Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo iz NHL-a moje dvije preporuke za danas....

Milsim da su u ove dvije tekem ova dva tima (carolina i Los Angeles) jako podcjenjeni i da bi ovaj kontra hendikep trebao proći u oba dva slučaja

- WSH je jača ekipa od CAR ali ipak je ovo divizijski derbi i sigurno da se Carolina sad neće tako lako dati pobjedit jer još uvjek imaju po mom mišlejnj udosta dobru šansu za ulazak u playoff (nisu daleko od 8. mejsta u konferenciji) a cijelu sezonu su bil ina dnu konferencije to je za njih veliki poticaj. Igraju dobro, a WSH ima jako dobar napad ali i dosta propusnu obranu takoda je u ovaj tekmi sve moguće s aovom opcijom carolina čak smije i izgubit tekma sa jednim golom razlike a vi i dalje dobivate okladu...ako će Carolina izgubit ne vjerujem da će izgubit sa više od jendog gola razilke

- CHI je jedna od najjačih ekipa trenutno u NHL-u ali ni LA nije za podbacit i ovako podcjenit. LA je u zadnjoj tekmi naprosto zgazio Columbus sa 6:0 a pri tome dopustio svega 11 šuteva na svoj gol (prestrašno kako su odigrali tu tekmu) dok je isti taj Columbus jučer zabio 5 komada Anaheimu u gostima. Znači da La Kingsi igraju jako dobar hokej i sigurno da će ostavit sve na ledu nebi li pobjedili jednu od vodečih ekipa lige. motiva će imati a također smiju izgubit tekmu sa jednim golom razlike da vama oklada prođe...

Milsim da su podcjenjene ove dvije ekipe i da bi trebalo iskoristit ove koeficjente...ja znam da ću ja ovo sigurno odigrat za koliko love to još neznam!!

sretno ako netko prati

4vr5uw.jpg

Washington Capitals - Carolina Hurricanes 4:3 OT

Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 3:2 OT

Oba dva para prošla, oba dva kontra hendikepa... ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use