Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Centarfor

Centarfor

2. fic

fic

3. unkdy

unkdy

• Ne otkrivam toplu vodu ali istinski mislim da ce ovo doci pa cu tako i odigrati za neki jaci ulog:   Far Otoci - Hrvatska. Tip 2 Ukraina - Francuska. Tip 2 Grcka - Bjelorusija. Tip 1 Italija - Estonija Tip 1   Za ovaj kombo se jedva dobija trrnutno i 1.95 ali je ok i to napadam za jako...   No ove parove cu razraditi u sistrmu 1/4 i 2/4 na tocan rezultat: Far Otoci - Hrvatska.  0-2 Ukraina - Francuska.  0-2 Grcka - Bjelorusija.     2-0 Italija - Estonija.         3-0   Idemoooo...Sretno svima sa danasnjim okladama
    • Grcka vs Israel, kosarka, jedinica, kvota 1,22 (nedelja) Pobeda Alcaraza nad Djokovicem, US Open, kvota 1,25 (danas) Ukupna kvota 1,52       Ja cu svakako nastaviti da podrzavam reprezentaciju Grcke na Evropskom Prvenstvu u kosarci, tu nema nikakve dileme. Jedina dilema je bila da li da ih podrzim kroz single kladjenje, ili da ih vezujem sa necim, pa sam nakon neprospavane noci, odlucio ovo drugo. Za sada sam pobedu Grcke vezivao sa desetak odvojenih meceva, dakle kao double, a ovo je prvi double koji sam sebi izabrao, sa sasvim pristojnim ukupnom kvotom od 1,52 Grcka vs Israel, kosarka, jedinica (nedelja) Meni se Grcka veoma svidja kako je poslozena i tacka. To je sve sto imam da kazem u ovoj analizi. Zapravo su poslozeni bas po mom ukusu, ili kako ja mislim da treba da izgleda jedna sasvim pristojna kosarkaska reprezentacija. Ne vidim ih kao konacne pobednike, ali ih vidim u sirem krugu kandidata, ili barem u grupi reprezentacija koje mogu da naprave stetu drugima. Plus,  naravno to sto sam pao na njima kao pocetnik kada su izgubili protiv reprezentacije BiH, pa mi se svidja da se inatim sa reprezentacijom koja mi se bas bas svidja. A kod njih osim toga kako su poslozeni, najvise mi se svidja sto se pridrzavaju osnovnih kosarkaskih principa u igri. Reprezentacija Israela svakako nije krs, ali ne vidim kako bi mogli da izbace grke, osim ako ovi ne odigraju izrazito lose. Zao mi je samo sto nisam imao hrabrosti da podrzim grke kroz single kladjenje, ali svakako cu napisati da sada nema nazad, ako grci ispadnu od Israela, onda i treba da se padne. Uzgred, samo da kazem, da imam neki osecaj u stomaku, da Srbija nece osvojiti titulu, a mozda cak ni medalju, pa sam hteo da to negde bude zapisano, da imam cime da se qurcim, ako se to desi. Po meni, Srbija ima toliko jaku reprezentaciju da deluje da nikada vise nece biti u prilici da sastave ovakav roster, ali eto, mislim da nece do titule. Jako mi je drago sto slicno misle i kladionice, jer su i one Srbiju od totalnog favorita, prebacile u drugog favorita za titulu, sto znaci da ipak u meni ima nekog znanja. Ako do sutra skupim u sebi dovoljno zla, svakako cu napisati nekoliko recenica zasto mislim da Srbija nece do titule.   Alcaraz vs Djokovic, jedinica Pre tacno godinu dana, negde u ovo vreme (sedmi mesec 2024-te) sam napisao post u kome sam nesto pljuvao po Djokovicu i predlozio kladjenje da Holger Rune uzima barem set Djokovicu na turniru u Wibledonu. Tada sam pljuvao po Djokovicu da se, po meni, on barem tri, a mozda i cetiri godine qurva sa tenisom, ali da ga zbog toga bas boli qurac, sve dok je u stanju da igra potpuno ravnopravno sa ovim cirkusantima sa Atp Toura. Tada sam pao, jer je Djokovic lagano pocistio dansku budalu sa 6:3, 6:4 6:2 ali sve sto sam tada mislio, mislim i sada. Dokle god je na Atp Touru ovakvih budaletina, poput Tsitsipasa, Zvereva, Aliassima, Rune-a, Korde i ostalih, Djokovic ce moci da igra i do pedesete godine zivota. Dovoljno je samo da drzi ovaj nivo igre, i da nista me dira. Ali, isto tako mislim da je sa Djokovicem gotovo kada bude igrao sa Sinnerom ili Alcarazom. Mislim da je trenutni odnos izmedju njih dvojice i njega, takav da je od deset meceva, u stanju da dobije jedan i po ili dva, a da ce osam ili osam i po uvek izgubiti. Pogotovo na turnirima gde se igra na tri seta, pogotovo na turnirima gde mu publika nije naklonjena, a on bi trebalo da se zapita zasto mu nije naklonjena. Mnogo bih vise voleo da danas Djokovic igra protiv Sinnera, ali sta je tu je. Zadovoljan sam ovim doublom, cak i ako padnem, opet bih ga odigrao.  Za kolege sa Foruma koji su iz Srbije i imaju patriotski poremecaj u sebi, svakako predlazem single kladjenje na Djokovica, a ne protiv njega. Zapravo ne predlazem kladjenje na Djokovica, vec kladjenje na kvotu od 4,00 na Djokovica koju ko zna kada cete opet videti u zivotu. Ali, ovo samo za kolege iz Srbije koji veruju da je patriotizam tamo gde je mamin rucak.  
    • Evo zasto se ne bojim umjetne inteligencije ni u kojem pogledu.
    • Farski Otoci - Hrvatska - 2 (1.2) ili Kramarić daje gol (2.05) bet365 Hrvatska u ovaj dvoboj ulazi puna samopouzdanja nakon uvjerljive pobjede nad Češkom (5:1). Dominacija u napadu, uz čvrstu obranu, pokazuje zašto se momčad Zlatka Dalića smatra jednom od najjačih u skupini. Trijumf je produžio niz na dvije uzastopne pobjede u kvalifikacijama te Hrvatsku postavio na drugo mjesto u skupini L. S ukupno 12 postignutih i samo jednim primljenim golom, Vatreni su pokazali izvanrednu ravnotežu između ofenzivne učinkovitosti i obrambene stabilnosti, što ih čini izrazito neugodnim protivnikom. (Koeficijenti 4.9. u 22:14 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Farski Otoci, s druge strane, došli su do prve pobjede nakon što su savladali Gibraltar sa 2:1 nakon preokreta. Nakon četiri uzastopna poraza, ta pobjeda donijela im je prijeko potrebnu dozu samopouzdanja uoči najtežeg ispita u skupini. Ipak, razlika u kvaliteti između ovih dviju reprezentacija je ogromna, pa je teško očekivati da će domaćini moći izdržati konstantne nalete hrvatskog napada svih 90 minuta. "Nećemo puno miješati i miksati. Imamo neke nove igrače, nema Kovačića, Gvardiola, Stanišić neće igrati u ovoj utakmici, Juranović ima problema, no mi smo došli tu kao favoriti. Ne smijemo podcijeniti protivnika, moramo se paziti dugih lopti i prekida. Najozbiljnije shvaćamo utakmicu, malo ćemo možda mijenjati zato što imamo utakmicu za tri dana", rekao je Dalić.   Farski Otoci: Reynatrod; Faero, Vatnhamar, Edmundsson; Danielsen, Benjaminsen, Olsen, Davidsen; Frederiksberg, Johannesen, Justinussen Hrvatska: Livaković; Smolčić, Pongračić, Ćaleta-Car, Sosa; Modrić, Sučić; Pašalić, Kramarić, Perišić; Budimir Hrvatska je izraziti favorit u svim segmentima igre te se očekuje sigurna pobjeda gostiju po kvoti 1.20 u bet365 kladionici u kojoj imamo ogromnu prednost sa Early Payout opcijom u kojoj nam računaju okladu automatski dobitnom ako Hrvatska povede sa dva gola razlike. Ofenzivna raznolikost i obrambena sigurnost trebali bi Dalićevoj momčadi omogućiti potpunu kontrolu nad utakmicom i lagana tri boda. Igrač na kojeg posebno treba obratiti pažnju je Andrej Kramarić, najbolji strijelac Hrvatske u kvalifikacijama s četiri gola u dva nastupa. Njegova sposobnost da iskoristi i najmanju pogrešku protivnika čini ga glavnim kandidatom za novi pogodak po kvoti 2.05 u bet365 kladionici.. (Koeficijenti 4.9. u 22:14 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use