Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Objavljena pjesma s kojom Loreen želi na Eurosong. Europa je poludjela

ŠVEĐANKA Loreen, koja se natječe za odlazak na Eurosong, već je favorit tog natjecanja.

Iako Švedska još nije izabrala pobjednika svoje verzije Dore, fanovi Eurosonga diljem Europe klade se da će to biti Loreen i da će potom pobijediti na Eurosongu. Opet.

Loreen se kvalificirala u finale švedskog izbora, a na internetu je objavljena njezina pjesma Tattoo i nastup na Melodifestivalenu. Malo je reći da je Europa poludjela. Loreen i njezina pjesma već su na top ljestvicama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a broj fanova Eurosonga koji su sigurni da imamo novu pobjednicu raste iz sata u sat.

"Jesmo li upravo svjedočili remek-djelu? Ovaj nastup će završiti u povijesti Eurosonga kao jedan od najboljih nastupa koji su ikad viđeni na Melodifestivalenu", piše o Loreen i njezinoj pjesmi Wiwibloggs.

Već je vide kao pobjednicu Eurosonga

Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27% kladioničara lovu je stavilo na pobjedu Švedske.

Kako smo već pisali, kladioničari tek pretpostavljaju da će na švedskom nacionalnom natjecanju pobijediti Loreen s pjesmom Tattoo i da će potom pobijediti i na Eurosongu. Na kladionicama za pobjedu na nacionalnom izboru šanse su joj gotovo 60%.

Eurovizijski fanovi već su ludi za Loreen, a Twitter je pun objava.

Loreen je na Eurosongu već pobijedila 2012. godine, a njezina pjesma Euphoria je na vrhu najomiljenijih eurovizijskih pjesama u povijesti.

Izvor: index.hr

Objavljeno

Može li ova žena drugi put pobijediti na Eurosongu? Ne bi bila prva u povijesti

NA EUROVIZIJSKIM kladionicama događa se nešto neviđeno.

Najviše se ljudi kladi na zemlju koja još uvijek nema predstavnika na Eurosongu i koja će pobjednika nacionalnog natjecanja odabrati tek početkom ožujka. Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27% kladioničara lovu je stavilo na pobjedu Švedske

Kako smo već pisali, kladioničari tek pretpostavljaju da će na švedskom nacionalnom natjecanju pobijediti Loreen s pjesmom Tattoo i da će potom pobijediti i na Eurosongu. Na kladionicama za pobjedu na nacionalnom izboru šanse su joj gotovo 60%.

7b51b2e3-07a7-42b1-9231-781e69514434.jpg

Loreen je na Eurosongu već pobijedila 2012. godine, a njezina pjesma Euphoria je na vrhu najomiljenijih eurovizijskih pjesama u povijesti.

Jedan tip je već pobijedio dva puta

Loreen će, ako pobijedi na Eurosongu, postati prva žena kojoj je uspjelo dva puta pobijediti na tom natjecanju. Prvi je bio Irac Johnny Logan, koji je dva puta pobijedio na Eurosongu još osamdesetih godina prošlog stoljeća.

1980. godine Logan je pobijedio na Eurosongu s pjesmom What's Another Year, a sedam godina kasnije njegov hit Hold Me Now pobijedio je na Eurosongu u Bruxellesu. 

Logan je sudjelovao i u trećoj pobjedi Irske na ovom natjecanju, kada je 1992. godine napisao pobjedničku pjesmu Why Me, koju je otpjevala Linda Martin. Logan je, dakle, najuspješniji glazbenik u povijesti ovog natjecanja.

a442bcc8-ebc6-4299-be2c-0d3bad27635f.jpg

Tko je Loreen?

Osim Euphorije, Loreen ima brojne druge hitove poput Walk with Me, Neon lights, Sober, In My Head i I'm in It with you. Loreen je prvotno sudjelovala u televizijskom natjecanju Idol 2004. godine zauzevši četvrto mjesto, a sljedeće godine je izdala svoj prvi singl The Snake s bendom Rob'n'Raz i postala televizijska voditeljica na TV400.

Dok je radila kao producentica segmenta i redateljica za nekoliko švedskih reality TV emisija, ušla je na Melodifestivalen 2011. pjesmom My Heart Is Refusing Me, koja je postala jedan od top 10 hitova u Švedskoj. Također je u top 20 hitova u Švedskoj ušla singlovima Crying Out Your Name 2012. i Statements 2017.

Objavljeno

VIDEO Favoritkinja za osvajanje Eurosonga nastupom je oduševila fanove: "Pobjednica"

OD 4. VELJAČE do 11. ožujka održava se Melodifestivalen, 63. izdanje švedskog glazbenog natjecanja na kojemu se bira predstavnik Švedske na Euroviziji. Večeras se emitira četvrti krug natjecanja, a favorit za pobjedu na Melodifestivalenu je Loreen s pjesmom Tattoo. Sinoć je objavljen isječak njezinog scenskog nastupa.

Čim se saznalo da se Loreen natječe na Melodifestivalenu, Švedska je skočila na eurovizijskim kladionicama, iako njihov predstavnik još nije proglašen. Trenutačno su prvi na kladionicama i prestigli su Ukrajince koji su dugo vremena bili pri samom vrhu. 

Uz Loreen, za pobjedu na festivalu bore se još glazbeni ansambl Smash Into Pieces, Mariette, Kiana, Signe & Hjördis, Emil Henrohn i Axel Schylström. Međutim, s obzirom na to da je Loreen već predstavljala Švedsku na Eurosongu s pjesmom Euphoria i pobijedila na Eurosongu 2012. godine u Bakuu, jasno je zbog čega sve ankete naginju u njezinu korist. 

Eurovizijski fanovi su oduševljeni njenim nastupom

Zbog njezinog mogućeg nastupa na Eurosongu, najviše su oduševljeni obožavatelji tog natjecanja. Twitter je u zadnja 24 sata skupio hrpu objava u vezi Loreen. 

"Ako ne pošaljemo Loreen, mi smo idioti", "Treba napraviti peticiju da Loreen dobije titulu boginje Eurosonga ove godine", "Otkad je izašao isječak njezine pjesme, čini mi se da ćemo gledati prvog dvostrukog pobjednika moderne Eurovizije", "Obožavam pjesmu", "Pobjednica Eurosonga 2023.", neki su od tvitova oduševljenih fanova Eurosonga.

Preostaje još vidjeti hoće li Loreen uistinu pobijediti na Melodifestivalenu i predstavljati Švedsku u Liverpoolu ili je uzbuđenje nastalo zbog njezine stare slave s Eurosonga i velike pobjede s pjesmom Euphoria.

Tko je Loreen?

Osim Euphorije, Loreen ima brojne druge hitove poput Walk with Me, Neon lights, Sober, In My Head i I'm in It with you. Loreen je prvotno sudjelovala u televizijskom natjecanju Idol 2004. godine zauzevši četvrto mjesto, a sljedeće godine je izdala svoj prvi singl The Snake s bendom Rob'n'Raz i postala televizijska voditeljica na TV400.

Dok je radila kao producentica segmenta i redateljica za nekoliko švedskih reality TV emisija, ušla je na Melodifestivalen 2011. s pjesmom My Heart Is Refusing Me, koja je postala jedan od top 10 hitova u Švedskoj. Također je u top 20 hitova u Švedskoj ušla singlovima Crying Out Your Name 2012. i Statements 2017.

index.hr

Objavljeno

Favoritkinja za osvajanje Eurosonga dolazi iz Švedske, a već je jednom pobijedila

ŠVEDSKA pjevačica Loreen, koja je prema kladionicama trenutna favoritkinja za osvajanje Eurosonga, na švedskom izboru za pjesmu Eurovizije otpjevat će pjesmu Tattoo, a javnosti je bila poznata zbog pjesme Euphoria kojom je pobijedila na Eurosongu 2012. u Bakuu.

Osim Euphorije, Loreen ima brojne druge hitove poput Walk with Me, Neon lights, Sober, In My Head i I'm in It with you. Loreen je prvotno sudjelovala u televizijskom natjecanju Idol 2004. godine, zauzevši četvrto mjesto, a sljedeće godine je izdala svoj prvi singl The Snake s bendom Rob'n'Raz i postala televizijska voditeljica na TV400.

Dok je radila kao producentica segmenta i redateljica za nekoliko švedskih reality TV emisija, ušla je na Melodifestivalen 2011. s pjesmom My Heart Is Refusing Me, koja je postala jedan od top 10 hitova u Švedskoj. Također je u top 20 hitova u Švedskoj ušla singlovima Crying Out Your Name 2012. i Statements 2017.

Pokrenula trend "ponosnog" pokazivanja dlakavih pazuha

Pobjedom na Eurosongu Loreen je u rodnoj Švedskoj nehotice pokrenula trend "ponosnog" pokazivanja dlakavih pazuha. Sve je počelo kad je kamera na Melodifestivalenu, švedskoj inačici Dore, snimila Linu Ehrin kako diže ruke slaveći pobjedu favoritkinje Loreen.

Dlakavi pazusi knjižničarke iz središnje Švedske na nacionalnoj su se televiziji vidjeli tek nekoliko sekundi, ali ubrzo se pojavila fotografija na društvenim mrežama. U samo nekoliko sati tisuće ljudi su lajkale ili ostavile komentare pune mržnje i uvreda, a osnovane su i razne grupe "za" i "protiv" brijanja pazuha. 

Zatim su švedske aktivistice odlučile organizirati protest "Povratak dlakama!" tvrdeći da izmišljene norme ljepote služe za kontrolu žena.

• 1 month later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Sve jasno kolega, i uopce te ne zajebavam, nego mi je bas erekcija i bas sam uzivao u igri, i navijao za male.  Nego, nije mi jasno zasto forsiras igru a sam si bas imao odlican post, doslovno kao da si mi citao misli kada si govorio o tome kako se nista ne zna, kako za pola ekipa ni obitelj ne zna da su na svjetskom a kamoli da ih mi znamo, a o tome u kojem klubu igraju i kako da ne govorim, kako ima 100 faktora koji utjecu, itd itd. Ne znam, meni je to tvoje za proucavanje haha. Nisam tada htio nista pisati, jer bas drzim da se treba pricekati drugo kolo i tek tada eventualno igrati i to pod uvjetom da se gleda utakmice. Ja i dalje nisam ni centa ulozio, a gledam sve, sto uzivo, u snimci, u sazecima itd, niti cu jos uloziti ista.  Ono za sto bih uvijek ruku stavio u vatru je golovi na utakmicama Japana, pa sam tako i sinoc u drustvu trubio kako ocekujem da sve prsti i prstalo je al jbg, 0-0 poluvrijeme, a onda u drugom 4 komada, i drustvo je samo sutilo ali ni to nisam igrao, iako su u mojoj glavi te ekipe ko nacrtane za golove, sinonimi za otvorenu igru i samaranje. Nisam ni to pisao, niti da treba izbjegavati sve, ali svakako je no bet za prvo kolo najbolji pik, ali mislim se sto da ja solim nekome pamet, neka ljudi igraju po svom osjecaju i gustu. Evo ako ikome ista znaci, sto se tice sutrasnjeg dana da moram nesto igrati, to bi bilo golovi na utakmici Urugvaja, ili gol Bielsinog Urugvaja, i svakako sugeriram izbjegavanje Francuza.  I polako ljudi, samo polako, cuvajte lovu, i solite drugo il trece kolo kada ce biti otpustene kocnice i kad ce se "morati", ako me razumijete. Svako dobro!
    • Mi smo doma gledali coporativno temu,i veli Dunja,nema tu golova,nicega...uzet cu x2.Pristojan koef.za simbolicnih 20 eura...
    • 100 minuta španjolske mlohave čune,100 minuta petinga bez penetracije, kao mačka oko vruće kaše... Palo apsolutno sve bitno, pobjeda prvo, drugo poluvrijeme,zbroj golova , hendikep itd. Leov najbolji savjet ovih dana je No Bet !!! Preko pola utakmica neočekivan kraj. Ali ovo danas je apsolutno nezamislivo.
    • Evo @LeonardoDrugi mozda ne znam sta je bosanski lonac( znam , al ok)  ali se znam live kladiti💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻bit ce za čevape.
    • Od Spanije smo videli sve ono sto smo i ocekivali. Posed lopte 74% ukupnih suteva 27, kornera 11, suteva u okvir gola 7, cuveni xG 2,29 dok je golman protivnika imao devet odbrana a cela ekipa neverovatnih 45 odbranbenih odbitaka. Golova nula, konacni rezultat nista-nista, sto bi rekao cuveni Jorge Sampaoli “… izasao sam sa devojkom uvece, proveli smo zajedno celo vece u restoranu, imao sam posed lopte celu noc, ali je ujutro ona otisla da se yebe sa drugim…” Tesko da postoji kladionicar koji nije pao u realnom kladjenju na ovoj utakmici, ali isto tako ne verujem da na svetu postoji kladionicar koga bi igra Spanije mogla da zabrine, ili da ce odustati od kladjenja na spance. Mene brine sto barem poslednjih deset godina, ako ne i vise, nisam video ovako disciplinovanu, kompaktnu, timsku, angazovanu, pametnu, obucenu i pripremljenu ekipu koja igra protiv nekog favorita, kao sto je ovaj Capo Verde. Bolje su odigrali u odbrani nego Juventus iz najboljih dana. Sabili se ispred gola sa deset igraca, bili sto minuta disciplinovani i timski angazovani, plus pametni, probali koliko mogli kroz jalove kontre, i na kraju uzeli bod kao kuca. Doktori.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use