Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 5 minute, Nexxx said:

vise listica imam ovih kombinacija,trebalo bi doci ovo

Capture.PNG

Prepisujem Hrvatsku i Djokovića i dodajem pobjedu Argentine na poluvremenu. Nema se što mnogo pričati o ovim pripremnim utakmicama, sve su ogromni favoriti, tako da vjerujem da će ovo proći danas. Sretno nam bilo.

Screenshot_81.png

Objavljeno
prije 1 minutu, IzudinB said:

Prepisujem Hrvatsku i Djokovića i dodajem pobjedu Argentine na poluvremenu. Nema se što mnogo pričati o ovim pripremnim utakmicama, sve su ogromni favoriti, tako da vjerujem da će ovo proći danas. Sretno nam bilo.

Screenshot_81.png

imam i ja s argentinom samo sam uzeo hrvate draw no bet radi sigurnosti male

Capture.PNG

Objavljeno

16:30 UAE - Argentina 3+ 1.57 @bet365

WINN36 minut 0:3
Zadnja utakmica Argentine pre takmicenje u Kataru.U septemvru su odigrali 3 prijatelske utakmice i sve tri dosle 3+.
Jedini razlog zbog cega tipujem golova je sastav Argentine.imaju pre svega odlican napad Alvarez(City);Messi i Di Maria, sasvim dobra sredina Mac Allister(brajtol pritom ove godine igra bas dobar fudbal), Paredes i De Paul.
Ne ocekujem da igraju sa 100% snage, ali ipak zadnje pripreme za utakmicu sa S.Arabijom.Pritom Uae nikako ne igra odbranu, pa su primili 4 od Venezuele koja gubi 3:0 od Argentina..Sretno svima?

20221116_154748.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use