Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Afrički kup nacija

Srijeda1.pngScreenshot_26.png

AFRIČKI KUP NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot_27.pngScreenshot_28.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.1. u 19:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

Ja nastavljam igrati prijelaze u rukometu a danas mi se ponuda za iste sviđa. Jučer je bio nevjerojatan prijelaz u utakmici Švedske i Norveške ali obratno od očekivanog a i Hrvatska je imala neočekivani prijelaz protiv Islanda budući da je Island bio favorit u toj čudnoj utakmici.

Sve kod bet365

1. Crna Gora - Island 1/2
  2. Nizoozemska - Hrvatska 1/2
  3. Danska - Francuska - 1/2 i 2/1 - ovo je "finale prije finala", utakmica koja će sigurno biti izuzetno zanimljiva. Mislim da je prijalz lako moguć dok je pobjednika teško predvidjeti. Danci su pokazali više dok je Francuska izuzetno podbacila protiv Islanda ali Francuze nikad ne treba otpisati. Zato oba prijelaza budući da su koeficijenti oko 10,00-11,00. Isti bi trebali rezultirati zanimljivim drugim poluvremenom. Jedina prijetnja je X na poluvremenu. 
Objavljeno
prije 1 sat, Goksim said:

1. Danska - Francuska - 1/2 i 2/1 - ovo je "finale prije finala", utakmica koja će sigurno biti izuzetno zanimljiva. Mislim da je prijalz lako moguć dok je pobjednika teško predvidjeti. Danci su pokazali više dok je Francuska izuzetno podbacila protiv Islanda ali Francuze nikad ne treba otpisati. Zato oba prijelaza budući da su koeficijenti oko 10,00-11,00. Isti bi trebali rezultirati zanimljivim drugim poluvremenom. Jedina prijetnja je X na poluvremenu. 

Danski izbornik Jacobsen je najavio kako je njemu najbitnija utakmica u petak i da ce danas odmarati sve igrace kojima je odmor potreban. Ako izgube idu na Spanjolce, pobjeda ili nerjeseno ih vodi na Svedsku. Nisam siguran da ne bi i sami radije birali Španjolsku s kojima zadnjih godina imaju odlican score. S druge strane Francuzi porazom ispadaju ako Island dobije Crnu Goru (prva utakmica dana).

Objavljeno
prije 1 sat, zeko1088 said:

Danski izbornik Jacobsen je najavio kako je njemu najbitnija utakmica u petak i da ce danas odmarati sve igrace kojima je odmor potreban. Ako izgube idu na Spanjolce, pobjeda ili nerjeseno ih vodi na Svedsku. Nisam siguran da ne bi i sami radije birali Španjolsku s kojima zadnjih godina imaju odlican score. S druge strane Francuzi porazom ispadaju ako Island dobije Crnu Goru (prva utakmica dana).

Ali i crna gora ima isto motiva za igrat ako dobiju island borit ce se za 5 mjesto 

Objavljeno

Rangers - Livingston 1 (1.25) bet365

U 23. kolu škotskog Premiershipa sastaju se Rangers i Livingston u Glasgowu. Rangersi su u posljenjoj utakmici ostvarili zapanjujuću pobjedu od 4-0 protiv Stirling Albiona u FA kupu. Ove sezone su fenomenalni u Premiershipu. Izgubili su samo jednom i to na početku sezone, a nemaju poraza u 18 uzastopnih utakmica. Remijem u posljednjem meču prekinut je niz od šest uzastopnih utakmica bez primljenog gola za Rangerse.

Prvoplasirani Rangers ima 29 bodova ispred svog današnjeg protivnika Livinstona. U ovoj sezoni su se pokazali kao nepobjediva momčad i ona koja je zabila više od 1.5 gola u sedam od posljednjih deset utakmica. Domaćini nisu izgubili niti jedan susret na svom terenu ove sezone sa osam pobjeda i tri remija u 11 odigranih utakmica kod kuće.

Što se tiče Livingstona, oni nisu dopustili svom protivniku Ross Countyju da prođe pored njihove obrane u prošlom kolu. Jedini pogodak na utakmici Livingston je postigao u prvom poluvremenu iz penala i do kraja susreta su bili skoncentrirani na svoj uobranu. Utakmica je završila rezultatom od 1-0.

Livingston je ponovo počeo nizati pobjede nakon lošeg nastupa u nekim od svojih mečeva. Imaju tri pobjede u zadnjih pet mečeva, a sve su završile bez primljenog gola. Međutim, njihov učinak na gostujućim utakmicama nije dao rezultate kakvima se tim nadao. Pobjede u gostima su ostvarivali tek povremeno, a protiv Rangersa nikada u povijesti nisu ostvarili pobjedu na ovom stadionu.

Ranges bježi tek četiri boda od Celtica i ako žele zadržati ovu prednost, ovdje moraju uzeti sva tri boda. Rangersova obana je ove sezone bila sjajna, dok su igrali dobro i u ofanzivi. Očekujem pobjedu domaćina sa kvotom 1.25 u bet365 kladionici.

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Helander, Barisic; Lundstram, Davies, Kamara; Hagi, Sakala, Kent

Livingston: Stryjek; Devlin, Fitzwater, Parkes, Longridge; Holt, Pitman, Sibbard; Shinnie, Anderson, Montano

Screenshot_33.png

Izvor: bet365

Objavljeno

Ima netko kakav info zašto lagano raste koeficijent na Lecce. Igraju zaostalu tekmu sa zadnjim,Vicenzom i pobjedom dolaze na 40 bodova i na 1.poziciju .....

Mrzim žabare pa pitam ako ima tko kakav info. Mislio sam piknut ili Lecce 2+ gola ili Lecce pobjeda i više od 1,5 golova.

Vicenza se grčevito bori za ostanak,ima tekmu,2 manje od konkurencije i 8 bodova ......

Koef je išao od 1,45 do 1,6 .....

Objavljeno

Angers - St. Etienne 1 (2.15) bet365

Utakmica uskoro počinje. Gosti su apsolutno najgora momčad u francuskoj ligi i nije čudo što su na dnu tabele. Oni su u dugom nizu poraza i imaju katastrofalne napad i obranu. Etienne je primio 43 gola tijekom 21 utakmice. Izugbili su 1-0 od Lyona na gostovanju u posljednjem susretu. Također su izgubili sedam od posljednjih osam utakmica u ligi.

Angers je mnogo bolja ekipa ove sezone. Trenutno su na 12. mjestu na tabeli. U ovaj susret ulaze nakon pobjede nad Troyesom (2-1) kod kuće u svom posljednjem susretu. Dakle, nedavno imaju i pristojan međusobni omjer protiv Etiennea. Angers također dolazi sa prilično dobrim raspoloženjem u ovaj susret. MIslim da vrijedi igrati pobjedu po kvoti 2.15. Sretno!

Screenshot_34.png

Objavljeno
prije 9 sati, Goksim said:

Ja nastavljam igrati prijelaze u rukometu a danas mi se ponuda za iste sviđa. Jučer je bio nevjerojatan prijelaz u utakmici Švedske i Norveške ali obratno od očekivanog a i Hrvatska je imala neočekivani prijelaz protiv Islanda budući da je Island bio favorit u toj čudnoj utakmici.

Sve kod bet365

1. Nizoozemska - Hrvatska 1/2

Trenutno, u 35'minuti oko 1,50 na Hrvatsku. Na poluvremenu je Nizozemska vodila. Je li napokon došlo vrijeme da imamo prijelaz sa Hrvatskom ali da Hrvatska i slavi na kraju?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hahaha nikakva misja rupa, tu sam ja kako god bilo Ja sam samo pitao koje su kvote bile prije prethodna dva svjetska prvenstva i kakvo je tada bilo misljenje o tim ekipama Hrvatske, a sto je bilo na kraju, odnosno, jasno mi je da se podcjenjuje, a podcjenjivalo se i tada i nije se vjerovalo a dogodilo se. Ako me pitas vjerujem li sada u finale, ne vjerujem, al se nadam, vjerujem li u prolaz grupe, vjerujem apsolutno, vjerujem li u prolaz iduceg protivnika, ovisi ko dode haha. U svakom slucaju hocu samo reci da je istina negdje u sredini, ne za precjenjivati ali bome nikako ni za podcjenjivati, a to sam ocekivao da ces raditi pa sam htio najavu no bet sam za cijelo prvo kolo apsolutno i to sam vec rekao, nema tu patriotizma
    • Cekaj malo mesrine Hrvatska jeste igrala Finale i polufinale Svetskog Prvenstva, ali isto tako nije prosla ni grupu sa Italijom i Albanijom. I to se takodje desilo, i to je rezultat i to poslednji. Hrvatska je uz to bila jos i najgora ekipa medju najboljim treceplasiranima, i imala je nula pobeda na turniru. Ti si nama napisao da “se nadas da cemo dogurati cim dalje”, a od nas na Forumu se trazi da prognoziramo, odnosno da se dogovorimo sta da radimo sutra u realnom kladjenju. Mozes li nam reci sta danas da radimo u realnom kladjenju i sa realnom novcem, a ne cemu se ti nadas. Znamo svi cemu se svako nada u utakmicama svoje reprezentacije.  Hteo si da kazes, za sada NoBet na Hrvatsku i tacka, a posle kada budem video kako igraju, onda cu odluciti da li da ti se podsmevam na tvoju analizu, ili da cutim i ostanem u misjoj rupi, zar ne?    
    • Evo nas i kod prvaka sveta argentine koji pocinju kasno nocas. Trenutno su peti favorit sa kvotom 11.00 za osvajanje, posle ovih koje sam vec predstavio. Njih nisam popunio ali hocu da ih stavim ovako pre pocetka prve  a za koji dan kad ih zavrsim mogu editovati post. Group Stage Argentina Total Points  O/U 6.5 1.549 2.490 Group J Winner Argentina  1.347 Argentina To Reach Last 16  Yes 1.319  No 3.610 Argentina To Reach Quarter Final  Yes 1.793  No 2.080 Argentina To Reach Semi Final  Yes 2.790  No 1.454 Argentina To Reach Final  Yes 5.480  No 1.169 Argentina FIFA - World Cup 2026 Winner  11.000  
    • "A mislim i da je za Hrvatsku najvazniji raspored nakon grupe."  Grupu prvo treba proci da bi raspored nakon nje bio bitan, polako kolega, nema jurnjave, niti sa velicanjem a jos manje s umanjavanjem vrijednosti, samo polako i realno  a ja cu samo reci da sam vec sad zadovoljan, i samo cu uzivati u igrama i nadi da doguramo cim dalje, kontra svim kvotama i ocekivanjima, kao sto je to bilo vise puta nakon 98' jer mislilo se da takve generacije vise nece biti, kad vidi vraga, dosle jos 3 medalje. Izvanredno za takav jad od zemlje uzivajmo
    • Nažalost,  moram se složiti s prognozom iako sam iz Hrvatske. Jedina je utjeha što nema velike euforije,nema još trubljenja po ulicama,malo je i zastava po autima... Ne osjeti se atmosfera SP-a, čak se puno i ne priča o tome. Većina je zadovoljna i samim prolaskom grupe. Sve što se dobro dogodi nakon toga je bonus. Jasno, nadu nam nitko ne može uzeti,ali bojim se da nam napad jalov i star. Nakon Rusije nemamo igrača,golgetera koji je dao više od dva gola na nekom prvenstvu. Od Šukera,još se nije pojavio Killer koji daje golove ni iz čega,koji se nadje na pravom mjestu u pravom trenutku. Svaka cast Budimiru,Musi,Pašaliću i ostalima,ali i dalje najveću štetu protivniku mogu učiniti Perišić i Modrić. Možda je i dobro da nam netko sa strane ukazao na to,iako je bolno čuti. Prije 8 godina imali smo Mandzukića i Rakitića koji su bili top klase, sad je puno talenata,ali nitko nije iskazao kontinuitet.  Volio bih da sam u krivu,da bljesnu neki novi klinci, ali velikih razloga za optimizam i nemamo. No, kako je krenulo s iznenadjenjima na ovom SP, svašta je moguće. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use