je potrebna vidljivost, polemike, a ako moze i da se svadjamo sto vise. To je i vlasnicima Foruma potrebno ako misle da se (samo)izdrzavaju. Znaci kolege, prvo se registrujte na Bet365 preko naseg Foruma, kao Boga vas molimo, a zatim navalite da se svadjamo, branite Hrvatsku kako znate i umete, samo hajde da se dovucemo do neverovatnih 630 pregleda i 32 replike kao sto je bilo u ponedeljak, pre dva dana.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use