Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

1. HNL

Screenshot_39.pngScreenshot_40.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.1. u 12:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

prije 1 sat, TazMan said:

Caglari-Roma (u19)....oba daju 3+ po 1,75

Prvi i drugi na tabeli,zabijaju ko na traci,H2H  u zadnjih 5 tekmi,4x je bio oba daju 3+ ...... 

Veselo i sretno nam bilo....Počinje za 15min

0-1 od 23'..... Utakmica je otvorena,ali su i dosta neprecizni tako da mislim da je ovo ipak pad....Sada je 80'

Caglari promašio 2 lijepe prilike,Roma jednu....Sve na 5-6m.... JBG

Danas kreće rasplet euro rukometa  pored par čudnih utakmica nekako mi je i drago radi francuza jer će završnica biti zanimljivija. Zasigurno da je Norveška trebala igrati polufinale na ovom Europskom prvenstvu i da je mnogo kvalitetnuja ekipa od Islanda zato me ugodno iznenadila kvota na Norvešku. Onakav poraz kao protiv Švedske  rijetko se kada i moze vidjeti na rukometnim terenima. Poraz je ravan svjetskom čudu i definitivno norvežani tuguju za polufinalem u kojem su trebali biti oni a ne Švedska. Definitivno razlog više da se danas oproste sa pobjedom. 

Iceland - Norway  2  1.80

Stavit ću na tiket igrače koje sam gurao kroz ovo prvenstvo jer kad će dati sve od sebe ako ne u završnici turnira. Bartholda moram uzet jer stvarno igra izvan svih očekivanja na ovom turniru lošija izdvedba protiv Švedske al nije ni čudo kad imaju dobru obranu. Hugo Descat krilo francuza koji ovakve utakmice igra i po 50min plus izvodi sedmerce logičan izbor. Gidsel Mathias da neko kaže da igrač ima šut do polufinala 97% nebi mu vjerovali ali 36 udarca prema golu 35 golova vjerovali ili ne. Svi su na granici od 4 gola jedino Hugo na 3.

Barthold over  4.5  1.60

Descat over  3.5  1.50

Gidsel over 4.5  1.50

Kv. 3.60     SRETNO SVIMA 🍻 

Naravno gurat ću igrače do kraja ako koji ne prođe jer se igra 15:30 18:00 i 20:30. Zanimljiva mi je utakmica Francuske jer po kladionici su favoriti a ja Švedsku vidim u finalu. Pričekat ću do kraja sa uplatom makar Hendikep lagani ili 2 u glavu

Nantes - Brest oba daju gol (1.90) bet365

Nantes i Brest će se večeras sastati u osmini finala francuskog kupa. Obje momčadi u ovaj susret ulaze nakon impresivnih pobjeda za vikend. Nantes je zabio četiri gola nad Lorientom, dok je Brest šokirao Lille sa pobjedom od 2-0 na stadonu Francis-Le Bleu.

Nantes do sada nije primio gola u dva susreta u francuskom kupu ove sezone, nakon što su prošli Sochauxa na jedanaesterce (remi bez golova u regularnom vremenu) i Vitre (pobjeda od 2-0). Momčad Antoinea Kombouarea je igrala prilično dobro u posljednje vrijeme. Izgubili su samo jednu od posljednjih osam utakmica u n svim natjecanjima. Poraz je bio protiv drugoplasirane momčadi u Ligue 1 Nice ranije ovog mjeseca.

Što se tiče Bresta, oni su tijekom cijele sezone igrali toplo-hladno. Jedva su prošli niželigaša Dinana Lehona (na penale nakon remija bez golova). Međutim, momčad Michela Der Zakariana je od tada demolirala rivala iz Ligue 1 Bordeauxa sa 3-0. Brest zna biti nezgodan protivnika protiv bilo koje momčadi u Francuskoj kada imaju dobar dan. Tako su izgubili samo jednom u posljednjih šest utakmica u Ligue 1 na gostovanjima, dok su pored toga ostvarili tri pobjede u posljednjih pet utakmica.  Njihova pobjeda protiv Lillea tijekom vikenda bi svakako trebala biti zabrinjavajući znak za Nantes.

Domaćini u ovaj susret ulaze nakon golijade (6) protiv Lorienta, dok je u deset od posljednjih 11 utakmica koje je Brest igrao u gostima završeno sa golovima na obje strane terena. Nedavni međusobni omjeri između ova dva tima mi ulijevaju nadu da će ovaj tip lagano proći po kvoti 1.90 u bet365 kladionici. Bilo je golova na obje strane terena u pet uzastopnih međusobnih susreta. Sretno!

Nantes: Lafont; Merlin, Corchia, Girotto, Fabio; Coco, Chirivella, Moutoussamy, Geubbels, Simon; Kolo Muani

Brest: Bizot; Pierre-Gabriel, Brassier, Herelle, Duverne; Faivre, Magnetti, Agoume, Honorat; Mounie, Douaron

Screenshot_43.png

Izvor: bet365

prije 7 sati, Cantona said:

Danas kreće rasplet euro rukometa  pored par čudnih utakmica nekako mi je i drago radi francuza jer će završnica biti zanimljivija. Zasigurno da je Norveška trebala igrati polufinale na ovom Europskom prvenstvu i da je mnogo kvalitetnuja ekipa od Islanda zato me ugodno iznenadila kvota na Norvešku. Onakav poraz kao protiv Švedske  rijetko se kada i moze vidjeti na rukometnim terenima. Poraz je ravan svjetskom čudu i definitivno norvežani tuguju za polufinalem u kojem su trebali biti oni a ne Švedska. Definitivno razlog više da se danas oproste sa pobjedom. 

Iceland - Norway  2  1.80

Stavit ću na tiket igrače koje sam gurao kroz ovo prvenstvo jer kad će dati sve od sebe ako ne u završnici turnira. Bartholda moram uzet jer stvarno igra izvan svih očekivanja na ovom turniru lošija izdvedba protiv Švedske al nije ni čudo kad imaju dobru obranu. Hugo Descat krilo francuza koji ovakve utakmice igra i po 50min plus izvodi sedmerce logičan izbor. Gidsel Mathias da neko kaže da igrač ima šut do polufinala 97% nebi mu vjerovali ali 36 udarca prema golu 35 golova vjerovali ili ne. Svi su na granici od 4 gola jedino Hugo na 3.

Barthold over  4.5  1.60

Descat over  3.5  1.50

Gidsel over 4.5  1.50

Kv. 3.60     SRETNO SVIMA 🍻 

Naravno gurat ću igrače do kraja ako koji ne prođe jer se igra 15:30 18:00 i 20:30. Zanimljiva mi je utakmica Francuske jer po kladionici su favoriti a ja Švedsku vidim u finalu. Pričekat ću do kraja sa uplatom makar Hendikep lagani ili 2 u glavu

Kakav rukometni dan nakon Norveške slutilo je na propast. Jedino Hugo ispostovao golove već u prvom poluvremenu opet dobro imam ga u singlu nisam odustao od namjere. 

Švedsku sam odigrao na H+2.5 sad šta će bit do kraja vidit ćemo nije loša kvota bila 2.20. Danci su kalkulirali sa protivnikom u polufinalu i na kraju izvukli deblji kraj 😎

Asleigh Barty je prva igračica svijeta koja je na tom mjestu završila tri godine zaredom i ovo je sigurno najveća dominacija u ženskom tenisu nakon ere Serene Williams. Igra zaista na visokom nivou posljednjih godina, prošla je bila sjajna u kojoj je osvojila 5 WTA titula te izgubila ukupno sedam mečeva na 12 odigranih turnira. Osvajala je Barty Grand Slam turnire u dva navrata ali nikada nije ispunila svoj san da ostvari Grand Slam pred svojim navijačima, u svojoj državi, Australian Open. Igrala je prije dvije godine polufinale ali u ovom finalu uz formu u kojoj se nalazi je idealna prilika za prvi Australian Open.Ona je na ovaj AO došla u sjajnoj formi, osvojila je Adelaide gdje je u četiri meča izgubila samo set od Gauff. Sa sjajnim partijama je nastavila i na Australian Openu gdje je u šest mečeva i dalje bez izgubljenog seta. Zaista je fascinantan podatak da je Barty do finala u 12 odigranih setova izgubila svega 21 gem a igrala je protiv nekoliko sjajnih igračica kao što su Giorgi, Ansimova, Keys i Pegula.Za razliku od Barty koja je i prije početka turnira smatrana prvom favoritkinjom, Collins je najveće iznenađenje na ovogodišnjem Australian Openu. Danielle Collins je 28-godišnja teniserka koja nikada do ovog meča nije prošla ni na jednom Grand Slam turniru dalje od polufinala.Ipak, to se nije desilo slučajno. Imala je Collins odličnu prošlu godinu iza sebe u kojoj je osvoila dva WTA turnira a na početku ove godine izgleda zaista sjajno.Igra izuzetno agresivno, pogađa mnoštvo vinera i sigurno joj u ovom meču Barty neće smjeti davati kratke lopte jer ih na ovom turniru koristi na najbolji način. Imala je izuzetno težak put ka finalu gdje je igrala protiv Konjuh, Mertens, Cornet, Tauson i Swiatek ali je u svakom meču došla do zaslužene pobjede.

Barty (-4.5) – Collins 1 1.75

SRETNO SVIMA 🍻

prije 19 sati, Cantona said:

Kakav rukometni dan nakon Norveške slutilo je na propast. Jedino Hugo ispostovao golove već u prvom poluvremenu opet dobro imam ga u singlu nisam odustao od namjere. 

Švedsku sam odigrao na H+2.5 sad šta će bit do kraja vidit ćemo nije loša kvota bila 2.20. Danci su kalkulirali sa protivnikom u polufinalu i na kraju izvukli deblji kraj 😎

Ja sam uzeo na Švedsku dvoznak po 3,75 i to u početku kad su gubili. Nije mi jasno zašto su Šveđani bili toliko podcijenjeni u odnosu na Francuze. A Dansku sam izbjegao na listiću jer tih 1,2 nema smisla u 1/2 finalu iako sam stvarno očekivao da će Danci proći. Opet se pokazalo da u tim polufinalima rukometa ima iznenađenja i tu treba samo igrati kontre. Pada mi odmah na pamet prošli Euro kad je Hrvatska prošla Norvešku koja je tada imala sve pobjede. Pa Euro prije u Hrvatskoj kada su Danska i Francuska u polufinalu ispale od Švedske i Španjolske, a bile su tada veliki favoriti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Charlton – Sheffield Utd. 17.1.2026 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 1,97 Nedavne utakmice Charlton Athletica rezultirale su golovima, a momčad je primila u pet od posljednjih šest utakmica i dopustila 11 golova u tom razdoblju. Istovremeno, Charlton je bio pouzdan kod kuće, postigavši golove u posljednjih devet domaćih ligaških utakmica. Sheffield United je u velikoj mjeri uključen u utakmice s puno postignutih golova, s 27 golova u prethodnih šest utakmica, s prosjekom od 4,5 gola po utakmici. Više od 2,5 gola postignuto je u 15 od 25 ligaških utakmica Sheffield Uniteda ove sezone, što naglašava snažan trend postizanja golova. Obje momčadi dolaze nakon poraza u FA kupu, što često dovodi do otvorenijeg i napadačkog pristupa. Charltonu će nedostajati branič J. Roussillon, dok Sheffield United zbog ozljede nema braniča J. Shackletona. Kombinacija Charltonove dosljednosti u postizanju golova na domaćem terenu i Sheffield Unitedovih utakmica s puno golova snažno podupire hipotezu o više od 2,5 gola. Stoke - QPR 17.1.2026 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,16 Nedavne utakmice Queens Park Rangersa bile su bogate golovima, s najmanje tri postignuta gola u pet od posljednjih šest utakmica, s prosjekom od 3,17 golova po utakmici. QPR je također postigao gol u 11 uzastopnih utakmica, što naglašava njihovu napadačku dosljednost. Dok su nedavne utakmice Stoke Cityja bile čvršće, njihova obrana je oslabljena nedostatkom braniča J. Tchamadeua i M. Bosuna Lawala. Međusobni susreti između ovih momčadi rezultirali su prosjekom od 2,5 gola po utakmici, s nekoliko utakmica koje su premašile tu brojku. Obrambena jedinica QPR-a također je rastegnuta, nedostaju Z. Larkeche i J. Clarke-Salter u obrani. Kombinacija QPR-ovog pouzdanog postizanja golova, obrambenih izostanaka s obje strane i povijesno uspješnih utakmica podržava hipotezu o više od 2,5 gola. Zaragoza – Sociedad B 17.1.2026 18:30 Španjolska, Segunda Liga Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,10 Real Zaragoza ulazi u ovu utakmicu nakon pobjede od 3-2 protiv Racing de Santandera, nastavljajući niz napadački orijentiranih utakmica s postignutim golovima u posljednjih devet utakmica. Međutim, u obrani su primili gol u prethodnih sedam utakmica, primivši devet golova u posljednjih šest utakmica. Real Sociedad B dolazi nakon neriješenog rezultata bez golova, ali je postigao pet i primio šest golova u posljednjih šest utakmica, pokazujući sličnu ravnotežu između napada i obrane. Ključna statistika je da je Real Sociedad B primio najviše golova u gostima u Segunda División, što snažno ukazuje na susret bogat golovima. Obje strane pokazuju dosljednu sposobnost postizanja golova, dok su netaknuta vrata i dalje rijetka. Real Zaragoza nema igrača izvan stroja, dok će Real Sociedad B zbog ozljede križnih ligamenata biti bez napadača E. Orobengoe Arbelaiza. Kombinacija stabilne golgeterske forme i obrambenih slabosti obje strane podržava hipotezu o više od 2,5 gola.
    • Znam, dodajem savjete rano ujutro, ali sada je vrijeme kada objavljujem savjete, a više ne provodim cijeli dan gledajući nogomet. Zato dodajem dnevne savjete za četvrtak.   Valenciennes – Bourg En-Bresse 16.1.2026 19:30 Francuska, National 1 Tip: VIŠE OD 2,5 Gola Kvota: 2,03 Ova utakmica između Valenciennesa i Bourg-en-Bressea ključna je u borbi za opstanak, koja često vodi do otvorenije igre usmjerene na rizik. Valenciennes je primio 19 golova u 16 utakmica, dok Bourg-en-Bresse ima jednu od najslabijih obrana u ligi s 22 primljena gola u 15 utakmica. Gosti su trenutno u najgoroj formi u diviziji, dok Valenciennes općenito bolje igra kod kuće uz podršku svojih navijača. Povijest međusobnih susreta također ide u prilog domaćinima, koji su neporaženi u posljednjih šest susreta protiv Bourg-en-Bressea. S obzirom na to da obje strane očajnički žele bodove, obrambeni oprez mogao bi biti žrtvovan u korist napadačke namjere. Valenciennes će zbog ozljede Ahilove tetive biti bez stopera Romaina Thomasa, dok Bourg-en-Bresse neće igrati zbog ozljede gležnja. Izostanci u obrani u kombinaciji s lošim obrambenim rezultatima snažno podupiru hipotezu o više od 2,5 gola. Watford - Millwall 17.1.2026. 13:30 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,09 Watford u ovu utakmicu ulazi u snažnoj napadačkoj formi, postigavši golove u posljednjih 15 utakmica i postigavši 10 golova u prethodnih šest susreta. Istovremeno, u toj seriji primili su osam golova, što ukazuje na otvorene i događajima bogate utakmice. Millwall je primio devet golova u posljednjih šest utakmica i mučio se s očuvanjem mreže netaknutom, što povećava vjerojatnost susreta s više golova. Međusobni susreti između ovih momčadi u prosjeku postižu 2,67 golova po utakmici, što je iznad granice od 2,5. Millwallova obrambena jedinica oslabljena je izostankom vratara L. Jensena i braniča D. McNamare, dok Watford nema napadača R. Vatu. Kombinacija Watfordovog dosljednog postizanja golova, obrambenih problema na obje strane i povijesti međusobnih susreta koji su bili skloni postizanju golova podržava hipotezu o više od 2,5 gola. Ceuta - Walladolid 17.1.2026 14:00 Španjolska, Segunda Liga Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,25 Ceutine domaće utakmice obično su otvorene, jer su primili gol u svakoj od posljednjih šest utakmica, dok su postigli gol u pet od njih. Ključni pokazatelj je niz od devet uzastopnih utakmica s postignutim golom Ceute, što ističe njihovu napadačku dosljednost. Real Valladolid se muči u obrani, primivši gol u posljednjih osam utakmica i primivši deset golova u prethodnih šest nastupa. Njihovi raniji međusobni susreti ove sezone završili su 3-0 u korist Valladolida, što sugerira jasan napadački potencijal u ovom susretu. S obje strane pod pritiskom za osvajanje bodova, može se očekivati veći tempo i veći napadački rizik. Ceuta će biti bez veznjaka Y. Didija zbog nemogućnosti igranja, dok će Valladolid biti bez napadača J. Latase i suspendiranog veznjaka S. Jurića. Kombinacija napadačke snage i obrambene nestabilnosti na obje strane snažno podupire hipotezu o više od 2,5 gola.
    • I jos se crnci ljute sto ih navijaci vredjaju i gadjaju cvrstim predmetima, kada je kosarka samo igra.
    • Čestitam Leu na predviđanju o apsolutnom raspadu Partizana,epskom,sramotnom raspadu. Minus 21 na poluvremenu. Bolje bi odigrale Leove tete Danice. Mene samo zanima kako te igrače neće biti sram doći po plaću na kraju mjeseca. Kao što Leo reče,više vremena provode kod frizera nego na treningu. Nema tog ekstremnog hendikepa kojeg njihov protivnik ne može prebaciti. Vjerojatno se i klade protiv sebe. Dno dna. 
    • Ovo prvo je sigurno,skidam kapu za to što želiš dobro Forumu i korisne savjete daješ. A ovo drugo,vidjet ćemo nakon završetka utakmice pogledom na semafor.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use