Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2023-08-07 102000.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2023-08-07 102025.pngScreenshot 2023-08-07 102043.pngScreenshot 2023-08-07 102058.pngScreenshot 2023-08-07 102106.png

(Koeficijenti 31.7. u 09:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Hajduk vs Paok, Conference League 1X dupla sansa, kvota 1,25-1,30

Zamolio bih sve kolege sa Foruma da puste prvo mene da napisem analizu za uzvratnu utakmicu koja se igra u Grckoj za samo sedam dana. To ce biti prava analiza na deset stranica teksta i tek tada cu napisati sta stvarno mislim o Hajduku. Za danasnju utakmicu cu samo da predlozim duplu sansu 1X na Hajduk, i to kao kuca, koja je jos uvek u nekim kladionicama, poput Unibet na sasvim pristojnoj kvoti, od 1,30 ali dok se svi vi sa Foruma probudite i to ce pasti. Kvota na domace znacajno pada, jer kladionice misle isto kao i ja da na ovakvim mecevima nema dvojke. Gledajuci okolnosti i sve sto se desava poslednjih dana, ja uopste ne znam kako Hajduk misli da pobedi u Grckoj za sedam dana, a samim tim, ako misli da prodje dalje, kako misli da se to desi, ako izgubi kod kuce. Stadion je rasprodat, ako ne racunamo SuperCup, Hajduk ima dve pobede iz dve teske utakmice, i ako danas izgube kod kuce, onda su stvarno seljacine, gledajuci sta ih ceka za samo sedam dana. Dakle, za mene je ovo 1X, dupla sansa, i to kao kuca po kvoti od 1,30 koja se nudi za kladjenje danas i ko zna kada sledeci put u zivotu.

Ovde i zavrsavam post, sto se mene tice, ovo je sve za danasnju utakmicu, posto sve sto imam da kazem, zelim da ostavim za uzvratni mec. Koga na Forumu interesuju samo analize, a ne suplje price, ili kome idem na qurac, sada slobodno moze da ode i preskoci dalji deo posta posto zelim da napisem nesto samo za svoju dushu, da ne kazem da imam potrebu da napisem nesto samome sebi. Radi se o promociji kladjenja i kladionicara, najzdravijih ljudi na svetu, a deo posta koji sledi se zove

Stoka na jednoj strani i gospoda kockari na suprotnoj strani

Za kockare se kaze da su to sve bolesni ljudi, a za kocku da je bolest. Hajde da to proverimo, tako sto cemo uporediti kockare i navijacke grupe, jer je to sada aktuelno. Ja kao kockar, pre nego sto napisem analizu na nasem Forumu, najpre izaberem par koji cu objaviti, a za to mi treba pola dana. Posle toga mi treba jos dva dana da izvucem sve informacije i novosti, pa jos dva dana da sve proverim pre nego sto post objavim. Jos dva dana su mi potrebna da konsultujem kockarske forume i portale, i ako sam sve to preziveo, a posebno ako sam spreman da stojim iza toga sto predlazem, post je spreman za objavu. Jos pola dana mi je potrebno da otklonim poslednje sumnje i nakon toga ide objava. Tek nakon toga idem na spavanje. Na Forumu je napisano moje ime, dakle predstavio sam se ko sam i sta sam i potpuno sam spreman na udare kolega ako predlog padne. Ko hoce da se pobije sa mnom, tu sam, ne treba mi niko da me stiti. Ko hoce da se raspravljamo, moze. Ne slazete se sa mnom? U redu, hajde da suprotstavimo argumente. Ako ne moze rasprava, moze i tuca. Skinemo se do pola, izaberemo hladno ili vatreno oruzje i resimo problem tucom. Mogu i gledaoci da budu sa nama. Ali jedan na jedan, posteno kao gospoda, a ne kao pic*#*ke, desetorica protiv jednog. Tako rade kockari, gospoda, najzdravije osobe na svetu.

Sa druge strane imamo navijacke grupe. Ti pajseri za jedno popodne odluce da krenu za Grcku, pa jos automobilima, i to sa 100 eura u dzepu, heeeej. Meni trebaju najmanje dva dana da se informisem o klubovima za koje cu postaviti analizu, a ti debili krenu automobilima u zemlju gde im je zabranjeno da udju. Niti znaju nesto o zakonima zemlje gde nameravaju da prave haos, niti imaju plan B ako nesto podje po qurcu. Pa moja ujna Danica koja ne zna razliku izmedju reci kvacilo i offside bi zakljucila da je pametnije ici na tucu u drugu zemlju brodom ili vozom, a ne automobilima sa hrvatskim tablicama, jer je tako lakse da nestanete ako nesto podje po qurcu. Nakon sto napisem analizu na Forumu, prvo sto vidite jeste da je post napisao Leonardo Drugi. Sta imam da se krijem? Sa druge strane, pajseri idu na tucu sa kapuljacama da im se ne vidi lice, kao neke pic*#*ke. Pa ako mislis da ti niko nista ne moze, pokazi lice da te svi upoznamo, zar ne? Nakon sto objavim post na Forumu spreman sam da branim svoj stav cak i ako vas ima svih 14.000 registrovanih clanova protiv mene. Ne treba mi niko da me stiti, pogotovo mi ne trebaju administratori da me brane. Sam protiv 14.000 registrovanih clanova Foruma, jer sam hrabar, jak i pre svega gospodin. Pajseri iz navijackih grupa idu samo u grupama, kao pic*#*ke, a cak koriste i zasede, pa napadaju deset na jednog, po mogucstvu desetorica da drze, a jedan da udara ili bode. Pravi gospodin bi sam otisao u Atinski kvart medju pedest grka i ponudio da kaze sta ima da kaze. Tako sam ja, kada sam imao 12 godina isao u grupi da gledam kosarkaske utakmice zena. Tamo smo, u grupi naravno, navijackim pesmicama pozivali kosarkasice da nam rade one smesne pokrete koje zene rade u klececem polozaju. A onda, puno godina kasnije, kada mi je prisla devojka za prvi ples u zivotu, nisam znao ni da govorim, nego sam mumlao kao magarac. Kako stojimo sa mozgom, kako stojimo sa pamecu? Meni, kao kockaru, nema vise mesta u mozgu za nijednu drugu informaciju, posto je poslednja informacija koja je nekako uspela da stane u poslednju slobodnu mozdanu celiju, ona da je Noa Lang zamenio Simonsa u Psv-u, a ne mogu da se odlucim da li im je to bilo pametno. Za to vreme, pajseri iz navijackih grupa, nakon sto je bila epska bezanija od pandura, a sto mogu samo pic*#*ke, budu uhvaceni u pokusaju prelaska granice, braneci se recima da su dosli u Grcku kao turisti i da nemaju veze sa utakmicom. Heeeeej, turisti. Celav, u crnoj majici, sa 100 eura u dzepu, govori hrvatski, od skole ima cetiri tetovaze na telu, bez torbi i kofera, dosao je u Grcku turisticki. Pa, cak bi i zena smislila mudriji odgovor. Dakle, na jednoj strani imate polupismenu rulju, pic*#*ke i jajare koje su hrabre u grupi i pod maskama, debile koji ne bi znali da poredjaju boje na semaforu, a sa druge strane nas kockare, gospodu. I posle kazu da je kocka bolest, a kockari bolesni ljudi, dok bi navijaci valjda trebalo da su zdravi ljudi. Kako je to moguce?

Kada su ameri pre pedeset i vise godina bili na Mesecu, to je bio planetarni dogadjaj poput pandemije Covida. Dakle, svi mi sa Foruma smo imali prilike svojim ocima da vidimo da su nacionalna prvenstva bila prekinuta, da nije bilo kladjenja, da nije moglo da se putuje, niti izlazi iz kuce. Svi mi sa Foruma smo svojim ocima videli da su aerodromi bili zatvoreni, svi smo videli vakcine, svi smo imali u porodicama nekog ko je oboleo. Da li ima nekoga sa Foruma ko bi se usudio da kaze da je sve bilo rezirano, da Covida nije ni bilo, i da je sve snimljeno u americkom studiju? Hajde neka neka budala izadje javno i kaze da je sve to bilo izmisljeno, a sve smo videli svojim ocima. Tako je bilo i sa amerima i odlaskom na Mesec. Niko tada, pre pedeset godina, nije izasao sa teorijom da je sve izmisljeno ili snimljeno u americkom studiju, jer bi ispao budala. Teorije zavere su nastale trideset ili pedeset godina kasnije, kada je proslo dovoljno vremena, da moze bezbolno da se lupeta kao otvoren prozor.

Da se vratim navijackim pajserima, pa posle opet svi zajedno da se vratimo na Mesec. U navijackom svetu, medju tom stokom, to sto su pajseri otisli u centar Atine i kao rulja pod kapuljacama napravili haos je kao kada biste vi na Forumu objavili post sa narodnim ili seljackim tiketom od trideset parova i ukupnom kvotom od nekoliko miliona i lagano prosli. Na Forumu bi vas proglasili kraljem kocke i svi bi jedva cekali sledeci post. Za grcke navijacke grupe je upad hrvata u sam centar Atine najvece ponizenje koje sebi mozete da dozvolite, dok je za hrvatske navijacke grupe to herojsko delo epskih razmera koje ce bilo koja druga evropska navijacka grupa ikada ponoviti.

Da se vratimo na Mesec. Zamislite situaciju da nekom pajseru iz te rulje, a koji ne bi znali da poredjaju boje na semaforu, pocnete da pricate o svemiru, gravitaciji, kohezivnim cesticama, Van Alenovom pojasu, kontrastima svetla i mraka, interakciji solarnih vetrova i magnetnog polja Zemlje, lunarnim modulima … i ostalim stvarima?!?? Gledali bi u vas kao tele. Kome to da pricate, ko to da razume. E tako nastaju teorije zavere. Interakciju solarnih vetrova i magnetnog polja Zemlje niko od njih ne bi umeo ni da ponovi, a kamoli da razume, ali ako tim debilima kazete da su ameri sve to izmislili i rezirali u filmskom studiju, to ce svi razumeti.

I evo nas na kraju posta. Fudbal je glupa i jednostavna igra i igraju je najgluplji ljudi na svetu,a pretezno je namenjena siromasnim ljudima, pa zato fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj, Canadi, Svedskoj ili Usa. Tu glupu igru gledaju jos gluplji ljudi od onih koji je igraju, a vole je jos gluplji od ovih koji je gledaju. Na kraju dolaze oni koji su spremni da predju 1000 kilometara i to automobilima, iako nemaju ulaznice. Oni su best of. Zasto huligana nema u zimskim sportovima? Zasto niko ne predje automibilima 1000 kilometara na sever, u Svedsku i pozeli tucu medju ljubiteljima slaloma? E, o tome cu neki drugi put.

I za kraj, da nikada vise ne zaboravite. Dole, ispod nas kockara, imate fudbalski teren, odnosno blato, odnosno svinjac. Svi znamo ko se valja u blatu, i ko zivi u svinjcu. Te svinje gledaju cobani, posto ne znam kako se na nasim jezicima kaze, ljudi koji cuvaju svinje. A za svinje navijaju, najgori od svih, polupismene budaletine koje upravo mozete videti kako sa lisicama na rukama klece na kolenima, ili leze licem okrenutim ka betonu, verovatno ljubeci ga kao neke pic*#*ke.

Kockari su najzdraviji ljudi na svetu, pravi akademici, elita, visa rasa, aristokratija, to nikako nemojte da zaboravite, a nikako ne zaboravite ni na duplu sansu 1X na Hajduk sa novcanom uplatom, kao da vam je ovo posledje kladjenje u zivotu. Dok se vi probudite, kvota ce sa 1,30 pasti na 1,20 ako ne i manje.

Objavljeno

Hajduk Split - PAOK Oba daju gol (1.90) bet365

Hajduk je krenuo u novu sezonu s optimizmom, a sada se suočava s izazovom u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Očekuje nas uzbudljiva atmosfera na Poljudu, gdje će domaći navijači pružiti podršku svojoj momčadi tijekom cijelog susreta. No, ne treba zanemariti ni kvalitetu i iskustvo gostiju iz Soluna, koji će sigurno pružiti čvrst otpor. Vjerujem da će oba tima uspjeti postići barem po jedan gol u ovoj utakmici.

Oba tima imaju vrhunske igrače, igraju napadački i ovdje očekujemo jednu dinamičnu utakmicu. Hajduk ima prednost kod kuće na Poljudu, no PAOK neće tek tako odustati.  Očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.90 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Screenshot-2023-08-10-120751.png

(Koeficijenti 10.8. u 12:07 CET)

Objavljeno

TRENER IVAN LEKO I ZVONIMIR ŠARLIJA UOČI UTAKMICE HAJDUK - PAOK

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju protiv grčkog PAOK-a prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. Dan ranije održana je konferencija za medije na kojoj su susret najavili trener Bijelih Ivan Leko te stoper Zvonimir Šarlija. 

- Svaka utakmica ima svoju priču. Uvijek želiš znati, anticipirati protivnika i njegove mane. Vjerujem u moju momčad, da možemo biti pravi i da možemo odgovoriti kvalitetom protivniku koji je iskusniji od nas, bogatiji i skuplji. Vjerujem da možemo odigrati dvije dobre partije te da imamo realne šanse proći dalje - započeo je trener Leko koji je zatim upitan boji li se da igrači ne podlegnu atmosferi. 

- Ne želim smiriti euforiju. Volimo ovo ludilo. Ali, utakmica od 21 do 23 je samo utakmica i sve ostalo je nebitno. Bitno je ostati fokusiran na nogomet. PAOK igra 10 do  takvih utakmica u Grčkoj svake sezone. Dva su pristupa. Vjeruješ li da si dobar i možeš li parirati. Ako je tako igraj svoje. Ako misliš da je protivnik pet puta bolji onda se adaptiraj. Mi se nećemo adaptirati PAOK-u, pokušat ćemo zatvoriti njihove dobre strane i napasti ih gdje su slabi. Mirnoća, fokus i disciplina su bitni. Svjesni smo da je ovo duel od 180 minuta - dodao je Hajdukov strateg. 

Zvonimir Šarlija ove sezone u Hajduk je stigao upravo iz Grčke, odnosno iz Panathinaikosa te jako dobro poznaje tamošnju ligu i klubove. 

- PAOK je kvalitetom minimalno tu u egalu s nama. Ova atmosfera neće puno utjecati na njih, navikli su doma na to. Mislim da smo mi u dobrom ritmu, a oni još uvijek nisu na svom maksimumu. Pokušat ćemo to iskoristiti. Tko bude bolji nek ide dalje. Imaju dosta jako kvalitetnih pojedinaca, širok roster, dobre igrače. Iskusna su ekipa i znaju igrati na rezultat. Jako su dobri u presingu, ako im to ne prođe, onda pokušavaju na kontre. Znat ćemo se pripremiti na to - istaknuo je Šarlija. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

Izvor: hajduk.hr

Objavljeno

Zrinjski - Breidablik 1 (1.75) bet365

Povijesni trenutak očekuje momčad Zrinjskog iz Mostara večeras. Ukoliko ostvare dobar rezultat kod kuće, mogli bi napraviti značajan korak prema play-offu Europske lige, gdje će se susresti s ekipom LASK. Čak i ako se ne plasiraju, već su osigurali mjesto u Konferencijskoj ligi, postavši tako prva ekipa iz Bosne i Hercegovine u novijoj povijesti koja je izborila grupnu fazu europskog natjecanja.

Prepreka na tom putu je momčad Breidablika s Islanda, protiv koje Zrinjski ima izgleda za uspjeh. Domaći igrači trenutno vrijede oko 10 milijuna na transfer tržištu, dok su gosti procijenjeni na oko 2,5 milijuna, što ukazuje na prednost Zrinjskog.

Islanđani su pokazali efikasne nastupe u svojoj ligi, kao i u nedavnom pretkolu Lige prvaka gdje su poraženi od Kopenhagena ukupnim rezultatom 8-3. Predviđam snažan pritisak domaćina od samog početka. Stadion će biti prepun, uz ljetnu atmosferu, što će ići u korist domaćoj momčadi. Osobno, smatram da je ovo vrhunski tip za klađenje danas i planiram ići sa većim ulogom. Sretno svima.

Screenshot 2023-08-10 125555.png

(Koeficijenti 10.8. u 12:55 CET)

Objavljeno

Ne znam zašto svi toliko forsaju Hajduk....Zbog navijača? Jer zbog igre sigurno ne...... Pa nije PAOK neki bauk,to su grkljani koji imaju podosta dobar budžet kao i roster......Jako puno stranaca sa dobrim trenerom...... Nadam se kao i svi u RH da će Hajduk pobijediti,ali ta mi je tekma totalni NO BET jer me ni najmanje ne bi čudilo da PAOK pobijedi pred 30t navijača Hajduka......Navikao je PAOK igrati u "neprijateljskim atmosferama" diljem Grčke.......

Hajduk je igrao 2 jače tekme u prvenstvu protiv Dinama i nije se imalo baš previše za vidjet od Hajduka,posebno u drugoj tekmi u prvenstvu makar je pobijedio (a trebao komotno izgubit 2-3:0 kako je i sam Leko rekao)...Protiv Rijeke je bio bolji,dominantniji i zasluženo pobijedio,ali dosta teško izboreno.......

Tako da ja od te tekme bježim...... 

Hajduku sva sreća svijeta danas,isto kao i Rijeci i Osijeku.....

Od Ostalih parova mi se sviđa Rapid Beč,pobjeda i domaćin 2+ gola.....Rapid 2 tekme u prvestvu odigrao,X protiv Laska (taj Lask je Debrecen dobio bez beda u pripremama,al ok to su pripreme) i doma pobjeda 4:0 protiv Altacha....I pobjeda u kupu....

Debricinke,jedna prvenstvena tekma do sada ,3:1 pobjeda doma i dvomeč sa Alashkertom te prolaz na jedvite jade nakon penala......

Dakle,sve vuče na Rapid......

Na tu tekmu dodamo i Fener protiv Maribora,pobjeda,2+ gola domaćina,3+ gola domaćina..........Mislim da ne treba detaljnije pisat zašto,dovoljno pogledat roster,a i igra se u turskoj....

I ta 2 dosta.......

Objavljeno

Torshavn - Rijeka 2 (1.66) bet365

Nakon senzacionalnih rezultata Klaksvika u Ligi prvaka, postaje kristalno jasno da se momčad Faranskih otoka ne smije nikako podcijeniti. Torshavn također ima solidnu sezonu iza sebe u kojoj su izborili drugo mjesto u ligi, dok su u europskim natjecanjima eliminirali čak dva protivnika.

Ipak, kada analiziramo kvalitetu timova, Rijeka je ipak značajno ispred. Mlada ekipa, dodatno pojačana u odnosu na prethodnu sezonu, pod Jakirovićevim vodstvom igra napadački, postigavši znatan broj golova na početku ove sezone.

S odlučnim i fokusiranim pristupom, koji je neophodan za ovakvo izazovno gostovanje, vjerujem da Rijeka ima kapacitet ostvariti barem minimalnu pobjedu i osigurati prednost prije uzvratne utakmice.

Screenshot 2023-08-10 171035.png

(Koeficijenti 10.8. u 15:55 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Golovi i samo golovi Za ovaj medjuweekend bih predlozio sto manje meceva na tiketu, ako moze samo doublovi ili singlovi, sa sto manjim kvotama, i po mogucstvu sa sto vecim uplatama. Osim toga predlozio bih da se utakmice vezuju sa utakmicama od weekenda, a ako moze i da se drzimo samo nekih, "odabranih" klubova.  Samo da podsetim, da se za samo jedanaest dana prekidaju nacionalna prvenstva i to na dve sedmice, sto znaci da ce nakon te dve sedmice, klubovi ponovo morati da pronalaze ritam i formu. Bayern vs Bodo/Glimt, Liga Prvaka (cetvrtak) golovi Elversberg vs Bayern, Bundesliga, (nedelja) dvojka Ukupna kvota od 1,35 pa navise u zavisnosti koliko ste pohlepni Evo, ovo je bas primer kako bi se mogli kladiti. Jednostvano i sa sto manje rizika, samo na jedan klub, znamo koji, samo dva meca na tiketu, plus deluje da je nemoguce da se padne. Golovi na utakmici gde god igra Bodo/Glimt, plus da ce Bayern u nedelju pobediti nemacku krsinu od tima. Pa, jel' puno trazimo? Jel' za ovo treba masta? Bayern vs Bodo/Glimt, golovi Kvota na golove na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt je bednih 1,14 i to za igru over 2,5 gola, majko moja. Ja stvarno ne znam na kojoj to utakmici kladionice mogu da ponude ovako bednu kvotu, kao da igraju jedna profesionalna i jedna crkvena ekipa. Ja bih mozda i mogao sasvim realno da zamislim da se utakmica zavrsi 2:0 za Bayern i da se nemci ispromasivaju, ali ne bih mogao da zamislim nijednog kladionicara koji voli ili trazi iznenadjenja, a koji bi pristao da ulozi svoj novac na iznenadjenje po kvoti od neverovatnih 5,50 da ce na utakmici doci under 2,5 gola. Znaci, sve je jasno, Bayern igra kod kuce, svi znamo kakva je ekipa Bodo/Glimt, vidimo kako su kladionice bedno kvotirale golove na ovakvom mecu, pa nam ostaje da prilagodimo ovu bedu od kvota sa pohlepom. Da li ce to biti golovi u oba poluvremena, vise od tri, a ne dva gola na utakmici, cetiri ili dvanaest golova na utakmici, da li ce to biti pobeda Bayerna i golovi, udarci ili korneri na utakmici, neki minuti na utakmici u okviru kada ce pasti prvi golovi ... to neka svako odluci za sebe. Elversberg vs Bayern, dvojka Znaci, kada ja osetim cvrstu erekciju na Bayern, kojem je prosle sezone nedostajalo samo nekoliko utakmica da postignu dvesta golova u sezoni, i koji su imali samo dve utakmice u celoj sezoni koje su odigrali u teskom underu, onda sam ja prva budala Foruma. A kada je Sanja Trumbic u prvom mesecu 1992 godine otpevala pesmu "Danke Deutschland" i to na nemackom jeziku, i to u udarnom vecernjem programu Hrvatske radiotelevizije (Hrt), onda je to sta????? Pesmu "Danke Deutschland" je komponovao tadasnji najbolji kompozitor zabavne muzike Djordje Novkovic a kao izraz zahvalnosti Nemackoj koja je odigrala kljucnu ulogu za medjunarodno priznanje Hrvatske na pocetku raspada bivse zajednicke zemlje. Pesma ne samo sto je otpevana na nemackom jeziku, vec je i melodija bila potpuno u stilu jednostavnog nemackog slagera, i pustena je prvi put 14.01.1992 godine u najgledanijem vecernjem programu Hrt-a u vreme kada je zvanicno stupilo na snagu medjunarodno priznanje Hrvatske. Pesma je medijski gurana u tadasnjim hrvatskim medijima, a za kolege sa Foruma koji ne govore nemacki jezik, osnovno znacenje refrena je bilo otprilike "... Hvala Nemacko moja dusa gori/ Hvala Nemacko na dragom poklonu ..." I sada sam ja prva budala Foruma jer imam erekciju od Bayerna, a ovaj propagandni politicki narativ, kic i sund su prava kamilica ili kao sto se obicno kaze "... yebi ga takva su bila vremena, svi su pevali i svirali kako su znali i umeli..." Znaci, hrvati su mogli da pevaju nemcima na cistom nemackom jeziku u sred Hrt-a, i to ne da pevaju, nego niste mogli da zivite od Danke Deutschland, a ja sam prva budala Foruma sto predlazem dvojku na Bayern protiv novog prvoligasa ... cccccccccc Barcellona daje golove Feyenoordu Mislim da mozda samo tri ili cetiri puta godisnje pogledam Chelsea. Ali svaki put nakon gledanja, uvek ista prica. Ne mogu da se nacudim koliko u njima ima individualnog kvaliteta i talenta, a koliko od toga ima malo koristi, plus sto ne mogu da se nacudim koliko jos treba da prodje vremena i koliko trenera treba da promene da srede tu odbranu. Kada bi Chelsea danas prodao sve svoje igrace, jednog po jednog, oni bi mogli da zarade sto milijardi od prodaje. A kada ih imaju sve na jednom mestu, imaju odbranu kao seoska ekipa, plus ne igraju evropske utakmice cak ni cetvrtkom. Hteo sam da kazem da je prosto neverovatno kakve sve postoje ekipe sa smesnim odbranama i jos smesnijim golovima koje primaju. Gledam juce utakmicu Real Madrid vs Inter i ne mogu da verujem kakve golove je Inter primao, majko moja. Odes na rasprodati Bernabeu, igras utakmicu Lige Prvaka, protivnik u napadu ima Mbappea, Vinicijusa, Diaza i Valverdea, a golman Intera Martinez u sopstvenom sesnaestercu krene da dribla Valverdea ... cccccccc. Pa onda Crvena Zvezda pobedi u Beogradu 3:0 pa u Ceskoj primi pet komada, pa Dinamo povede dva gola prednosti u sred Zagreba, pa primi dva komada u Zagrebu i jos tri u Norveskoj. Mozda i moze da se prihvati da neka ekipa igra slabu odbranu u svojim nacionalnim prvenstvima, ali da izadjes na evropski nivo, a da primaju golove kao seoska ekipa ... pa to je potpuno neprihvatljivo. Chelsea ima individualnog kvaliteta i talenta da moze svakome da ugura koliko hoce golova, ali sta im to vredi kada jos vise mogu da prime, a promenuli su vec sto trenera, i uvek ista prica. Upravo sam vam predstavio Feyenoord koji prima i vise i smesnije golove od Chelsea, Zvezde i Dinama. Primaju ih u holandskom prvenstvu, primaju ih u sred Rotterdama, primaju ih i kada vode i kada gube. I jos ne znate da li su smesniji golovi koje prima Feyenoord ili Zvezda ili Dinamo. I sa takvom smesnom odbranom misle da igraju Ligu Prvaka, a danas idu Barcelloni, majko moja. Danas da Barcelloni dolazi Chelsea, ja bih se sabirao koliko bi Barcellona mogla da im ugura golova, cetiri, sedam ili dvanaest ... a voleo bih bas da vidim koliko u Feyenoordu racunaju da bi mogli da izdrze. Over 2,5 gola na utakmici Barcellona vs Feyenoord kladionice su kvotirale sa 1,16 majko moja, vise od jednog gola Barcellone je kvotirano sa 1,08  eeeeej zivote, tako da ja stvarno ne znam koliko da predlozim golova na utakmici ... sedam, devet, dvanaest .... Samo znam da golove (Barcellone) ili mozda ukupne na utakmici treba juriti samo kroz single kladjenje Stuttgard vs Viking, Liga Prvaka, golovi na utakmici Sa tri zbirna overa 2,5 gola na utakmicama Bayern vs Bodo/Glimt, Barcellona vs Feyenoord i Stuttgard vs Viking vi ne mozete da predjete ukupnu kvotu od 1,60 a jos je tuznije sto mozete cak i da padnete. Deluje da bi mogli da odigramo overe 8,5 golova na sve tri utakmice po ukupnoj kvoti od 4.080 i da bi mogli da spavamo kao bebe, a moze i da se padne na overima 2,5 gola ... ccccccccc Ako budem znao sta da radimo sa utakmicama Psv vs Shakhtar (sutra) i Napoli vs Arsenal (danas) sigurno cu napisati nekoliko recenica do rucka, a ako me nema do 13.00 casova na Forumu, znaci da mi je otekla glava od ta dva meca i da ne znam sta da radimo, sto je prava steta. Danke Deutschland na cistom nemackom jeziku u sred Hrt-a, sa 41k pregleda na You Tube, samo od kada postoji internet, i barem milijardu pregleda dok jos nije nastao internet …. cccccccc  
    • Pozdrav ekipa, evo parova koji su mi danas najzanimljiviji za tiket. Nisu ovo neki ogromni tečajevi, ali sva tri tipa imaju dosta logike kada se pogleda trenutna forma ekipa. AEK – LASK | Više od 2.5 gola @ 1.53 (bet365) AEK je u zadnje vrijeme baš raspucan na domaćem terenu. U posljednja dva susreta kod kuće dobili su Levskog i Iraklisa s po 4:0, a u zadnjoj prvenstvenoj utakmici su Arisu utrpali čak pet komada. S druge strane, ni LASK ne zna baš igrati na nulu. Austrijanci su u posljednja tri susreta zabili čak 12 golova. Dobivali su Altach 3:0, Wolfsberger 3:1 i Deutschlandsberger 6:1. Naravno, protivnici nisu nivo AEK-a, ali forma napada je očigledna. Meni ovo izgleda kao utakmica u kojoj bi tri gola trebala pasti, pogotovo ako netko rano zabije i otvori susret. Tip: više od 2.5 gola @ 1.53. Borussia Dortmund – Villarreal | Dortmund više od 1.5 gola @ 1.57 (bet365) Dortmund je uhvatio odličan ritam i vezao tri pobjede, a u svakoj od tih utakmica zabio je najmanje dva gola. Ukupno su u tom nizu zabili čak 10 puta. Villarreal mi trenutno ne ulijeva previše povjerenja u obrani, nakon četiri kola La Lige još nemaju pobjedu, primili su osam golova, a zadnju utakmicu izgubili su 3:2 od Deportiva. Dodatni plus za ovaj tip je činjenica da Dortmund ima određene probleme u obrani, pa mi je puno draže igrati njihov napadački učinak nego čistu pobjedu ili neki hendikep. Ako BVB bude na svojoj razini, dva gola su itekako realna. Tip: Dortmund više od 1.5 gola @ 1.57. Bolton – West Ham | West Ham pobjeda @ 1.53 (bet365) Ovdje mi je forma glavni argument. Bolton je izgubio posljednje tri ligaške utakmice, a posebno je neugodan bio zadnji poraz 4:0 kod Millwalla. West Ham je, nakon nešto slabijeg početka, konačno uhvatio zalet. Prvo su dobili Wolves 4:2, a zatim Derby čak 3:0. Gosti imaju dosta više kvalitete prema naprijed i očekuje se da krenu s Piroeom, Bowenom i Solomonom. Bolton je protiv njih povijesno znao biti neugodan i dobio je posljednjih sedam međusobnih ligaških susreta, ali taj podatak treba uzeti s rezervom jer je zadnji od tih susreta odigran još 2011. godine. Današnje ekipe su nešto sasvim drugo. Tip: West Ham pobjeda @ 1.53. Sretno svima! (Koeficijenti 08.09. u 09:16 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama  
    • Aek vs Lask Linz, Liga Prvaka, 1X dupla sansa, kvota 1,22-1,25  (predlog samo za kolege koji igraju narodne ili seljacke tikete sa vise od deset predloga na tiketu) Osobno, meni je ovo Top predlog za realno kladjenje, ali samo kada ovoga medjuweekenda ne bi bilo nijedne druge utakmice. Aek sam dosta pratio, i u teoriji oni stvarno ne bi smeli ovakve utakmice da gube u Atini. Aek svakako nije ekipa koja ce osvojiti Ligu Prvaka, ali ako gledamo put koji su oni prosli do ovogodisnje grupne faze Lige Prvaka, danasnji eventualni poraz bi bio deset koraka u nazad. Mislim da bi bili pravi seljaci da nakon onolikog poradjanja da se uguraju u Ligu Prvaka, u prvom kolu grupne faze dobiju ovakvu ekipu za protivnika, i odmah izgube u sred Atine. Da znam nesto vise o ovom Lasku, mozda bi mi ovo bio i jedan od Top predloga, ali ovako kada znam samo iz koje zemlje Lask dolazi, plus u cetvrtak igraju Bayern i Bodo/Glimt, ova dupla sansa moze da se predlozi samo za narodne tikete. Izasle su sve kvote za reprezentativne utakmice Lige Nacija sve do 28.09.  a utakmica izmedju Spanije, svetskog prvaka i Hrvatske se igra 29.08. majko moja. Znaci, samo sto nisu izasle kvote i za tu utakmicu, mozda izadju vec danas. Ne pamtim kada sam imao ovoliku tremu i nestrpljenje, bas da vidimo kako ce kladionice kvotirati ovu utakmicu. -21 dan.  
    • Pascha, najveci bordel u Evropi, a mozda i na svetu  (nastavak od juce) Sutra, prekosutra i u cetvrtak ima puno da se radi, pa hajde onda da iskoristimo jos i danasnji prazan dan za promociju Pasche, Kolna i svete Nemacke. Ako bi nasa opcija bila da se svi zajedno jednom u zivotu nadjemo u Kolnu i upoznamo, to bi znacilo da bi svako kako zna i ume trebao da stigne u Koln do petka u 15.00 casova. Uz malo maste i smisla za organizaciju, mogli bismo da se tako organizujemo da u Koln stizemo u grupama, i tako smanjimo troskove. Evo, na primer, kolege mesrine i fyrushaa bi mogli da se medjusobno cuju i dogovore da zajedno krenu kolima za Koln. Nadju se negde kod Zagreba, upoznaju se i sednu u kola i pravac Nemacka. Troskove bi prepolovili, a imali bi prilike i da razgovaraju tokom puta. U petak izmedju 15.00 i 17.00 casova bi bio organizovani smestaj po sobama u Paschi, a od 17.00 casova bi bilo prvo nase zvanicno upoznavanje. Tu bismo pili samo mineralnu vodu, energetska pica i organske sokove, gde mislim da bi nam bila dovoljna dva-tri sata da se upoznamo. Nakon toga idemo u sobe da se presvucemo i spremimo za nasu prvu, istorijsku zvanicnu veceru od 21.00 cas. Svako pije sta zeli i koliko zeli, a i jedemo kao svinje koliko hocemo i mozemo, sve do 00.00 casova kada se pozdravljamo i razilazimo gde svako ide sebi da trazi unitar Pasche sta hoce da yebe. U jucerasnjem postu sam napomenuo da sveti nemci svoj bordel u Kolnu zovu kucom tolerancije. Nemci time hoce da kazu da ulaskom u Paschu tamo ima mesta za sve.  Kada kazemo da ima mesta za sve, to znaci da ako medju 2.000-3.000 zaposlenih niste u stanju sebi da nadjete ljubavnog partnera, onda je u vama poremecaj, a ne u bordelu. Prostitutke, gay, lezbejke, trans, milf, babe, devojke koje izgledaju kao da imaju cetrnaest godina, agresivne, stidljive, crnkinje, azijatkinje, eskimi, “nase” zemljakinje … svega ima i zato se kaze da ulazite u kucu tolerancije gde je cilj samo jedan, zabava, opustanje i ejakulacija. Posle ponoci pa sve do 12.00 casova u subotu je slobodan izbor, radimo svako sta hoce i koliko hoce. Ko hoce i u subotu pre podne da yebe, neka yebe, ko hoce da spava neka spava, ko hoce da odmara neka odmara, ko hoce da gleda izloge, neka gleda, ali u 13.00 je zajednicki rucak. Tu mozemo da prepricavamo dogadjaje od prethodne noci, mozemo da pricamo yebacke price, a mozemo i da pricamo o kockanju. Posle 15.00 casova (i dalje je subota) idemo u sobe na obavezni odmor gde se pripremamo za izlazak subotom uvece. Znate li vi kakva je tek guzva u Paschi subotom uvece, majko moja???  Kada smo vec svi zajedno u Kolnu, a ne na Forumu, onda predlazem da to bude vece istorijskog bluda i razvrata. Predlazem da zakupimo neku diskoteku i da svako sebi izabere zenu za celu noc, pa koliko da kosta neka kosta, jednom se zivi. To bi znacilo trinaest zena za prvoligase i oko dvadesetak zena za drugoligase, sto bi bilo oko 33 zena. A onda … predlazem zajednistvo, toleranciju, otvoreni um i solidarnost medju nama, pa neka traje ko koliko moze da izdrzi. Do jutra. Mislim da toga dana ne bi trebalo da gledamo na to ko je prvoligas, a ko je drugoligas, ko je znalac, a ko nema pojma sa kladjenjem, ko postavlja vise od gola Bayerna, a ko bira predloge iz druge zenske vijetnamske lige. Nedelja pre podne je spavanje, a negde pred rucak je budjenje i javljanje porodici, zenama i deci da je sve u redu. U nedelju od 13.00 casova je obavezni zajednicki rucak, i zajednicko slikanje, a popodne idemo na bazen, na kupanje i relax. Nedelja uvece je poslednje vece za razvrat i blud. Slobodan izbor, za neke eksperimente u sexu, ako zelite perverzije, crnkinje, grupni sex i sl, pod uslovom da vam je ostalao novca. Ko od kolega sa Foruma jos ivek ne zna da pliva, pored bazena postoji ogroman aquarijum, pa moze da gleda ribice. Ponedeljak ujutro je izlazak iz soba, pozdravljanje sa qurvama i tuzan povratak realnom zivotu, povratak porodici, zeni, deci, poslu, skoli … U utorak iznosimo utiske na nasem Forumu. I na kraju da napisem nekoliko recenica kolegama koji bi mozda mogli da imaju nekih dilema, ili predrasuda. Nismo u kamenom dobi. Prostitucija je rad kao i svaki drugi. Kao sto pop ili svestenik odlazi u Crkvu na posao i uzima novac za to, tako i dame u Paschi idu da rade. Klijenti placaju dami za ljubav, a dame placaju bordelu sto im omogucavaju da rade. A bordeli placaju drzavi poreze i doprinose. U cemu je problem? Klijenti imaju zabavu i uzitak, plus ne moraju da se vuku po ulicama ili po tudjim stanovima, dame imaju izvor prihoda i finansijsku nezavisnost, plus slobodu da rade posao koji su izabrali svojom voljom. Legalno poslovanje znaci da ste zasticeni kao beli medved u sumi, i da niko ne moze da vam odsece glavu na sred trga u Teheranu zato sto prodajete ljubav. A da ne govorimo sto dame u bordelu imaju zdravstvenu, pravnu i fizicku zastitu. Drzava takodje ima koristi jer ubira poreze i doprinose, i to dva puta, i od bordela i od dama. Zahvaljujuci Paschi nema nikakvog primoravanja, nema trgovine ljudi, nema krimiala, nema nasilja, nema skrivanja od zene i dece po tudjim stanovima, i kao najvaznije, zena ako nece vise da radi ne mora, moze vec juce da ode i zaposli se negde u nekom brodogradilistu ili fabrici. A ako zabranite prostituciju u bordelima, ona nikada nece nestati, vec ce se samo preseliti na ulicu, evo ovako I na kraju, prostitucija jeste predmet debata, ali samo moralnih ili drustvenih. U realnom zivotu, prostituciju nije mogao da zabrani nijedan Zakon, nijedan rat, nijedan kralj, car ili predsednik, nijedan Covid. I za kraj, da ne idealizujemo zivot, molim vas. Na svetu ima oko 8,5 miljardi ljudi. Uzmimo da su samo 0,5% budale koje prave sranja. To je 42,5 miliona budala sa kojima moramo da delimo zivot, i vazduh. 2003 godine je jedna tajlandska prostitutka ubijena u sobi od strane jednog poremecenog klijenta, u trenutku samog vrhunca, iako je uspela da pritisne taster za alarm. 2006 godine je neki musliman napao nozem damu pominjuci Alaha, ali je reagovalo obezbedjenje pa se sve zavrsilo na povredama. Za vreme Svetskog Prventstva u fudbalu u Nemackoj 2006 godine, a za vreme kolektivnog gledanja utakmice zajedno sa prostitutkama, opet je doslo do incidenta sa muslimanskim izbeglicama koje su pokusali da napadnu dame, a ne muskarce. Opet u ime Alaha. Znaci, hteo sam da kazem da budala ima svuda, pa je logicno da ce se medju milijardu klijenata koji udju u Paschu po ljubav, uvek naci i poneka budala. Znaci, ne ljutite se na Paschu, Koln ili Nemacku, budaletine su svuda oko nas,  pa nemate drugog izbora nego da zivite pored njih Ali zato pogledajte sta tek sve imate sa druge strane budaletina, majko moja … 54 godina postojanja, nijedan dan bez posla, dvanaest spratova, preko 150 soba, 2.500-3.000 zaposlenih i preko 10.000 klijenata dnevno (radnim danima), 24 casa dnevno i 365 dana u godini …. cccccccc Znate li vi koliko je to ejakulacija, orgazama i opustanja? Pa to nijedna banja na svetu ne moze ni da zamisli, a kamoli ostvari. Posto slike govore bolje od reci, evo malo slika iz ovog raja na zemlji A ako na Forumu ima kolega koje vole zensku dominaciju, a pri tome su skrtice i ne zele da potrose veliki novac, ovako bi izgledala devojka koja bi vam pruzila najbrzu i najjeftiniju zensku dominaciju u Paschi. Tek dvadesetak-tridesetak minuta zenske dominacije za svega 60-70€. Sa zavrsnicom, razume se.
    • Liga prvaka DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 06.09. u 09:16 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use