Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.5.2023. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 29 minute, Goksim said:

Heidenheim statistički puno bolji u prvom poluvremenu međutim rezultat na poluvremenu je 0:0. bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje oko 1,44 na njih na liveu. Očekujem da navale u drugom poluvremenu i dođu do tri boda. Pobjeda gotovo da znači Bundesligu... 

Hrabriji mogu probati i točan rezultat 1:0 ili 2:0.

11111111111-0

prije 20 minute, Goksim said:

Over kartona pogođen vec u prvom poluvremenu

Ide ovo do dvoznamenkastog broja kartona

IMG_2920.jpeg

Svaka cast!! 

Ocekivao sam borbu, ali bas ovoliko nervoze i kartona u prvom pol bas i ne, i fino si mi potvrdio tj potvrdio misljenje koje sam vec imao pa sam kao ljubitelj velikih kvota isao korak dalje i za sitniji ulog spojio ovu dvojicu igraca Schalkea😉 glatko i slatko 🤣

Ps. Odigrat cu sada da ce biti i crveni na tekmi

Screenshot_20230520_163140_Chrome.jpg

prije sat vremena, mesrine said:

Svaka cast!! 

Ocekivao sam borbu, ali bas ovoliko nervoze i kartona u prvom pol bas i ne, i fino si mi potvrdio tj potvrdio misljenje koje sam vec imao pa sam kao ljubitelj velikih kvota isao korak dalje i za sitniji ulog spojio ovu dvojicu igraca Schalkea😉 glatko i slatko 🤣

Ps. Odigrat cu sada da ce biti i crveni na tekmi

Screenshot_20230520_163140_Chrome.jpg

Drago mi je da si ispratio

steta da su u drugom poluvremenu podbacili ali 7 kartona je trebalo biti dovoljno da over kartona prođe svima koji su igrali prije utakmice

Sad čekamo Bayern i Getafe  (pobjeda barem jedno poluvrijeme)

Teški debakl Bayerna. Više od mene kasnije, kad se dojmovi slegnu.

Pobjeda u jednom poluvremenu je prošla međutim slaba je to utjeha budući da su mnogi igrali pobjedu a i sam sam isto uplaćivao na liveu. Getafe je pak primio gol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena što je bio najgori mogući tajming. 

Nevjerojatan je rasplet utakmice gdje je Bayern odlično ušao u utakmicu, imao vodstvo a i par lijepih prilika za 2:0 (early payout) a i 2:0 rezultat na poluvremenu. Zanima me jel defanzivna igra od 60' minute, koja me podsjeća na Chelseajev stil igre pod Mourinhom, rezultat Leipzigove briljantvne igre na Allianz areni ili Tuchelove taktičke genijalnost. 

Gola za 1:1 Leipziga nevjerojatno podsjeća na drugi gol Argentine protiv Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva. 

Dortmund će na dosta mojih listića sutra te se nadam da će slaviti.

Bayern mi je daleko više prirastao srcu međutim nakon zadnjih predstava te pogotovo ovog danas nisu zaslužili osvojiti Bundesligu ove sezone. Najveća ironija bila bi kada bi i Dortmund kiksao te tako, nakon Bayerna danas, srušio sve kladioničare i sutra a Bayern uzeo naslov. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use