Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

NY Jets - Buffalo Bills - Buffalo pobjeđuje sa minimalno 3 poena razlike bet365 (1,20)

Očekujem laganu i uvjerljivu pobjedu Buffala koje je daleko bolja momčad. Jetsi su ugodno iznenađenje ove sezone ali mislim da će teško zaustaviti Buffalo koji ima niz od četiri pobjede. 

Screenshot 2022-11-04 at 19.25.19.png

Objavljeno

Royal Union - Westerlo   over 1,5 goals   1,20 (bet365)

Ne mogu virovat koliko kiksajen u PŠ - Club Brugge izgubi jednu od 10 utakmica, ostale dobije i tu jednu baš ja uberen. Turska iako je već bila prošla i do tada nije izgubila ni bod ni primila gol primi ukupno 6 golova od Luksemburga i Farskih Otoka, City da gol iz zaleđa te falije penal i ostane 0:0 protiv Kopenhagena, PSG prvu utakmicu ubije Izraelce u kornerima da bi zatim u 24. minuti bilo 0:5 u kornerima za Maccabi i sad Napoli da gol iz zaleđa. Baš previše pehova, ali nema odustajanja.

Opjevani moj Royal bi trebao dobiti ovu utakmicu, ali doma igraju lošije nego u gostima pa smatram da će ovu puno lakše proć. Puno primaju i daju, a i često općenito u Belgijskoj ligi gledamo rani pogodak u prvih 10 minuta za što se daje kvota 4.00 pa ko voli nek izvoli.

image.png.f386d0e7f63f229592505fed99a0fe82.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use