Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Francuska doigravanje

Screenshot_100.png

FRANCUSKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Objavljeno

Benfica - Magdeburg 2

Ništa, idemo danas opet protiv Benfice. Jučer sramotno izdanje Wisle i općenito loša utakmica. Benfica je domaćin i danas će ići 100 posto, čvrsto i vjerojatno sa puno faulova prema Nijemcima. Jedino u nekoj tvrdoj utakmici ih mogu iznenaditi. Pouzdam se u kvalitetu Magdeburga i da im se neće dogoditi loš dan. Nekako mi je dojam da protiv Nexea nisu bili na top izdanju i da imaju rezerve za danas. Barem u drugom dijelu kojeg sam pratio.

Ovo može poslužiti za neki listić, bilo sa još jednim parom ili više njih.

Objavljeno

Benfica -magdeburg 55 golov vise

Tibor pleiss vise od 10 koseva

. Tbog ograničenog broja stranaca ima prednost u odnosu na Dunstona. Velika minuteza šuta dvice trice slobodna sve uredno.  Jedini je pravi centar u ovom timu još domaćin mora pobijediti da bi izjednačio u seriji i izbjegao veliku senzaciju. 

Objavljeno
prije 20 minute, Zwer31 said:

Benfica -magdeburg 55 golov vise

Tibor pleiss vise od 10 koseva

. Tbog ograničenog broja stranaca ima prednost u odnosu na Dunstona. Velika minuteza šuta dvice trice slobodna sve uredno.  Jedini je pravi centar u ovom timu još domaćin mora pobijediti da bi izjednačio u seriji i izbjegao veliku senzaciju. 

Hc lada - zvezda 56 vise golova.

Anadolu efes -galatasaray kp 1

Zvezda,anadolu,magdeburg ću odigrati na 1000 km

Kvota oko 2.6

Objavljeno
prije 6 minute, Zwer31 said:

Hc lada - zvezda 56 vise golova.

Anadolu efes -galatasaray kp 1

Zvezda,anadolu,magdeburg ću odigrati na 1000 km

Kvota oko 2.6

Jel mislis na ovu zvezdu zene rukomet vise golova ili zvezdu u kosarci ?

Objavljeno
Just now, Nebojsao said:

Jel mislis na ovu zvezdu zene rukomet vise golova ili zvezdu u kosarci ?

Rukomet lada -zvezda. Brz rukometa nema neki značaj utakmicA. Svakako ruskim ekipama ne znači ništa biti 3 - 4 na tabeli kada ne igraju europska takmicenja, za titulu prvaka to je druga stvar. Mislim da ovo treba proći 

Objavljeno
prije 11 minute, Zwer31 said:

Rukomet lada -zvezda. Brz rukometa nema neki značaj utakmicA. Svakako ruskim ekipama ne znači ništa biti 3 - 4 na tabeli kada ne igraju europska takmicenja, za titulu prvaka to je druga stvar. Mislim da ovo treba proći 

Ok ja imam granicu 58.5 uzecu i tu granicu nadam se da prolazi...

Objavljeno
prije 8 sati, fic said:

Benfica - Magdeburg 2

Ništa, idemo danas opet protiv Benfice. Jučer sramotno izdanje Wisle i općenito loša utakmica. Benfica je domaćin i danas će ići 100 posto, čvrsto i vjerojatno sa puno faulova prema Nijemcima. Jedino u nekoj tvrdoj utakmici ih mogu iznenaditi. Pouzdam se u kvalitetu Magdeburga i da im se neće dogoditi loš dan. Nekako mi je dojam da protiv Nexea nisu bili na top izdanju i da imaju rezerve za danas. Barem u drugom dijelu kojeg sam pratio.

Ovo može poslužiti za neki listić, bilo sa još jednim parom ili više njih.

3 sekunde prije kraja Benfica izvodi loptu sa centra i uspiju im na pivota proigrat. Pitanje je uopće regularnosti jel gol na vrijeme postignut. Lopta mora u golu završiti prije isteka vremena, kako je to moguće u ove 3 sekunde? I još ovaj gazi crtu, na to su valjda zažmirili.

Tako mi i treba kad igram protiv domaćina završni turnir u sportu gdje suci lako kreiraju rezultat. Da ne govorim o krtiteriju, ovima je svaki dodir sedmerac. Užas

Objavljeno

Nije junačka ali golovi su bili u prvom planu za odigrati, magdeburg  malo ko,skoro niko ne može spustiti na malo  golova a znao dam da benfica isto igra jako dobar napadacki rukomet.  Magnusson je trenutno najbolji suter na planeti ali daleko . Svako utakmicu je na 6- 8 golova a često je i dvocifren.

Moja lada danas zadnje 4 min nije pao gol a meni trebala 2 , zadnjih 10 min palo 4 golova u utakmici koja je trebala završiti 34 : 34.

popravni sam odigrao pa je proslo

Objavljeno
Just now, Zwer31 said:

Nije junačka ali golovi su bili u prvom planu za odigrati, magdeburg  malo ko,skoro niko ne može spustiti na malo  golova a znao dam da benfica isto igra jako dobar napadacki rukomet.  Magnusson je trenutno najbolji suter na planeti ali daleko . Svako utakmicu je na 6- 8 golova a često je i dvocifren.

Moja lada danas zadnje 4 min nije pao gol a meni trebala 2 , zadnjih 10 min palo 4 golova u utakmici koja je trebala završiti 34 : 34.

Objavljeno
prije 1 minutu, Zwer31 said:

IMG-de6d1f417960502033e787876af79a2b-V.jpg

IMG-ceb4ba1f1e1dc6387a207a7b3579cc80-V.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use