Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.4.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.4. u 23:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Najava zavrsnice Euroleague

Vec sto puta sam na Forumu pisao o razlikama izmedju fudbala, najgluplje igre u istoriji svih sportova, i svete kosarke, kraljice igara. Pisacu i dalje, sve dok ne poludite. Za danas, o tome sta mozete da ocekujete od fudbala, a sta od svete kosarke. Pocinjem od deset stvari koje su moguce u toj, najglupljoj igri na svetu

Prvo. U toj glupoj igri je moguce da Dortmund vodi 2:0, ima igraca vise i vodjstvo u 90 plus trecem minutu, i da ipak ne pobedi na kraju utakmice.

Drugo. U toj glupoj igri, koju igraju cak i eskimi, je moguce da Arsenal prospe plus deset ili vise bodova prednosti, na samo mesec dana pre kraja prvenstva, i tako za samo nekoliko sedmica sjebe sve ono sto su radili cele godine.

Trece. U toj glupoj igri, koju igraju samo seljaci, i gde nema igraca koji su rodjeni u velikim gradovima, je moguce da jedan Bournemouth pobedi u sred Londona jedan Tottenham, i to u 90 plus 6-om minutu, a onda samo sedam dana kasnije kod kuce bude potpoljen od West Hama sa 0:4 i to “iz poluvremena” (0:3) 0:4

Cetvrto. Medju tim polupismenim seljacima je moguce da Inter tri uzastopne utakmice kod kuce izgubi, bez postignutog gola, a onda na mecu sa Benficom padne sest golova, odnosno Benfici i Empoliju daju po tri gola.

Peto. U toj glupoj igri, koju bi mogla da igra i moja ujna Danica, je moguce da Tottenham na mecu protiv Newcastla gubi u 21-om minutu 0:5, a da neko jos uvek misli da je problem u trenerima.

Sesto. I kada mislite da je nemoguce, znajte da je moguce da coveku iz Bosne date u ruke jedan Bayern, i omogucite mu da kreira politiku jednog Bayerna.

Sedmo. U toj seljackoj igri, pa cak i ako se igra u Nemackoj, raju na zemlji, je moguce da covek iz Bosne dovede dvanaest i po crnaca u Bayern, i jos smeni trenera mesec i po dana pre zavrsetka prvenstva, a da ga niko ne uhapsi zbog toga.

Osmo. Samo u fudbalu, najglupljoj igri na svetu, je moguce da Severna Makedonija izbaci Italiju, a da Nemacka ne samo sto ne prodje grupu, vec budu poslednja u grupi.

Deveto. Samo medju tim seljacima je moguce da Tuchel za samo dvadeset dana ispadne iz svih takmicenja, a da pritome nikome ne zasmeta sto se oblaci kao da ide na pecanje, i sto ima ruznije i smesnije usi od svih majmuna iz berlinskog Zoo-a.

Deseto. Best of. Ako ne pogledate kakvi pajseri igraju ovu glupu igru, onda neka ide sve u qurac. Dovoljno je samo da ukucate na You Tube “kakav gol Docica” da vidite kakav je gol primio golman Partizana, pre samo tri dana u srpskom prvenstvu. Koga mrzi da gleda, evo ja cu da opisem, i to potpuno besplatno. Dakle, u 42-om minutu, sudija dosudi slobodni udarac za domacina na preko 40 metara udaljenosti od gola, i to blize aut-liniji nego centru. Otprilike kao korner, samo sa 40 metara, a na golu Partizana neki kepec koji ne moze ni da dodirne precku, majko moja. I onda … zalet, sut … lopta putuje deset sekundi, pa od zemlje i goooooooool.....” To jednostavno morate da vidite.

Sa druge strane imamo kosarku, kraljicu igara. Samo odabrani mogu da je igraju, sto je i najvaznije. Napad traje 24 sekunde i ako za to vreme nista ne uradite, ko vas yebe, lopta ide protivniku. Igra se u dvorani, kao gospoda, a ne po blatu, a svi znamo koje zivotinje se valjaju u blatu. Ako ste u stanju da ubacite sa sedam metara, vasi poeni se vrednuju drugacije. Ako ste ekipa, svi igrate zajedno u napadu i svi zajedno igrate odbranu, a ne kao seljacina iz Rosarija koja misli da ce mu umreti majka ako se vrati na svoju polovinu terena i pomogne odbrani. Sport u kojem morate da mislite brzo. Sport koji se igra na malom prostoru, a vi treba da pronadjete resenje medju devetoricom ostalih ucesnika igre. Sport gde se najbolji na svetu vrednuju po ucinku, odnosno gde se vrednuje koliko doprinosite ekipi, a ne na osnovu utiska, ili na osnovu onoga sto korunpirani lopovi iz Uefe misle. Jedini sport na svetu gde se postuje odbrana, asistencija, blokada ili osvojene lopte. Sport u kojem igraci poteza, poput seljacine iz Rosarija ne bi sedeli ni na klupi, vec bi brali kukuruz u nekoj argentinskoj vukojebini. Jedini sport na svetu gde gledaoci bodre svoju ekipu recima “defence”, jer znaju koliko je odbrana vazna. Sport u kojem je nemoguce da igrac stane na liniju slobodnog bacanja, i da prilikom izvodjenja suta ne pogodi cak ni konstrukciju kosa, kao sto je moguce da Salah dva puta u roku od mesec dana sutira penal, i ne pogodi ni vazduh, a kamoli okvir gola.

Dakle, danas pocinje zavrsnica najjaceg evropskog takmicenja najlepse sportske igre na svetu, a mi kolege sa Foruma treba samo da uzivamo u ovoj predivnoj igri, a pre svega u kladjenju, razume se. Ne vidim nikoga na Forumu ko bi bio u stanju bolje od mene da najavi zavrsnicu Euroleague, niti vidim ko je vise posvecen od mene, niti vidim kolegu koji bi bio spreman da ulozi vise vremena, strasti ili emocija za svetu kosarku, najlepsu igru na svetu. Vezite se, polecemo, krecemo po redosledu favorita po procenama kladionica, a ne po mojim procenama.

Barcellona, kvota da osvaja Euroleague 3,50

Ko je mogao da voli “onaj” Juventus i Atletico Madrid iz najboljih dana, ne moze da ne voli danasnju Barcellonu. Problem je sto je takvih, koji mogu da vole Juventus i Atletico Madrid, na nivou incidenta ili statisticke greske. Tako stoje stvari sa masom, prosecnim ljudima, ruljom ili povrsnim poznavaocima sporta. Takvi vole Arsenal, Dortmund ili Liverpool, dok struka, a i kladionice bas ovakve ekipe, poput Barcellone, stavljaju kao prvog favorita. Po kvalitetu rostera, duzini klupe, nacinu kako su stvarani kao selekcija, po nacinu igre, po statistickim parametrima, potpuno je ok da su ih kladionice stavile za prvog favorita, iako se ja sa time ne slazem. Ne postoje defanzivni parametri u Euroleague, gde oni nisu ili najbolji ili medju prve dve-tri ekipe. Odlikuje ih disciplinovana igra, gde nisu dozvoljena iskakanja pojedinaca, odbrana na granici tuce, postovanje dogovorenih principa … sve u svemu Juventus iz najboljih dana, a to znaci da ni rodjene majke igraca ne mogu da vole igru Barcellone. Osim toga, cini se da su odlicno tempirali formu, u dobrom su ritmu, dobili su Real Madrid pre desetak dana i tako zauzeli prvo mesto u najtezoj ligi u Evropi, spanskoj Acb ligi. U Euroleague, ligaski deo su zavrsili kao drugi, u Acb Ligi su prvi, i ako zaboravimo fijasko u Kupu, za sada guraju po planu. Na centrima su jaki kao zemlja, Vesely, Sanly i Tobey, na krilima su jos jaci, Mirotic, Kalinic Kuric i Abrines, dok bi na bekovima mogli biti i bolji, mada su puni kao brod, Laprovittola, Satoransky, Corry Higgins i Jokubaitis … majko moja.

Ne slazem se sa kladionicama da su prvi favoriti, ali razumem kladionice zasto misle da jesu. Slazem se da takve ekipe ne dovode gledaoce u dvorane, ali takve ekipe svakako osvajaju titule, a to je najvaznije. Cetiri godine u Zalgirisu i tri u Barcelloni gledam Jasikeviciusa na klupi i jos uvek ne znam sta da mislim o njemu. Nije los, ali uvek kao da nesto nedostaje. Sa Zalgirisom je pravio cuda, a sa Barcellonom premalo naspram ocekivanja. Ambiciozan, vredan, zahtevan, posvecen … sve je to u redu, ali je pitanje koliko u rosteru ima igraca koji su karakterom spremni da ga slede. Tri godine uzastopno, utakmice cetvrtfinala prolazi nakon pet utakmica, sto se kaze “na jaja” ali ipak prolazi, jedne sezone protiv Zenita, a prosle protiv Bayerna od koga su bili tri puta jaci. Najveci plus su im krvna zrnca u rosteru, odnosno samo jedan crnac u ekipi, za sta im treba dati medalju. Odbrana im moze doneti titulu, ali ako u polufinalu ili finalu budu naleteli na ultra ofanzivnu ekipu, a bude se igralo kos za kos, ne vidim kako bi mogli do titule. Najveci problem bi mogao biti pritisak, posto vec tri godine nista nisu uradili u Euroleague, a potrosili su i Boga i Oca. Vec i ptice na grani znaju da je pitanje da li cak i titula prvaka moze spasiti smene Jasikevicijusa, posto produzetak ugovora moze samo da sanja.

Olympiacos, kvota da osvaja Euroleague 4,00

Oni su slika i prilika kolege @Iblaz93 iz druge, amaterske lige Poslednje Sanse. Tokom cele sezone, ligaskog dela su najvise pokazali, bili stabilni, bez oscilacija i padova, bas kao i kolega, amater iz druge lige. Problem nastaje tek sada, sta da radimo kada dolazi najvazniji deo sezone, zar ne kolega @Iblaz93 ? Olympiacos je odlicno poslozena ekipa, popunjeni su na svim mestima, a posebno im je tokom sezone pomoglo sto su grcku ligu igrali sami sa sobom, posto je liga preslaba, a oni su je zavrsili sa nula poraza. Imaju u svojim redovima Mvp ligaskog dela takmicenja, imaju i najboljeg defanzivca lige, a kroz ligaski deo su i zasluzili prednost domaceg terena sto u duelima grckih i turskih timova nije nevazno. Olympiacos je raj za oci za svakog ljubitelja kosarke, koji ima imalo mozga. Imaju odlicnu timsku igru, lopta lepo kruzi u napadu, i timski gledano, zaista su do sada najvise pokazali, kao i kolega @Iblaz93 u drugoj ligi. Pitanje od milion dolara je sta ce kolega @Iblaz93 da radi u prvoj ligi, odnosno sada cemo imati prvi put prilike da vidimo Olympiacos pod pritiskom, da ih vidimo kako ce igrati kada su ocekivanja velika, a da ne govorim sta ce biti sa njima ako nesto krene po qurcu. Sto se tice krvnih zrnaca, moglo je i bolje, ali i gore, pet crnaca u ekipi. Po dosada prikazanom, sasvim zasluzeno su drugi favoriti za titulu, to su i po timskoj igri, tu nema dileme, jedini je problem sto niko ne zna, kako ce reagovati ako slucajno izgube jednu utakmicu kod kuce.

Real Madrid, kvota da osvaja Euroleague 4,20

Treba polako da zavrsavam post, a ja sam tek na pocetku. Kada bih poceo da pisem sve sto zelim o Real Madridu, post ne bih zavrsio do sledeceg ponedeljka. Real Madrid je proslogodisnji finalista koji je titulu izgubio za jednu loptu, a ove sezone ne samo da su zadrzali kompletan roster, vec su se oho-hooo pojacali. Oni su toliko individualno jaki, da bih morali dobro da razmislite, pa da se setite neke ekipe u dosadasnjoj istoriji Euroleague koja je imala ovako jak sastav. Trenutno, oni su kosarkaski Bayern, samo jos uvek nisu doveli Tuchela da im sjebe celu sezonu. Dakle, kakvu imaju ekipu, a kakve rezultate, neko bi pomislio da ih je sastavljao Salihamidzic. Svako ko iole prati kosarku ce se sloziti da su oni individualno ubedljivo najjaca ekipa, ali bas kao i Bayern u fudbalu, tu superiornost nisu pokazali ni u spanskom prvenstvu, ni u Euroleague, gde bi morali da imaju prednost od po sedamdeset bodova, bas kao i Bayern. Imaju centra Tavaresa, najdominantnijeg centra u Evropi jos od Sabonisa, dva puta najboljeg defanzivca, i tri puta najboljeg blokera Euroleague, i ukupno gledano najboljeg igraca. Ovakav tip igraca, sa ovakvim karakterom, da se bavi fudbalom, bio bi proglasen neznalicom i igrao bi negde u Tekstilcu iz Dervente, dok je u kosarci jedan od najboljih ikada, igrac koji pravi razliku i u odbrani i u napadu. Jos bolja od centarske linija je spoljna kakvu nema ni jedna ekipa u Evropi, a usudio bih se reci, ni u Nba. Rodriguez, Liull, Deck, Musa, Hezonja, Hanga … majko moja. Takva ekipa, a oni nisu prvi niti u spanskom prvenstvu, niti na kraju ligaskog dela u Euroleague, a ispali su i iz Kupa. U cemu je problem? Problem je toliko mali i lako resiv da je prava tuga gledati kako ovako jak roster ne pokazuje sta sve moze, a mogao bi da igra Nba Ligu. Nakon proslogodisnjeg finala,izgubljenog za jednu loptu, tadasnji prvi trener Pablo Laso je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, te klub nije hteo da ga zadrzi na klupi, te su ovako kvalitetan tim poverili tadasnjem pomocniku Chus Mateu, koji je trebalo da bude privremeno resenje “dok ne pronadejmo drugo resenje”, a evo sezona je vec pri kraju. Mateo nije los trener, ali radi u uslovima gde ga smenjuju cele sezone, i iz meseca u mesec prezivljava smenu. Cak i odnosi u svlacionici nisu najgori, s'obzirom koliko su natrpani odlicnim igracima, ali ekipi svakako nedostaje samo jedno, trener poput Zeljka Obradovica, koji bi za jedno popodne napravio reda, koliko im malo fali. Pravilno podeliti uloge, povecati takticku disciplinu, i ubediti igrace u to kakvo blago imaju u reketu, i za jedno popodne bi bili prvi favoriti za titulu. Sta reci o ekipi koja je u sezoni isla vise od pedeset puta preko osamdeset ubacenih poena, i preko dvadesetipet puta sa vise od devedeset ubacenih poena. Imaju najboljeg centra u Evropi, a Hezonja i Musa ispaljuju trojke sa po deset metara, kada god pozele, a da ih pri tome uopste nije sram. Po meni, uz malo vise reda i discipline, i to samo za jedno popodne, bili bi dozivotni prvi kandidati za titulu, a po kladionicama su tek treci. Krvna zrnca; pet i po crnaca, ali na srecu, onih jako crnih je samo dvojica.

O Monacu, Maccabiju, Fenerbahceu i Zalgirisu cu sutra, u drugom delu posta, a danas da zavrsim sa Partizanom, timom koji uz Zalgiris, po kladionicama, ima najmanje sanse da osvoje Euroleague, kvota na njih je 17,00

Tokom sezone hrabro sam lupio da ni Partizan ni Crvena Zvezda nece proci ligaski deo, odnosno da se ni jedno beogradsko go*** nece uci u Top 8. Polovinu sam pogodio, a za Partizan nisam, ali nisam bio ni daleko. Zeljko Obradovic je vec drugu sezonu u klubu, ali i dalje nista nije osvojio sa njima, odnosno ni jedan trofej nije uhvatio, odnosno vec dve sezone je mogao da uhvati Crvenu Zvezdu samo za qurac. Prosle sezone su odmah u prvoj utakmici doigravanja u EuroCupu, ispali u sred Beograda od turaka, u jednom porno filmu, a svi znamo sta se u tim filmovima radi. Izgubili su i finale Aba League od Zvezde, a na finale srpskog prvenstva nisu ni dosli. Problem proslogodisnjeg fijaska su resili elegantno, dolaskom Dejana Bodiroge na celo Euroleague, kao i uplatom Republike Srbije na racun Euroleague. Ove sezone su vec izgubili srpski Kup, u Euroleague ce tek ispasti, tako da ce ostati u borbi samo za jedan trofej, onaj u Aba League. Kada je Partizan u pitanju, tu treba strogo razdvojiti sportski deo od vodjenja kluba. Sportski deo je bez greske, sa najboljim trenerom u Evropi, solidnim rosterom i najboljim domacim terenom u Evropi. Klub se vodi na skandalozan nacin, odnosno tako kako se vodi klub, mogla bi i moja ujna Danica da ga vodi. Mladje kategorije u klubu ni ne postoje, drzva Srbija ti pred pocetak sezone prebaci novac, ti kupis sedam-osam stranaca, dovedes najboljeg trenera u Evropi, pa ako ne prodjemo prvo kolo EuroCupa, boli nas qurac, pokusacemo sledece sezone.

Sto se tice sportskog dela, njima svaka cast, strucni stab Partizana, ne racunajuci Obradovica je jedan od najboljih u Evropi. Ono zasto nisam video Partizan u Top 8 jeste tanak roster, gde su prakticno celu sezonu iznela sedam/osam igraca, ali kada imas onakvog trenera, a uz najbolji domaci teren u Evropi, naravno da je sve moguce. Procenu da Partizan nece uci u Top 8 bih pogodio da Efes nije imao skandaloznu sezonu, da Armani i Virtus nisu bili nikada gori, i da je Valencia imala jednu pobedu vise, a i da baba ima qurac, zvala bi se deda. Krvna zrnca; cetiri i po crnca

Predlozi za kladjenje (samo za danasnji dan)

Sto se tice utakmice Monaco vs Maccabi, tu izvlacite karte iz spila, pa ako izvucete crveno odigrajte na Monaco, a ako izvucete crno, odigrajte na handicap na Maccabi, i eto vam analize. Jos bolja je opcija NoBet, a tu ste vec u plusu, odnosno niste na gubitku.

Real Madrid vs Partizan, predlog za kladjenje

Rekao bih jedinica kao kuca, a izmedju jedinice kao kuca i igre na over poene, ne bih mogao da se odlucim. Ovo samo ako se kladite na razum, a ako u kladjenju trazite iznenadjenja, ili igrate suprotno logicnom razmisljanju, onda odlucite sami. Ovi iz Partizana su bas prizeljkivali Real Madrid kao moguceg protivnika u prvom kolu, misleci da mogu dobiti barem jednu utakmicu od prve dve koje se igraju u Madridu. Razmisljaju ovako; najbolje bi bilo da dobijemo prvu, posto ce u drugoj biti teze, pa onda idemo sa dve naredne utakmice u Beogradu pred preko 20.000 ljudi, gde cemo srusiti dvoranu ako nesto podje po qurcu. Zbog nacina kako igra Real Madrid, na prvi pogled se moze razumeti zelja Partizana da igraju bas sa njima, dok ja mislim da je Real Madridu dovoljno samo da odigraju dobro, dakle, samo da ne odigraju lose i da lagano prolaze. U Beogradu se stvara euforija da je FinalFour na jedan korak i da samo treba da se dobije jedna utakmica u Madridu.

Iako mislim da na danasnjem mecu dolazi jedinica kao kuca, moj prvi predlog je ipak Real Madrid prolazi dalje po kvoti od 1,28 i to za sav novac koji posedujete. Izmedju igre na jedinicu kao kuca, i igre na over poene, ne bih mogao da se odlucim, iako sam vec odigrao obe igre, kao i na pobedu domacina iz poluvremena. Prihvatam da veceras moze da se padne, prihvatam da je moguce da ih Partizan odvali u sred Madrida, i ako se to desi, i treba da padnemo, ali ako se desi da Real Madrid ne prodje dalje, to ce biti samo ako je Tomas Tuchel barem jednom u zivotu krocio u prostorije Real Madrida.

Osnovna granica na over poene je 167,5 a prva utakmica u Madridu je zavrsena sa 105:97 dok je ona u Beogradu zavrsena sa 104:90 sto je nemoguce da se ponovi veceras jer je potpuno drugi tip utakmice. Moj predlog iz Poslednje Sanse sa minimalnom kliznom granicom na over poene mi se cini najboljim predlogom u istoriji Poslednje Sanse, a da li ce i proci, tek cemo videti.

Sutra ide drugi deo najave Euroleague.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Najava zavrsnice Euroleague

Vec sto puta sam na Forumu pisao o razlikama izmedju fudbala, najgluplje igre u istoriji svih sportova, i svete kosarke, kraljice igara. Pisacu i dalje, sve dok ne poludite. Za danas, o tome sta mozete da ocekujete od fudbala, a sta od svete kosarke. Pocinjem od deset stvari koje su moguce u toj, najglupljoj igri na svetu

Prvo. U toj glupoj igri je moguce da Dortmund vodi 2:0, ima igraca vise i vodjstvo u 90 plus trecem minutu, i da ipak ne pobedi na kraju utakmice.

Drugo. U toj glupoj igri, koju igraju cak i eskimi, je moguce da Arsenal prospe plus deset ili vise bodova prednosti, na samo mesec dana pre kraja prvenstva, i tako za samo nekoliko sedmica sjebe sve ono sto su radili cele godine.

Trece. U toj glupoj igri, koju igraju samo seljaci, i gde nema igraca koji su rodjeni u velikim gradovima, je moguce da jedan Bournemouth pobedi u sred Londona jedan Tottenham, i to u 90 plus 6-om minutu, a onda samo sedam dana kasnije kod kuce bude potpoljen od West Hama sa 0:4 i to “iz poluvremena” (0:3) 0:4

Cetvrto. Medju tim polupismenim seljacima je moguce da Inter tri uzastopne utakmice kod kuce izgubi, bez postignutog gola, a onda na mecu sa Benficom padne sest golova, odnosno Benfici i Empoliju daju po tri gola.

Peto. U toj glupoj igri, koju bi mogla da igra i moja ujna Danica, je moguce da Tottenham na mecu protiv Newcastla gubi u 21-om minutu 0:5, a da neko jos uvek misli da je problem u trenerima.

Sesto. I kada mislite da je nemoguce, znajte da je moguce da coveku iz Bosne date u ruke jedan Bayern, i omogucite mu da kreira politiku jednog Bayerna.

Sedmo. U toj seljackoj igri, pa cak i ako se igra u Nemackoj, raju na zemlji, je moguce da covek iz Bosne dovede dvanaest i po crnaca u Bayern, i jos smeni trenera mesec i po dana pre zavrsetka prvenstva, a da ga niko ne uhapsi zbog toga.

Osmo. Samo u fudbalu, najglupljoj igri na svetu, je moguce da Severna Makedonija izbaci Italiju, a da Nemacka ne samo sto ne prodje grupu, vec budu poslednja u grupi.

Deveto. Samo medju tim seljacima je moguce da Tuchel za samo dvadeset dana ispadne iz svih takmicenja, a da pritome nikome ne zasmeta sto se oblaci kao da ide na pecanje, i sto ima ruznije i smesnije usi od svih majmuna iz berlinskog Zoo-a.

Deseto. Best of. Ako ne pogledate kakvi pajseri igraju ovu glupu igru, onda neka ide sve u qurac. Dovoljno je samo da ukucate na You Tube “kakav gol Docica” da vidite kakav je gol primio golman Partizana, pre samo tri dana u srpskom prvenstvu. Koga mrzi da gleda, evo ja cu da opisem, i to potpuno besplatno. Dakle, u 42-om minutu, sudija dosudi slobodni udarac za domacina na preko 40 metara udaljenosti od gola, i to blize aut-liniji nego centru. Otprilike kao korner, samo sa 40 metara, a na golu Partizana neki kepec koji ne moze ni da dodirne precku, majko moja. I onda … zalet, sut … lopta putuje deset sekundi, pa od zemlje i goooooooool.....” To jednostavno morate da vidite.

Sa druge strane imamo kosarku, kraljicu igara. Samo odabrani mogu da je igraju, sto je i najvaznije. Napad traje 24 sekunde i ako za to vreme nista ne uradite, ko vas yebe, lopta ide protivniku. Igra se u dvorani, kao gospoda, a ne po blatu, a svi znamo koje zivotinje se valjaju u blatu. Ako ste u stanju da ubacite sa sedam metara, vasi poeni se vrednuju drugacije. Ako ste ekipa, svi igrate zajedno u napadu i svi zajedno igrate odbranu, a ne kao seljacina iz Rosarija koja misli da ce mu umreti majka ako se vrati na svoju polovinu terena i pomogne odbrani. Sport u kojem morate da mislite brzo. Sport koji se igra na malom prostoru, a vi treba da pronadjete resenje medju devetoricom ostalih ucesnika igre. Sport gde se najbolji na svetu vrednuju po ucinku, odnosno gde se vrednuje koliko doprinosite ekipi, a ne na osnovu utiska, ili na osnovu onoga sto korunpirani lopovi iz Uefe misle. Jedini sport na svetu gde se postuje odbrana, asistencija, blokada ili osvojene lopte. Sport u kojem igraci poteza, poput seljacine iz Rosarija ne bi sedeli ni na klupi, vec bi brali kukuruz u nekoj argentinskoj vukojebini. Jedini sport na svetu gde gledaoci bodre svoju ekipu recima “defence”, jer znaju koliko je odbrana vazna. Sport u kojem je nemoguce da igrac stane na liniju slobodnog bacanja, i da prilikom izvodjenja suta ne pogodi cak ni konstrukciju kosa, kao sto je moguce da Salah dva puta u roku od mesec dana sutira penal, i ne pogodi ni vazduh, a kamoli okvir gola.

Dakle, danas pocinje zavrsnica najjaceg evropskog takmicenja najlepse sportske igre na svetu, a mi kolege sa Foruma treba samo da uzivamo u ovoj predivnoj igri, a pre svega u kladjenju, razume se. Ne vidim nikoga na Forumu ko bi bio u stanju bolje od mene da najavi zavrsnicu Euroleague, niti vidim ko je vise posvecen od mene, niti vidim kolegu koji bi bio spreman da ulozi vise vremena, strasti ili emocija za svetu kosarku, najlepsu igru na svetu. Vezite se, polecemo, krecemo po redosledu favorita po procenama kladionica, a ne po mojim procenama.

Barcellona, kvota da osvaja Euroleague 3,50

Ko je mogao da voli “onaj” Juventus i Atletico Madrid iz najboljih dana, ne moze da ne voli danasnju Barcellonu. Problem je sto je takvih, koji mogu da vole Juventus i Atletico Madrid, na nivou incidenta ili statisticke greske. Tako stoje stvari sa masom, prosecnim ljudima, ruljom ili povrsnim poznavaocima sporta. Takvi vole Arsenal, Dortmund ili Liverpool, dok struka, a i kladionice bas ovakve ekipe, poput Barcellone, stavljaju kao prvog favorita. Po kvalitetu rostera, duzini klupe, nacinu kako su stvarani kao selekcija, po nacinu igre, po statistickim parametrima, potpuno je ok da su ih kladionice stavile za prvog favorita, iako se ja sa time ne slazem. Ne postoje defanzivni parametri u Euroleague, gde oni nisu ili najbolji ili medju prve dve-tri ekipe. Odlikuje ih disciplinovana igra, gde nisu dozvoljena iskakanja pojedinaca, odbrana na granici tuce, postovanje dogovorenih principa … sve u svemu Juventus iz najboljih dana, a to znaci da ni rodjene majke igraca ne mogu da vole igru Barcellone. Osim toga, cini se da su odlicno tempirali formu, u dobrom su ritmu, dobili su Real Madrid pre desetak dana i tako zauzeli prvo mesto u najtezoj ligi u Evropi, spanskoj Acb ligi. U Euroleague, ligaski deo su zavrsili kao drugi, u Acb Ligi su prvi, i ako zaboravimo fijasko u Kupu, za sada guraju po planu. Na centrima su jaki kao zemlja, Vesely, Sanly i Tobey, na krilima su jos jaci, Mirotic, Kalinic Kuric i Abrines, dok bi na bekovima mogli biti i bolji, mada su puni kao brod, Laprovittola, Satoransky, Corry Higgins i Jokubaitis … majko moja.

Ne slazem se sa kladionicama da su prvi favoriti, ali razumem kladionice zasto misle da jesu. Slazem se da takve ekipe ne dovode gledaoce u dvorane, ali takve ekipe svakako osvajaju titule, a to je najvaznije. Cetiri godine u Zalgirisu i tri u Barcelloni gledam Jasikeviciusa na klupi i jos uvek ne znam sta da mislim o njemu. Nije los, ali uvek kao da nesto nedostaje. Sa Zalgirisom je pravio cuda, a sa Barcellonom premalo naspram ocekivanja. Ambiciozan, vredan, zahtevan, posvecen … sve je to u redu, ali je pitanje koliko u rosteru ima igraca koji su karakterom spremni da ga slede. Tri godine uzastopno, utakmice cetvrtfinala prolazi nakon pet utakmica, sto se kaze “na jaja” ali ipak prolazi, jedne sezone protiv Zenita, a prosle protiv Bayerna od koga su bili tri puta jaci. Najveci plus su im krvna zrnca u rosteru, odnosno samo jedan crnac u ekipi, za sta im treba dati medalju. Odbrana im moze doneti titulu, ali ako u polufinalu ili finalu budu naleteli na ultra ofanzivnu ekipu, a bude se igralo kos za kos, ne vidim kako bi mogli do titule. Najveci problem bi mogao biti pritisak, posto vec tri godine nista nisu uradili u Euroleague, a potrosili su i Boga i Oca. Vec i ptice na grani znaju da je pitanje da li cak i titula prvaka moze spasiti smene Jasikevicijusa, posto produzetak ugovora moze samo da sanja.

Olympiacos, kvota da osvaja Euroleague 4,00

Oni su slika i prilika kolege @Iblaz93 iz druge, amaterske lige Poslednje Sanse. Tokom cele sezone, ligaskog dela su najvise pokazali, bili stabilni, bez oscilacija i padova, bas kao i kolega, amater iz druge lige. Problem nastaje tek sada, sta da radimo kada dolazi najvazniji deo sezone, zar ne kolega @Iblaz93 ? Olympiacos je odlicno poslozena ekipa, popunjeni su na svim mestima, a posebno im je tokom sezone pomoglo sto su grcku ligu igrali sami sa sobom, posto je liga preslaba, a oni su je zavrsili sa nula poraza. Imaju u svojim redovima Mvp ligaskog dela takmicenja, imaju i najboljeg defanzivca lige, a kroz ligaski deo su i zasluzili prednost domaceg terena sto u duelima grckih i turskih timova nije nevazno. Olympiacos je raj za oci za svakog ljubitelja kosarke, koji ima imalo mozga. Imaju odlicnu timsku igru, lopta lepo kruzi u napadu, i timski gledano, zaista su do sada najvise pokazali, kao i kolega @Iblaz93 u drugoj ligi. Pitanje od milion dolara je sta ce kolega @Iblaz93 da radi u prvoj ligi, odnosno sada cemo imati prvi put prilike da vidimo Olympiacos pod pritiskom, da ih vidimo kako ce igrati kada su ocekivanja velika, a da ne govorim sta ce biti sa njima ako nesto krene po qurcu. Sto se tice krvnih zrnaca, moglo je i bolje, ali i gore, pet crnaca u ekipi. Po dosada prikazanom, sasvim zasluzeno su drugi favoriti za titulu, to su i po timskoj igri, tu nema dileme, jedini je problem sto niko ne zna, kako ce reagovati ako slucajno izgube jednu utakmicu kod kuce.

Real Madrid, kvota da osvaja Euroleague 4,20

Treba polako da zavrsavam post, a ja sam tek na pocetku. Kada bih poceo da pisem sve sto zelim o Real Madridu, post ne bih zavrsio do sledeceg ponedeljka. Real Madrid je proslogodisnji finalista koji je titulu izgubio za jednu loptu, a ove sezone ne samo da su zadrzali kompletan roster, vec su se oho-hooo pojacali. Oni su toliko individualno jaki, da bih morali dobro da razmislite, pa da se setite neke ekipe u dosadasnjoj istoriji Euroleague koja je imala ovako jak sastav. Trenutno, oni su kosarkaski Bayern, samo jos uvek nisu doveli Tuchela da im sjebe celu sezonu. Dakle, kakvu imaju ekipu, a kakve rezultate, neko bi pomislio da ih je sastavljao Salihamidzic. Svako ko iole prati kosarku ce se sloziti da su oni individualno ubedljivo najjaca ekipa, ali bas kao i Bayern u fudbalu, tu superiornost nisu pokazali ni u spanskom prvenstvu, ni u Euroleague, gde bi morali da imaju prednost od po sedamdeset bodova, bas kao i Bayern. Imaju centra Tavaresa, najdominantnijeg centra u Evropi jos od Sabonisa, dva puta najboljeg defanzivca, i tri puta najboljeg blokera Euroleague, i ukupno gledano najboljeg igraca. Ovakav tip igraca, sa ovakvim karakterom, da se bavi fudbalom, bio bi proglasen neznalicom i igrao bi negde u Tekstilcu iz Dervente, dok je u kosarci jedan od najboljih ikada, igrac koji pravi razliku i u odbrani i u napadu. Jos bolja od centarske linija je spoljna kakvu nema ni jedna ekipa u Evropi, a usudio bih se reci, ni u Nba. Rodriguez, Liull, Deck, Musa, Hezonja, Hanga … majko moja. Takva ekipa, a oni nisu prvi niti u spanskom prvenstvu, niti na kraju ligaskog dela u Euroleague, a ispali su i iz Kupa. U cemu je problem? Problem je toliko mali i lako resiv da je prava tuga gledati kako ovako jak roster ne pokazuje sta sve moze, a mogao bi da igra Nba Ligu. Nakon proslogodisnjeg finala,izgubljenog za jednu loptu, tadasnji prvi trener Pablo Laso je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, te klub nije hteo da ga zadrzi na klupi, te su ovako kvalitetan tim poverili tadasnjem pomocniku Chus Mateu, koji je trebalo da bude privremeno resenje “dok ne pronadejmo drugo resenje”, a evo sezona je vec pri kraju. Mateo nije los trener, ali radi u uslovima gde ga smenjuju cele sezone, i iz meseca u mesec prezivljava smenu. Cak i odnosi u svlacionici nisu najgori, s'obzirom koliko su natrpani odlicnim igracima, ali ekipi svakako nedostaje samo jedno, trener poput Zeljka Obradovica, koji bi za jedno popodne napravio reda, koliko im malo fali. Pravilno podeliti uloge, povecati takticku disciplinu, i ubediti igrace u to kakvo blago imaju u reketu, i za jedno popodne bi bili prvi favoriti za titulu. Sta reci o ekipi koja je u sezoni isla vise od pedeset puta preko osamdeset ubacenih poena, i preko dvadesetipet puta sa vise od devedeset ubacenih poena. Imaju najboljeg centra u Evropi, a Hezonja i Musa ispaljuju trojke sa po deset metara, kada god pozele, a da ih pri tome uopste nije sram. Po meni, uz malo vise reda i discipline, i to samo za jedno popodne, bili bi dozivotni prvi kandidati za titulu, a po kladionicama su tek treci. Krvna zrnca; pet i po crnaca, ali na srecu, onih jako crnih je samo dvojica.

O Monacu, Maccabiju, Fenerbahceu i Zalgirisu cu sutra, u drugom delu posta, a danas da zavrsim sa Partizanom, timom koji uz Zalgiris, po kladionicama, ima najmanje sanse da osvoje Euroleague, kvota na njih je 17,00

Tokom sezone hrabro sam lupio da ni Partizan ni Crvena Zvezda nece proci ligaski deo, odnosno da se ni jedno beogradsko go*** nece uci u Top 8. Polovinu sam pogodio, a za Partizan nisam, ali nisam bio ni daleko. Zeljko Obradovic je vec drugu sezonu u klubu, ali i dalje nista nije osvojio sa njima, odnosno ni jedan trofej nije uhvatio, odnosno vec dve sezone je mogao da uhvati Crvenu Zvezdu samo za qurac. Prosle sezone su odmah u prvoj utakmici doigravanja u EuroCupu, ispali u sred Beograda od turaka, u jednom porno filmu, a svi znamo sta se u tim filmovima radi. Izgubili su i finale Aba League od Zvezde, a na finale srpskog prvenstva nisu ni dosli. Problem proslogodisnjeg fijaska su resili elegantno, dolaskom Dejana Bodiroge na celo Euroleague, kao i uplatom Republike Srbije na racun Euroleague. Ove sezone su vec izgubili srpski Kup, u Euroleague ce tek ispasti, tako da ce ostati u borbi samo za jedan trofej, onaj u Aba League. Kada je Partizan u pitanju, tu treba strogo razdvojiti sportski deo od vodjenja kluba. Sportski deo je bez greske, sa najboljim trenerom u Evropi, solidnim rosterom i najboljim domacim terenom u Evropi. Klub se vodi na skandalozan nacin, odnosno tako kako se vodi klub, mogla bi i moja ujna Danica da ga vodi. Mladje kategorije u klubu ni ne postoje, drzva Srbija ti pred pocetak sezone prebaci novac, ti kupis sedam-osam stranaca, dovedes najboljeg trenera u Evropi, pa ako ne prodjemo prvo kolo EuroCupa, boli nas qurac, pokusacemo sledece sezone.

Sto se tice sportskog dela, njima svaka cast, strucni stab Partizana, ne racunajuci Obradovica je jedan od najboljih u Evropi. Ono zasto nisam video Partizan u Top 8 jeste tanak roster, gde su prakticno celu sezonu iznela sedam/osam igraca, ali kada imas onakvog trenera, a uz najbolji domaci teren u Evropi, naravno da je sve moguce. Procenu da Partizan nece uci u Top 8 bih pogodio da Efes nije imao skandaloznu sezonu, da Armani i Virtus nisu bili nikada gori, i da je Valencia imala jednu pobedu vise, a i da baba ima qurac, zvala bi se deda. Krvna zrnca; cetiri i po crnca

Predlozi za kladjenje (samo za danasnji dan)

Sto se tice utakmice Monaco vs Maccabi, tu izvlacite karte iz spila, pa ako izvucete crveno odigrajte na Monaco, a ako izvucete crno, odigrajte na handicap na Maccabi, i eto vam analize. Jos bolja je opcija NoBet, a tu ste vec u plusu, odnosno niste na gubitku.

Real Madrid vs Partizan, predlog za kladjenje

Rekao bih jedinica kao kuca, a izmedju jedinice kao kuca i igre na over poene, ne bih mogao da se odlucim. Ovo samo ako se kladite na razum, a ako u kladjenju trazite iznenadjenja, ili igrate suprotno logicnom razmisljanju, onda odlucite sami. Ovi iz Partizana su bas prizeljkivali Real Madrid kao moguceg protivnika u prvom kolu, misleci da mogu dobiti barem jednu utakmicu od prve dve koje se igraju u Madridu. Razmisljaju ovako; najbolje bi bilo da dobijemo prvu, posto ce u drugoj biti teze, pa onda idemo sa dve naredne utakmice u Beogradu pred preko 20.000 ljudi, gde cemo srusiti dvoranu ako nesto podje po qurcu. Zbog nacina kako igra Real Madrid, na prvi pogled se moze razumeti zelja Partizana da igraju bas sa njima, dok ja mislim da je Real Madridu dovoljno samo da odigraju dobro, dakle, samo da ne odigraju lose i da lagano prolaze. U Beogradu se stvara euforija da je FinalFour na jedan korak i da samo treba da se dobije jedna utakmica u Madridu.

Iako mislim da na danasnjem mecu dolazi jedinica kao kuca, moj prvi predlog je ipak Real Madrid prolazi dalje po kvoti od 1,28 i to za sav novac koji posedujete. Izmedju igre na jedinicu kao kuca, i igre na over poene, ne bih mogao da se odlucim, iako sam vec odigrao obe igre, kao i na pobedu domacina iz poluvremena. Prihvatam da veceras moze da se padne, prihvatam da je moguce da ih Partizan odvali u sred Madrida, i ako se to desi, i treba da padnemo, ali ako se desi da Real Madrid ne prodje dalje, to ce biti samo ako je Tomas Tuchel barem jednom u zivotu krocio u prostorije Real Madrida.

Osnovna granica na over poene je 167,5 a prva utakmica u Madridu je zavrsena sa 105:97 dok je ona u Beogradu zavrsena sa 104:90 sto je nemoguce da se ponovi veceras jer je potpuno drugi tip utakmice. Moj predlog iz Poslednje Sanse sa minimalnom kliznom granicom na over poene mi se cini najboljim predlogom u istoriji Poslednje Sanse, a da li ce i proci, tek cemo videti.

Sutra ide drugi deo najave Euroleague.

Kolega samo jedno, ispravka krivog navoda 

"Sesto. I kada mislite da je nemoguce, znajte da je moguce da coveku iz Bosne date u ruke jedan Bayern, i omogucite mu da kreira politiku jednog Bayerna."

Taj kojeg spominjes je Hercegovac a samo su Hercegovci u stanju donijeti takve odluke kakve je doticni donio za Bayern... 

Sve drugo ti je na mjestu..

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, BoskoBuha said:

Kolega samo jedno, ispravka krivog navoda 

"Sesto. I kada mislite da je nemoguce, znajte da je moguce da coveku iz Bosne date u ruke jedan Bayern, i omogucite mu da kreira politiku jednog Bayerna."

Taj kojeg spominjes je Hercegovac a samo su Hercegovci u stanju donijeti takve odluke kakve je doticni donio za Bayern... 

Sve drugo ti je na mjestu..

Pozdrav

Pusti sada geografiju i krvna zrnca. Gledaj kako da izvuces zivu glavu u prvoj ligi Poslednje Sanse. Valjda nisi zaboravio kako si usao u prvu ligu.

Link to comment
Share on other sites

Šibenik-Slaven Belupo

Šibenik je izgubio 8 bodova prednosti u odnosu na Goricu i preuzeo zadnje mjesto na tablici. OSim utakmice protivGorice, ne možemo reći da je Šibenik loš ali nedostatak sreće, koncentracije ih je koštao bodova. Zadnju utakmicu protiv Lokomtive su imali šanse ali su dobili gol u zadnjih deset minuta i ostali bez bodova. Slično je bilo i u utakmici protiv Rijeke koju su također izgubili sa 1:0.

Slaven je na rubu Europe, ali situacija u klubu nije bas bajna, trener Zekic je prije tjedan dana objavio da nakon sezone ide iz kluba. Zaostaju bod za Rijekom, četvrti takođeride u Europu ali za treće i četvrto mjesto se pola lige tuče i svi su na 2 boda.

Zadnju tekmu SLaven je okrenuo protiv Osijeka sa 2 gola u 90+

Glavni bet mi je under 2,5 gola, ocekujem tvrdu utakmicu gdje su svima bodovi od ogromne vaznosti 

Vjerujem i da Šibenik nece izgubiti, neka ih sreca malo pomazi i mozda ulove i sva 3

 

GL

 

Link to comment
Share on other sites

Aston Villa - Fulham 1 (1.80) bet365

Aston Villa je prekinula svoj niz od pet pobjeda remijem od 1-1 na gostovanju kod Brentforda u subotu. Nadat će se povratku na pobjednički put tri dana kasnije s domaćim susretom protiv Fulhama, rivala u gornjem dijelu tabele. Pozitivno za Unaija Emeryja i njegovu momčad je to da su produžili svoj niz bez poraza na devet ligaških utakmica.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Aston Villa je jedna od momčadi sa najboljom formom u ligi u posljednjih nekoliko mjeseci, jer u ovu utakmicu ulaze s nizom od sedam pobjeda i dva remija u zadnjih devet utakmica. Još uvijek su na šestoj poziciji na tabeli Premier lige i vjerujem da imaju šanse danas protiv Fulhama, iako će gosti u ovaj susret također ući sa dobrim raspoloženjem nakon uzastopnih pobjeda nad Evertonom i Leedsom u prethodna dva kola.

Fulham se sa dvije pobjede vratio u gornji dio tabele, ali i dalje imaju tri poraza u posljednja četiri gostovanja u svim natjecanjima. Momčad Marca Silve primila je najmnanje dva gola u svakom od ova tri spomenuta poraza i nisu sačuvali mrežu u sedam uzastopnih utakmica u ligi. Očekujem odličnu atmosferu na Villa Parku i vjerujem u pobjedu domaćina po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

Aston Villa: Martinez; Young, Konsa, Mings, Moreno; McGinn, Dendoncker, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins

Fulham: Leno; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Palhinha, Reed; Wilson, Pereira, Willian; James

Screenshot_26.png

(Koeficijenti 25.4. u 11:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leeds - Leicester | Leicester daje gol (1.28) bet365

Leeds će večeras na Elland Roadu ugostiti Leicestera u velikoj borbi za opstanak. Ove dvije momčadi dijeli samo bod na rubu zone ispadanja i ishod ovog susreta lako može odrediti njihovu sudbinu u narednoj sezoni. Leicester će u utakmicu ući raspoloženiji nakon pobjede nad Wolvesima u subotu.

Bio je to sjajan nastup za podizanje samopouzdanja u momčadi u prvoj utakmici Deana Smitha na King Power stadionu. Činjenica da su to Lisice učinile bez svoje zvijezde Jamesa Maddisona u momčadi čini postignuće još impresivnijim. Očekuje se da će se kapetan vratiti u momčad protiv Leedsa.

Leeds je, s druge strane, doživio treći uzastopni ligaški poraz, izgubivši 2-1 od Fulhama u subotu. Momčad koju vodi Javi Garcia nastavila je s lošim igrama u obrani, dopuštajući previše prilika Fulhamu tijekom vikenda. Oni su primili najmanje dva gola u šest od prethodnih sedam utakmica u svim natjecanjima. Primili su čak 13 u prethodne tri ligaške utakmice.

Ovo će biti glazba za uši Ihenachoa koji se nada novom startu nakon što je postigao jedan od dva gola svoje momčadi tijekom vikenda. Leicester će u ovaj susret ući sa boljim raspoloženjem nakon što su pobijedili u prošlom kolu. Znajući da su dobili šest od posljednjih sedam međusobnih susreta sa Leedsom, mislim da ovdje barem mogu do jednog gola po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. Za one hrabrije predlažem pobjedu Leicestera po kvoti 3.00 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Leicester povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Leeds: Meslier; Ayling, Koch, Wober, Firpo; McKennie, Roca; Sinisterra, Harrison, Gnonto; Bamford

Leicester: Iversen; Castagne, Faes, Soyuncu, Kristiansen; Tielemans, Soumare; Tete, Maddison, Barnes; Iheanacho

Screenshot_28.png

Screenshot_29.png

(Koeficijenti 25.4. u 12:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hej @Joker93 Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu. To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu. Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku. Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto. Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige. Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros) jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20 dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Ako u realnom kladjenju uzmete ovu jedinicu na Aalborg sto je pola Foruma odigralo u svetoj Poslednjoj Sansi, plus jedinicu na Fenerbahce, turski basket sto je predlog kolege @mester a sto sam ja hteo da uzmem kao svoj predlog, samo da nisam izgubio nerve zbog kolege @nutrija i na to dodate da ce Real Madrid postici gol na vecerasnjoj utakmici, dobicete triplu po kvoti od 1,55-1,60. Seljackiji tiket, a po ovoj kvoti, sigurno ne mozete sastaviti.    
    • Samo da podsetim da je ovaj Dortmund na kraju ove sezone imao dvadesetisedam bodova manje od Leverkusena, deset bodova manje od Stuttgarda, i devet bodova manje od nikada goreg Bayerna, i nisu bili cak ni medju prve cetiri nemacke ekipe, A kako igraju vazne i utakmice pod pritiskom mogli ste da se uverite prosle godine u ovo vreme, kada nisu bili sposobni da uzmu titulu u sred Dortmunda protiv jednog Meinza, kada je vec u 24-om minutu bilo 0:2 Dok danas budete gledali Finale Lige Prvaka, setite se da za samo mesec dana, pocinje nova sezona Conference League, trece evropske lige, namenjene gubitnicima, i da ce na temperaturi od 40 stepeni, u evropske pohode krenuti i Hajduk iz Splita. Danas ce Vinicius Junior igrati svoju poslednju utakmicu u sezoni koju ce gledati celi svet, a za samo nesto vise od mesec dana ce Livaja igrati svoju evropsku utakmicu koju ni najuza rodbina nece gledati, jer ce se radije kupati u moru. Dok danas gledate Finale Lige Prvaka, ne zaboravite da je Hajduk proslog leta izmedju 10.08 i 17.08 odigrao sve svoje evropske utakmice za ovu sezonu, koja zavrsava danas i da je postigao nula golova.
    • Dortmund - Real Madrid 2 (1.61) ili Vinicius daje gol (2.37) bet365 Borussia Dortmund se vraća na Wembley nakon što su 2012./13. godine izgubili finalnu utakmicu Lige prvaka od Bayerna. Nadaju se ispraviti taj poraz više od deset godina kasnije. Njemački tim će se suočiti s Real Madridom u najvećoj utakmici sezone u subotu navečer u Londonu. Real Madrid je rekorder s 14 osvojenih naslova Lige prvaka. Ovo je prvo finale Dortmunda od poraza 2012./13. godine protiv Bayerna na Wembleyu. Borussia je zauzela tek 5. mjesto u ovoj sezoni Bundeslige, dok je Real Madrid osvojio naslov La Lige. Ipak, momčad Edina Terzića se neusporedivo bolje pokazala u elitnom kontinentalnom natjecanju. Preskočili su PSV, Atletico Madrid i PSG na putu do finala protiv rekordera Real Madrida. Madrid ima šansu za kompletiranje još jedne senzacionalne sezone s dvostrukom krunom. Dominirali su u domaćoj ligi, osvojivši La Ligu s 10 bodova više ispred glavnog rivala Barcelone. Momčad Carla Ancelottija prenijela je dobru domaću formu i na Europu gdje su eliminirali RB Leipzig, Manchester City i Bayern Munich na putu do finala. Real Madrid ulazi u finale kao prilično veliki favorit i teško je kladiti se protiv njih u ovoj utakmici. Los Blancosi jure prema rekordnom 15. naslovu Lige prvaka. Imaju jako snažan roster predvođen igračima poput Viniciusa Juniora, bivše superzvijezde Dortmunda Judea Bellinghama i Tonija Kroosa. Los Blancosi su bili neumoljivi tijekom cijele sezone kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka. Iako je Borussia Dortmund svojim navijačima pružila bajkovite večeri u Europi ove sezone, teško je zamisliti da će opet iznenaditi protiv tako snažnog protivnika. Dortmund je primio najmanje golova od svih timova koji su prošli četvrtfinale ove sezone Lige prvaka (9), ali igrači PSG-a su barem šest puta pogodili okvir gola u polufinalnom dvoboju protiv njih. Prošlo je sedam godina otkako su se ove dvije momčadi posljednji put sastale, a tada su se borili u grupnoj fazi Lige prvaka. Real Madrid je tada ostvario pobjede i kod kuće i u gostima, postigavši po tri gola u svakoj utakmici. Ovdje očekujem pobjedu Real Madrida po kvoti 1.61 u bet365 kladionici, koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. MOGUĆE POSTAVE Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Adeyemi; Fullkrug Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Imajte na umu da je izbor za više od 2,5 gola i gol na obje strane terena pogođen u svakom od prethodna četiri međusobna susreta između Dortmunda i Real Madrida. Vinicius Junior možda nije postigao gol u uzvratnom susretu polufinala protiv Bayerna, ali je ostvario sjajnu predstavu na Bernabeuu. Brazilski krilni igrač uvijek ima tendenciju da zablista u velikim utakmicama. On dijeli vrh ljestvice strijelaca svoje momčadi u ovom izdanju Lige prvaka s pet golova. Vini Jr. je dodao još 15 u La Ligi. Vidim vrijednost u klađenju na Viniciusa Juniora da postigne gol u subotu uz kvotu od 2.37. (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use