Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ovdje možete pratiti tablicu Prve i Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 te Guts-Leonardo kupa. Tablica će svako kolo biti updateana te rangirana prema bodovima. 

U dokumentu ćete naći više sheetova: 

1. Pva liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola)
  2. Pva liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Prve lige)
  3. Prva liga - Koeficijent (evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Prve lige)
  4. Druga liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola)
  5. Druga liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Druge lige)
  6. Druga liga - Koeficijent(evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Druge lige)
  7. Guts-Leonardo kup 
  8. Raspored lige i Guts-Leonardo kupa

• Goksim unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Mislim da i je poanta foruma da svatko iznese svoje misljenje,argumenirano i bez ikakvog straha.Mislim da je najgore kad se netko boji iznijeti misljenje koje odudara od misljenja vecine.Tu jesmo da,popricamo i razgovaramo.Ne postoji apsolutna istina.Sportski pozdrav svima
    • Vjerujem da ima više vas koji se ne slažete s ovim, pa samo da ne ispadne ovo neka provokacija, samo iznosim svoje mišljenje viđeene situacije.
    • Dok čekam da se ovo degutantno prvenstvo zavrsi jer sta drugo reci kad sam poceo navijati za francuze i/ili  engleze tj za sve samo da hobit kojeg trava skaklja po jajima ne osvoji.... Ovog tjedna nam pocinje ono pravo, klupski nogomet, pocele su kvalifikacije i danas (cetvrtak) nam je na rasporedu utakmica Hajduk-Zilina. Ja ne znam u kojem svemiru na Hajduk moze biti koeficijent @1.4????? Zadnjih dva sata pokusavam pronaci neke vijesti da je Zilina u raspadu ali ja ih ne nalazim dok s druge strane apsolutno svi koji iole prate situaciju u nasem nogometu su culi sta se desava u Hajduku. Dosao je novi sportski direktor i prvu stvar koju je napravio, objavio je na Instagramu koji igraci imaju slobodne ruke napustiti Hajduk ovo ljeto. Od pojacanja, za sada, dosli su igraci, upitne kvalitete koji iza sebe nemaju CV koji garantiraju napad na titulu.  Slag na tortu je svađa Livaje i Grafa/Garcije koji se dogodio na pripremama kada je potjeran u Split ali je sada vracen u klub i ponovno trenira sa momcadi. Na sve to imamo situaciju gdje je na skupstini objavljen podatak da je klub duzan puste milione i da im treba barem 10-ak milijuna € ovo ljeto da bi prezivili do kraja godine sto znaci odlazak barem 2-3 igraca. Vrhunac ove tragikomedije je ponuda novog sponzora od 10 mil e u pet godina plus raznorazni bonusi koji stoje u ladici vec nekoliko tjedna ali ocito situacija nije dramaticna kad imaju luksuz ne uzeti te novce. postoji i nekakav H2H prije sto godina kada je Žilina izbacila Hajduk i to se smatralo prvorazrednim iznenadjenjem kao i svako ispadanje prije i poslije, a bilo ih je....   Da zakljucimo, sto se mene tice ova utakmica moze zavrsiti 5:0 za Hajduk, ali ja cu svaki put uzeti sve moguce opcije kontra Hajduka:  2 @7 X2 @2,8 +1,5 @1,7 Zilina daje @1,8    
    • Vidim da se dosta piše o potencijalnom penalu za Egipat koji nije dosuđen pa je iz tog onda pao gol za Argentinu. Ne znam iskreno što bi rekao, više sam ovdje na strani suca. Daleko od toga da navijam za Argentinu, cak bi mi bilo draže da je Egipat prošao. Salah je vec izgubio tu loptu, točnije oduzeta mu je te je vec praktički bila u posjedu Argentine te je onda zapeo za nogu Alvareza (a mozemo reci da je i Alvarez zapeo za njegovu nogu samo što on nije pao teatralno). Po meni da se ovakvi prekršaji sude van 16 metara, duel igre praktički ne bi ni bilo na utakmicama, a nadam se da se svi slažemo da su ipak mrvicu stroži kriteriji unutar 16m Šaljem video iako vjerujem da smo svi vidjeli situaciju.: https://streamable.com/jpbo5j
    • Ma kolega,vi ste ok tip.Imamo mi fightova i imati cemo ih jos,vjerujem ali sve kaj ste rekli je smisleno.Takodjer,Hrvat sam,domoljub ali ocite probleme unutar repke ne mogu ignorirati.Svako dobro i sportski pozdrav svim kolegama.Svi smo tu sportasi prije svega i smeta nas nepravda i da se od gledatelja,igraca rade budale.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use