Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Hokej, DEL Liga

19:30 Kassel-Eisbaren B (-5,5+) 2 @  1.50 Premier

I sad na red dolazi  čest gost na  mom listiću sa istim mogućim ishodom, a to je naravno Eisbaren+5. Znaju me nekad i iznenaditi pa su tako odigrali samo 1:3 sa Frankfurtom, i ja naravno pao samo taj par. Nakon te utakmice odoše u goste kod Ingolstada i nabiše se ko pravi, zavrsi 3:5.. Danas samo zbog tog svog vjerovanja u  Eisbaren igram standardno over, ali i jos zgob jednog razloga a to jsu njihovi medjusobni susreti:

20.09.2009 Eisbaren-Kassel 9:4

04.09.209 Kassel-Eisbaren 8:3

Engleska Premier liga

21:00 Manchester Utd-Wolwerhampton 1 @ 1.20 HL

Za svoju  analizu uzecu mec izmedju drugoplasiranog Man Utd i sedamnestoplasiranog Wolvesa koji igra  u zadnja dva kola fenomenalno…Naime,pobijedili su Boltona kod kuce sa 2:1,da bi sada u subotu u kolu prije ovog pobijedili jednog dobrog Totenhama…I u ovoj utakmici sigurno imaju ambicija,ali ja sam sa razlogom igrao na crvene dzavole…Man utd je proslo kolo izgubio od Aston Ville i to na sred Old Traforda…Mislim da ce se opametiti i da ovakvu utakmicu ne smiju propustiti i kiksati…Chelsea im bjezi 3 boda,jer je i Chelsea kiksao,tj.nerijeseno igrao sa Evertonom 3:3 na Stanfor Bridzu…Mislim da se ne treba puno toga pisati o ovoj utakmici,samo naglasiti da je Man Utd mnogo jaca i kvalitetnija momcad,i da ovakvu priliku,i to na svom stadionu,nece propustiti

Nogomet, Engleska Premier Liga

21:00 Bolton-West Ham

Trener Boltona nema novih problema sa povredama pa će izvesti sličan sastav koji je izašao na teren protiv Mančester Sitija. To znači da će domaćin nastupiti u formaciji 4-5-1 sa Ivanom Klasnićem usamljenim u napadu, ali uz podršku Kevin-a Davies-a i Lee-a.. Gianfranco Zola i dalje ima dosta problema sa izborom igrača jer su Valon Behrami, Carlton Cole, Calum Davenport i Louis Boa Morte i dalje van tima, a Matthew Upson, Luis Jimenez i Zavon Hines su pod znakom pitanja…Vest Hem također ima problema, ali njihova igra je puno bolja od rezultata i samo je pitanje vremena kad će se te dvije stvari poklopiti…Ja na utekmici očekujem preko 2 gola ali i isto tako ocekujem da ce oba tima postici gol. sretno!!

Objavljeno

Dundee Utd-Gl. Rangers 2

Sunderland-Aston VIlla 2

Birmingham-Blackburn x

Stockoport-Torquay 2

Valenciennes-Auxerre x

.. naravno sve pogodin osin Birminghama...zadnja minuta,korner,Blackburn ima,Kalinic glavon salje u branku gol,i pogodi igrac na gol liniji u nos...pa di to ima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use