Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.5.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Da jel zna??Pa tjera me🙂🙂🙂Ona mi je apsolutna podrska u zivotu.U svemu ne samo kockanju.Dobro je Leo hvala na brizi.Cvrsta je u glavi pa je mentalno to sve dobro izdrzala...i ceka onaj vas motivirajuci govor🙂🙂🙂Kocka je grijeh...samo kad gubis...
    • Kad smo vec kod tvoje supruge, reci nam kako je ona sada, i poruci joj da je pozdravlja ceo Forum. Predpostavljamo da zna da se ti kockas, a ako ne zna, onda je naivna kao sobarica. Kada se potpuno oporavi, pitacemo je da li je kao mlada cura ikada zamisljala da ce svoje najbolje godine zivota potrositi ziveci zajedno sa obicnim kockarom. Drugoligasem. Kakav tuzan zivot, majko moja.  
    • Kolega Leo,sve kaj ste rekli,tocno je.Osim toga da postavljam tipove dok pijem kavu.To nije tocno.Kavu ne pijem🙂Vi ste nas "spiritus movens" i ovo natjecanje je uspjesno upravo zbog vas.Trud koji vi ulazete je za svaku pohvalu i istina je da sam vam htio "natrljati nos" time da uz sav trud koji ulazete,imate cca isti broj pogodaka kao i mi koji "pogadjamo dok pijemo kavu"...A onda sam odustao kad mi je supruga pod nos gurnula sve one biljeznice u kojima vodim razno-razne statistike🙂Nek ste vi nama zivi i zdravi.🙂
    • Prije svega, da sa skoro 2 mjeseca kasnjenja cestitam @nenosk na osvajanju Kupa 🫡 Mene ideja o norveskim nizim ligama i golovima umalo nije kostala jos vece bruke, srecom ne padoh samo na njima 😄 Kako god, bilo-proslo, sljedece sezone cu biti nadam se pametniji, kolegi sretno u prvoligaskom takmicenju a do sljedeceg imamo i mi sta raditi 😊 Jucer je pocela nova sezona u bosanskohercegovackom fudbalskom mulju. X u Hercegovini je meni nekako bio ocekivan, pobjeda Sloge protiv Veleza malo manje ali danas se igraju dvije utakmice za koje vjerujem da ce otici na stranu domacina. Borac docekuje Rudara iz Prijedora, koji je iz RS-a usao u WWin ligu iako nisu bili prvi na tabeli prosle sezone. Banjalucani su se obrukali na svom stadionu protiv Andoraca, nisu ih prosli na kraju te su prvi zavrsili evropsku avanturu. Kako dogodine obiljezavaju 100 godina postojanja kluba, a uzimajuci u obzir sve cime su se sluzili u proteklih par godina, vecina pratitelja nase lige vjeruje da ce ove sezone biti prvaci iako su fudbalski daleko losiji nego prosle sezone. Ipak, i takvi bi svakako trebali dobiti novog-starog premijerligasa. U drugoj vecerasnjoj utakmici Zeljeznicar docekuje Radnika iz Bijeljine. Iako je i Zeljo isti dan zavrsio s Evropom, dojam koji je ostavio je nesto bolji jer je njih desetak minuta u kojim su primili tri gola od Kopera izbacilo iz ECL. Ipak, ova ekipa ima potencijal, sasvim solidnu igru, dosta stranaca i vjerujem da mogu opet biti barem cetvrti, kao i prosle sezone. S druge strane, Radnik je poprilicna nepoznanica. Ostali su u ligi prosle sezone, ali dosta su mijenjali, nema previse poznatih imena tu i svakako ce se tokom sezone iskristalisati to da li mogu i ove sezone ostati u drustvu najboljih. Iz nejasnih razloga, kvota na Zelju je 1,67 te to smatram solidnim valueom, a uz 1,15 na pobjedu Borca to dodje fin dubl sa ukupnom kvotom od 1,92 u Lutriji BiH. Svakako, prvo je kolo, pa ne preporucujem ozbiljnije uloge, cisto da se ovo proprati i vecer ubije 😄 Sretno svima!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use