Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas malo opreznije pokusati vratiti propusteno za vikend

Valencia - R. Santander  1   1.55 ss

Valencia je veliki favorit protiv Racing Santandera i sve osim čiste pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Šišmiši igraju sve bolje, Villa, Silva i Mata sve su razigraniji. Gosti će na Mestalli prijetiti preko mlađahnog superstara Canalesa te iskusnog Munitisa. Ipak, Racing će se u Santander vratiti praznih ruku, bez ikakvog plijena.

Wigan - Liverpool  2   1.65  ss

Premda ove sezone ne blistaju, nogometaši Liverpoola ipak imaju kvalitetu za sam vrh Premiershipa. Sada im je cilj četvrto mjesto, a Wigan ne bi smio predstavljati preveliku prepreku U prošlih devet međusobnih prvenstvenih utakmica Wigan je samo jednom uspio ostati neporažen protiv Liverpoola i taj podatak dosta govori tko bi trebao opet biti favorit. Oporavkom Torresa, Liverpool bi trebao dosta dobiti na ubojitosti napada, a posljednje utakmice pokazale su uspon forme Redsa i sigurno najavile utrku za četvrto mjesto do posljednjeg daha. Wigan ima problema u svim linijama, najviše s kreacijom opasnih akcija, a to su ozbiljni nedostaci želi li se uspjeh protiv momčadi koja neće igrati na bod već tražiti sva tri.

Objavljeno

@ jaksa u potpunosti se slazem sa Liverpoolom,ali Valenciu nebi diro.Canales se vratio i odigrat ce ovu utakmicu Racing ce biti kompletan.Valencia nece moci racunati na:golmana Césara koji nece nastupiti zbog  suspenzije,stoper Carlos Marchena takodjer nece nastupati veceras, kreativni veznjak Ever Banga nece nastupati veceras, Emery nece moci racunati i na covjeka koji "drži" sredinu terena Albeldu!U međuvremenu Miguel, Bruno, Matthieu i Vicente ostaju otpisani  a to znači da postoji veliki problem u desnoj strani obrane gdje ce najvjerojatnije igrati Joel koji ima tek 17 god.  ;)

Wigan - Liverpool    tip2   @1.70

Valencia - Racing Sant.   tipX2   @2.54

Objavljeno

Evo jedne sa bloga mini jako zanimljiva i cini mi se prilazno

-20.10-FC THUN-WINTERTHUR-OBA DAJU GOL-1-1.60-KAD POGLEDAM OVA DVA PROTIVNIKA NA NJIHOVIM SUSRETIMA UVIJEK JE BILO GOLOVA S OBJE STRANE U ZADNJIH NEKOLIKO SEZONA,-4-2,,1-2,2-4,3-1,ITD,DOMAČIN IMA DOMA,522,27-12,ŠTO GOVORI DA PUNO DAJE ALI I PRIMI KOJI GOL(OBAVEZNO) DAJE U PROSJEKU-3-DOK GOST IMA VANI,333,21-19,ŠTO ISTO UKAZUJE DA DAJE PUNO I PRIMA U PROSJEKU PO DVA SA OBJE STRANE DATIH I PRIMLJENIH,OVDJE MOŽETE IGRATI VIŠE GOLOVA-2.5-2-1.60,ŠTO JE LAKO MOGUĆE

Objavljeno

Evo ja danas singliram ovaj par

Washington Capitals - Dallas Stars   1/1   @2,55   -> Hrvatska Lutrija

- Washington ima 3 pobjede zaredom, dok Dallas ima obrnutu statistiku tj tri poraza u nizu nakon olimpijskih igara, Washington traži svoju 14. pobjedu zaredom na domaćem ledu,a  Dallas se nakon stanke muči sa zabijanjem golova (zabili sve skupa 5 u tri tekme)!! Zadnju tekmu Dallas izgubio od Pittsburgha sa 6:3 sad idu u goste Washingtonu, a za dva dana će ići u goste Buffalu, dakle kod tri prve ekipe na istoku u samo 5 dana...još su u lošoj formi neznam koliko će se dobro provesti na ovom road tripu...prošlu tekmu protiv Pittsburgha su dobro otvorili i vodili na početk utekme no nisu izdržali, Ovechkin nije zabio gol već 6 utakmica i sigurno da je "gladan" golova pa bi Starsi mogli biti u velikom problemu danas...ekipe se rijetko susreću pa tako iskusni golman Dallasa Turco ima skor 3-0-1 protiv capitalsa u svojoj karijeri i on je igrač koji jeidini može zadržati Starse u utakmici danas. No ja mislim da Washington koji se ujedno bori za President Trophy (najbolja ekipa u NHL-u nakon regularnog dijela sezone) neće propustit pobjediti ekipu koja nije u formi i to još igrajući na svom ledu gdje imaju fenomenalan skor ove sezone 25-3-3 što znači da su osvojili 53 od 62 moguća boda n a svom ledu, dakle preko 85% pobjeda... Jedino što me brine je zakon velikih brojeva, no nadam se kako se neće baš sad pojavit...idem na veći koef stoga 1/1 danas...

Objavljeno

Engleska

Wigan - Liverpool

Klađenje na susret

2010-03-08 20:00:00

Liverpool @ 1.61

Čekanje

Španjolska

Valencia - Santander

Klađenje na susret

2010-03-08 20:00:00

Valencia @ 1.50

Čekanje

Norveška

Sparta - Stjernen

Klađenje na susret samo 60 min.

2010-03-08 17:30:00

Sparta @ 1.50

Čekanje

Danska

Rungsted Cobras - SonderjyskE

Klađenje na susret samo 60 min.

2010-03-08 18:30:00

SonderjyskE @ 1.35

Čekanje

OVO JE ONLAINE KLADJENJE

1866 Baltacha E.-Boserup J. 08.03. 23:55 1 1,15 1868 Tanasugarn T.-Niculescu M. 08.03. 23:55 1 1,45

1870 Martić P.-Pivovarova A. 08.03. 23:15 1 1,40 1874 Voracova R.-Stephens S. 08.03. 22:45 1 1,30

OVO JE UPLACENO U SUPER SPORTU

Pa sretno svima nadajmo se da je danas dobar dan za kladjenje

Objavljeno

Evo ja danas singliram ovaj par

Washington Capitals - Dallas Stars   1/1   @2,55   -> Hrvatska Lutrija

- Washington ima 3 pobjede zaredom, dok Dallas ima obrnutu statistiku tj tri poraza u nizu nakon olimpijskih igara, Washington traži svoju 14. pobjedu zaredom na domaćem ledu,a  Dallas se nakon stanke muči sa zabijanjem golova (zabili sve skupa 5 u tri tekme)!! Zadnju tekmu Dallas izgubio od Pittsburgha sa 6:3 sad idu u goste Washingtonu, a za dva dana će ići u goste Buffalu, dakle kod tri prve ekipe na istoku u samo 5 dana...još su u lošoj formi neznam koliko će se dobro provesti na ovom road tripu...prošlu tekmu protiv Pittsburgha su dobro otvorili i vodili na početk utekme no nisu izdržali, Ovechkin nije zabio gol već 6 utakmica i sigurno da je "gladan" golova pa bi Starsi mogli biti u velikom problemu danas...ekipe se rijetko susreću pa tako iskusni golman Dallasa Turco ima skor 3-0-1 protiv capitalsa u svojoj karijeri i on je igrač koji jeidini može zadržati Starse u utakmici danas. No ja mislim da Washington koji se ujedno bori za President Trophy (najbolja ekipa u NHL-u nakon regularnog dijela sezone) neće propustit pobjediti ekipu koja nije u formi i to još igrajući na svom ledu gdje imaju fenomenalan skor ove sezone 25-3-3 što znači da su osvojili 53 od 62 moguća boda n a svom ledu, dakle preko 85% pobjeda... Jedino što me brine je zakon velikih brojeva, no nadam se kako se neće baš sad pojavit...idem na veći koef stoga 1/1 danas...

Washington Capitals - Dallas Stars  1/1  @2,55

evo samo jedna slika koja će pokazat koliko nesreće sam imo...od toliko šuteva WSH zabili su samo 3 komada... :'( :'( :' :'( :'( :'( :'(

2rpxpao.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use