Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Portugalski kup

RSU5rC7.png

PORTUGALSKI KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.12. u 19:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

PSV - Go Ahead Eagles 1 + PSV više od 1.5 gola (1.36) bet365

Danas je ponuda zaista katastrofalna, ali evo barem jedna analiza od mene. Ova utakmica mi se činila zanimljivom. Nakon znatnih napora, PSV se uspio popeti na prvu poziciju, prestigavši pritom najvećeg rivala Ajaxa. Posljednjih nekoliko godina Ajax vlada nizozemskim nogometom, a ovo je prilika da PSV tome stane na kraj. Trenutno je Ajax prvi, s obzirom da su igrali jednu utakmicu više i imaju dva boda prednosti. Razlog više da PSV ostvari ubjedljivu pobjedu u ovom susretu.

Screenshot_19.png

Izvor: bet365

Prema nedavnoj formi, trenutno su najbolji tim u ligi. Tako je bilo i na domaćem terenu. Zapravo na ovom stadionu su u nizu od pet pobjeda, dok su u tom periodu postigli čak 15 golova.

S druge strane imamo nedosljedne Eaglese, koji su bez pobjede u pet od prethodnih osam utakmica, dok u protekla tri mjeseca imaju ukupno četiri pobjede u gostima. Po meni bi ovdje PSV trebao ostvariti rutinsku pobjedu sa barem dva gola postignuta na utakmici po kvoti 1.36. Sretno!

Screenshot_18.png

Izvor: bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Malo sam opterecen danasnjom utakmicom, pa mi je mozak prilicno ostecen, plus sam pod nekom negativnom energijom i pritiskom, pa cu pokusati jos jednom da obuzdam emocije i pokusam da uporedim ove dve reprezentacije kroz razum. Ako samo povrsno kazemo da igraju Engleska i Hrvatska, vec se bolje osecam, nekako deluje da bi sa opustenijom rukom, mogli da uplacujemo da englezi veceras nece izgubiti. Ako uporedjujemo samo napade,    meni deluje da englezi imaju za klasu bolji napad. Ako gledamo odbranbenu liniju, majke mi moje, uopste se ne zayebavam, ja da sam selektor, ja bih pre uzeo sebi hrvatsku odbranu, i to sve igrace, nego englesku odbranbenu liniju. Tu sada govorimo vec o ukusima, ali bez zayebavanja, meni se vise svidjaju po imenima, hrvatski odbranbeni igraci, nego engleski. I potpuno sam ozbiljan, mada sam video da Hrvatska (na papiru) u poslednjim utakmica lepo prima golove Sto se tice, srednjeg reda, tu mi se ne svidja nijedan, niti hrvatski vezni red niti engleski, ali kako sada da napisem na hrvatskom Forumu sta mi se ne svidja u hrvatskom srednjem redu. Plus sam svojim ocima gledao kako Modric u Milanu dize publiku na noge, iako pretrci manje od golmana na utakmici. Ali, eto ne svidjaju mi se nijedni ni drugi i tacka. Ni treneri mi se ne svidjaju, ali svako na svoj nacin. Tuchela ne mogu da smislim plus mislim da je poremecen, dok mi se kod Dalica ne svidja kako razmislja kada je vreme da se napusti reprezentacija, kada bi se razmisljalo samo o sebi. Kada se radi o igri i opstem utisku, ni tu mi se ne svidjaju ni jedni ni drugi, sa tim sto englezi ne deluju ubedljivo, a to se kroz rezultate ne vidi, a kod hrvatske reprezentacije me nervira sto hrvatski gradjani od nas kockara ocekuju da gledamo celinu od poslednjih deset godina, a ja bih da posmatramo samo poslednjih godinu-dve, jer ako gledamo sire i Cibona je bila Prvak Evrope. Sve u svemu, za duplu sansu sam se odlucio najvise na osnovu onoga kada uopsteno kazemo da igraju Engleska i Hrvatska u fudbalu u sestom mesecu 2026-te godine, gde bi i moja ujna Danica rekla da bi sa realnim novcem pre podrzala engleze.    
    • Danas osim mene,nitko ne nosi majicu repke.Prilicno tuzno.
    • @LeonardoDrugi Lordan mi je bio u uredu u nekim korona danima,trebao je covjek pravnu pomoc za inz mirovinu i skroz je ok covjek,on ima svoje,ja svoje uvjerenje.
    • Opet neugodan tekst, kojem se nema što prigovoriti,jer Nije DA Ne Znamo Što Je Bilo, jer i Krbavsko polje i Kosovsko i Siget itd.su bili slavni porazi, junački,ali,hebga,ipak porazi,slično kao u nogometu kad se junački braniš pa izgubiš.  Ruku na srce, danas dosta Hrvata igra protiv Hrvatske s idejom,ako izgubim novac,manje mi je krivo,tj.imat ću bar jedno zadovoljstvo. Ja ću probati X jer ni za jednu repku nije tragedija ne pobijediti,a imaju još 2 tekme za kladjenje.  *** Prvi put sam pročitao himnu sisama jedne (sad bivše) predsjenice,  čiju je majicu Leo stavio u rang Ane  Siso,pardon Sasso, iz reklame za PIPI. 
    • Moj je nalog i ja sam pisao post da se zayebavam sa vama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use