Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Bundesliga - Relegacija - doigravanje

Screenshot_36.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.5. u 23:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Utrecht-Sparta? @LeonardoDruginapada li se ovaj par danas jako ili se izbjegava? Svoje misljenje imam, zelim cuti i tvoje, ili jos nekoga tko po malo prati lude nizozemce

Takoder, utakmica talijanskog playoffa, ako tko igra ili zna nesto vise neka kaze, Brescia-Cosenza?

Objavljeno
prije sat vremena, mesrine said:

Utrecht-Sparta? @LeonardoDruginapada li se ovaj par danas jako ili se izbjegava? Svoje misljenje imam, zelim cuti i tvoje, ili jos nekoga tko po malo prati lude nizozemce

Takoder, utakmica talijanskog playoffa, ako tko igra ili zna nesto vise neka kaze, Brescia-Cosenza?

Hej @mesrine

ja zaista pratim holandjane. Ali ih igram samo tokom regularnog dela sezone. Doigravanje u holandskom, kao i u nemackim prvenstvu pamtim samo po zlu, kao jedan horor. Doigravanja ne igram iz razloga discipline, a i jer me podsecaju na horor i stres. Ovaj Utrecht je tokom sezone igrao uvek sa golovima, po tome sam ih bas zapamtio. Ovakva doigravanja u holandskom prvenstvu nisu isto sto i regularni deo prvenstva. Ne bih da se izjasnjavam, jer kako god da se izjasnim, znam da cu pasti.  O ovim italijanima tek nemam komentar, ali kada ti bude nesto trebalo o Cagliariju, tu sam.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use