Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

jansavc

Članovi
  • Posts

    533
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

jansavc last won the day on February 24

jansavc had the most liked content!

5 Followers

Recent Profile Visitors

4650 profile views

jansavc's Achievements

  1. U nevadi polako trump stize bidna...zanimivo do samog kraja:)... ako osvoji arizonu to je cudo ipak tamo vecina republikanaca ali vec si reko roller coaster do kraja...
  2. I sam sam vise na strani Toronta... na svih utakmicah mislim da.GS nije dobio vise nego 5 cetvrtina... toronto je svaku utakmicu imao.kontrolo da bi u pra minuta dozvolio GS serijo kao 2 utakmicu 18 0.... mislim da su u ovih 5 utalmica naucili nesto i da ce danas igrat najbolju kompletnu utakmicu... torontu puno bolje stoji ka ekipa.igra kosarku i uvjek se moze ocekivat kos od svih 5 igraca u igri... kod GS pricajo da su navikli ovake utalmice i da nema pritiska... a sigruno nije tako igrajo kod kuce nema mogucnosti greske sami su ocekivali pobjedu u finalu... puno toga je danas na njih... a znamo da curry moze ubacit 40 i sut za 3 10/14 a moze i podbacit ... ako njega zaustave tezko GS do pobjede.Toronto mora odigrat isto.ka svaku utakmicu pokazali su vise i dans po.meni su blize pobjede.
  3. I sam sam vise na strani Toronta... na svih utakmicah mislim da.GS nije dobio vise nego 5 cetvrtina... toronto je svaku utakmicu imao.kontrolo da bi u pra minuta dozvolio GS serijo kao 2 utakmicu 18 0.... mislim da su u ovih 5 utalmica naucili nesto i da ce danas igrat najbolju kompletnu utakmicu... torontu puno bolje stoji ka ekipa.igra kosarku i uvjek se moze ocekivat kos od svih 5 igraca u igri... kod GS pricajo da su navikli ovake utalmice i da nema pritiska... a sigruno nije tako igrajo kod kuce nema mogucnosti greske sami su ocekivali pobjedu u finalu... puno toga je danas na njih... a znamo da curry moze ubacit 40 i sut za 3 10/14 a moze i podbacit ... ako njega zaustave tezko GS do pobjede.Toronto mora odigrat isto.ka svaku utakmicu pokazali su vise i dans po.meni su blize pobjede.
  4. Kad bi mogli ali iz Slovenije nemozes nista...
  5. over gladko prošao več u 3 četvrtini, bet hvala na 2.25, donke uzima 15 plus šuteva svaku utakmicu…. smao neka stavljaju ovake overe men sasvim okk…..
  6. pozdrav svima, ipak moram tu stavit moje mišljenje, ova granica 18,5 za kvotu over 2,25 je za mene must bet, Luka može igrat protiv svakog jer ima sve šta treba a vjeruj, da još nije došla utakmica kad mu krene šut za 3, danas če sigurno uzet opet 15 plus šuteva ako tu dodajem još pokoji slobodni onda imamo potencialnih 30 plus poena ako u ovo uzmem barem 5 pokušaja za tri blizu 35... za ovaku kvotu to treba uzet, samo ako brzo dobie faule onda problem al under kod njega sad u ovom trenutku na kvotu 1,57 nikako… čovjek nema granice na over…. vjerujem, da če i danas biti onaj pravi... prošlo utakmico bio na 12 u 1. četvrtini…. pa stao onda… iz utakmice u utakmicu če bit bolji… i za koji mjesec nečemo više imat ovake granice izpod 20,5... i kvota 2,25 zbog toga uzimam dok traje…..
  7. Sem se registriral in cez nekaj ur prejel da je racun blokiran in da preverjajo in me obvestijo....
  8. Luka Dončić over 14,5 points unibet 1,80 neču puno potrošit riječi ovdje puno samo pisao o njemu več i sve dok če oni stavljat ovake granice po ovoj kvotu isplati se to, prošlo utakmico ubacio 26 poena, danas sigurno uzima preko 12 a može i preko 15 šuteva, bit če tu najmanje 3 šuta za 3 poena, igrat če na krilima prošle utakmice i mislim da može Luka lagano u over, očekujem danas i plus 20.... šteta što bet365 još nije izbacijo u ponudbu pa nemogu uplati jer imam puno problema u Sloveniji ne možeš igrat u pinnacle ili unibet koji ima puno jače kvota i ponudbo.
  9. De Andre Ayton over 15,5 points bet365 1,72 Ayton je odigrao 1 utakmicu fenomenalno i šut mu je bio na razini preseaseon utakmica, poslednju utakmicu igrao manje a i šut po prvi put izpod 50%, ali sve jedno je GS u onoj poslednji utakmici zabijo 18 uz sut 7/11, težko vjerujem, da če Damien Jones stvarat neke probleme Aytonu u obrani, danas očekujem, da če igrat 30minuta a uzet najmanje 12 do 15 šuteva dodajmo i najmanje 2 do 4 slobodna koje Ayton baca vrlo jako onda mi ova granica 15,5 nije problem, siguran sam, da je to razlog poslednje utakmice meni je realna granica sigurno 17,5 tako, da danas uzimam ovo… za sve koji imate mogučnost unibet imate još bolje over 14,5 za kvotu 1,95.
  10. Pozz Luka Dončič over 14,5 unibet kvota 2,02 Danas opet igram našeg Lukata, prošlo kolo je bio na underu koji je bilo viši nego danas, 1. utakmica je iza njega i danas može odigrat bez pritiska, uzet če danas isto sigurno 15 šuteva i težko vjerujem, da može opet promašit svih 5 šuta za 3 i imat ukupni met 31%, stvarno očekujem danas od njega ono što on može i zna najmanje 2 trice i onda treba još 5 šuta ili koji slobodni pa i manje…. ako se danas ne uzme ova kvota koju nude 2,02 onda nikad…. znam da luka može i ako če mu danas šut služit kako zna može on blizu 20 i više a to danas očekujem… šteta je samo da sam ja i Slovenije pa ne možem igrat na unibet i moram odigrat na bet365 a kvota je tamo 1,72. Sretno ko prati...
  11. Danas sam kao Slovenac i naravno fan NBA uzeo u oko utakmicu Phoenixa i Dallasa, zanimiv dvoboj između Aytona i Doncica. Luka Dončić: over 4,5 assist Bet365 1,61 Luka je u preseason utakmicah bio u prosjeku na 3,5 asistence na utakmicu, iz utakmice u utakmicu je imao više 2,3,5,4 trebalo malo vremena da dobije na samopouzdanju i da krene tamo gdje je nastavio prošlu sezonu, znam da luka ima osječaj za asistenciju zna da navuče na sebe 2 igrača i onda napavi asistencu, danas če sigurno bit napaljen i željan igre i dokazivanja a ova granica mi se čini savim prolazna igrat če on 30minuta i više danas, siguran sam da če imat prodora i pokušavanja, i puno je važno da luka ima glavu u igri i kad vidi da ne može sam nešto napravit bez problema se rešava lopte zato danas ovu granicu moram probat. over 14,5 points Bet365 1,72 Luka je u preseason utakmicah bio na prosjeku 15 poena u prosjeku je imao 10 šuteva na utakmici, šut je bio iznad 50%, danas i ovdje očekujem da če uzet više nego 12 šuteva, ako mu krene od početka i više, luka zna vrlo dobro bacat za 3 poena i tako brzo može preko ove granice, očekujem da če danas odigrat na svojem debiju bez straha i da če pokazat kakav je igrač, uzet če on najmanje 3 šuta za 3 poena pa može pogodit 2 onda treba još 10 poena u ostalih recimo 10 šuteva znači 50% a dodajmo ovome i slobodna bacanja. over Ayton 18,5 points Bet365 2,10 ovo igram zbog kvote, Ayton u preseason utakmicah imao prosjek 18,2 na utakmicu je uzeo 11 šuteva. Ima vrlo dobar odmjer šuta i stoji na 64%, sigurno če i on biti danas pun samopouzdanja i želje po dokazivanju, očekujem danas sigurno više faula na njemu i najmanje 6 slobodnih bacanja ima vrlo dobar projsek i tu pa može on bacat 4/6 5/6 bez problema, uzet če najmanje 10 šuta i blizu smo ovoj granici, od 5 utakmica preseson je prošo granico 3 puta, 24,21,19 i jedno je bio na 18, poslednju je imao 9 poena al je igrao puno manje samo 15 minuta, danas ga krije de andre jordan i on nije baš strah i trepet u obrani, za ovu kvotu 2,10 za prvo utakmicu moram probat.
  12. jansavc

    Bet365

    uvjek moraš pisat ako je njihova greška onda to isprave
  13. jansavc

    Bet365

    Pozdrav, isti sam problem imao prije 14 dana, meni uzeli pare nakon 3 dana iz konta, odmah sam iša u live chat objasnio, da nije moj problem što su omogučili cashout, i nakon par minuti razgovora vratili mi pare iznos dobitka kao bonus, al ne treba 3 puta okrenut.. lp
  14. Pozz svima Porzingis over 27,5 bet365 1,72 poslednju utakmicu mu šut stvarno nije bio ok 7 21, znamo kako je NY izgubio utakmicu i sigurno je danas porza odlučen da preuzme stvari u svoje ruke i sigurno ima bolji šut nego poslednju utakmicu, sigurno uzima minimum 20 šuteva ( od toga sigurno 5 šuteva za 3) a znamo, da če imat i nekoliko slobodnih bacanja jer ga je težko zaustavit bez favla, danas stvarno lagano očekujem over, jer nemože on ponovit tako loš šut kao protiv Clevelanda. Lonzo Ball over 23,5 points, rebound, assist bet365 1,83 ovaj par uzimam jer se malog forsira i sigurno če danas imat minutažu i klasično če uzet 12 plus šuteva, šut mu je jako loš i često ima izpod 30%, ali ball ima puno skokova i assistenca u prosjeku izmedžu 12 i 15 zajedno i danas očekujem da če puno razigravat igrače a uzet sigurno puno šuteva, granica je meni premala jer sam očekivao najmanje 25,5..tako da danas ovih 23,5 uzimam... jer če sa skokovima i asistencijama sigurno zbrojit 15 i tako mora zabit 9..a očekujem danas više...možda če se netko pitat zašto ne onda over 10,5 point....zato jer je to ball i može on imat šut i izpod 20% :), pa mi je manji rizik jer moguče on ima i 10 skokova i assitencija pa onda treba samo 4 poena:) De Marcus Cousin over 46,5 points, rebound, assist bet365 1,61 Cousin po meni jedan najboljih kompletnih igrača u NBA, standardan svaku utakmicu, i tako če i danas ima puno skokova često over 15 i dodaje po najmanje 5 asistencija.....poslednju utakmicu protiv Toronta imao 15 skokova i 5 assistenca al mu šut nije išo 8 24, danas očekujem istu nadvladu pod košem tako da skokovi morajo doč, a nešto bitno danas, priča se da Davis ima nekih problema i nezna se dal če igrat, i ako igra neče baš imat klasično minutažo tako, da danas još više pada sve na Marcusa, izgubili so od Toronta tako, da če danas sigurno željet revanš, i očekujem bolji šut i koju assistenciju više...razlog zašto ovo i ne over points, marcus može imat 20 skokova i 10 asisist i 20 poena....pa tako over zajedno prolazi, više se puta dogodilo ove sezone da je zbroj koševa bio under a zajedno over.... Kanter over 13,5 bet365 1,8 Kanter vrlo zahvalan centar koji pruža vrlo dobre predstave ove godine, ima prosjek ove sezone 14,1...ali danas igrajo protiv Utaha koji je izgubio 1 centra Goberta ( koji je sigurno top 5 defenzivaca izmedžu centara)..tako da če danas igrat derrick Favors....inače u napadu daje 11 poena a to me ne briga.... težko če on zadržat danas Kantera na under 13... sigurno če barem po 2 akcije na četvrtinu ič na njega tako da če sigruno uzet 8 šuteva a znamo, da ima šut vrlo jak iznad 60 više utakmica i 80 posto, tako da mora recimo pogodit 5 šuteva dodat par slobodnih, a računam i na one druge lopte skok u napadu... da bi bio tamo gubert onda pitanje...a tako moram uzet ovih 14,5 ove 4 ču iskombinirat u raznim kombinacijama, double triple ali prvi double mi je sigurno porza i ball, onda triple porza ball de marcus... Sretno ko prati
  15. pozz svima DeAndre Jordan bet365 over 13,5 rebounds 1,83 kvota Jordan u prosjeku 14 skoka na utakmicu... danas stvarno ne vidim ko može parirati Jordanu u skoku, Oklahoma troši puno lopti imaju 87 šuteva na utakmicu od toga 39 uspješno znači više nego pola lopti tačno 48 ima jih za skok sigurno če danas nastavit ovakav tempo tako, da če bit puno prilike za skok Jordana on mora pokupit 25% posto lopti i to je to... a sigurno če ulovit koju u napadu jer ponavljam Oklahoma nema igrača koji može parirat Jordanu sve govori statistika kad jim je najbolji skakač westbrook sa 9 skokova... zato danas igram over i bet daje kvotu 1,83. sretno Stvarno nemogu vjerovat imao 10 skokova na početku 3 četvrtine...i onda ništa sta...i na kraju Oklahoma imala šut 40 78 više nego 50 % .... alo šta je tu je idemo dalje...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use