Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. nutrija

nutrija

2. mesrine

mesrine

• Također protiv Vase igrat danas. 4 koef..Vaso odavno nije posvecen zteninzima..jos se bore u rukavicama...ne trenira snima sa klincima po youtubu ..nebi se čudio da je sam protiv sebe stavio..na ppcetku bio 10 koef pa pao na 4..uspio sam ga uhvatit na tih 10 ali ni 4 nije los
    • Real Madrid - Sociedad 1 Eo ga, ljudi moji, kraj sezone je tu, a Real Madrid sprema zadnji ples na svom terenu. U goste im dolaze žilavi Baskijci iz Sociedada, al’ ruku na srce, iako je sve već odlučeno - teško će oni izvući išta protiv ovakvog Reala, pogotovo kad znamo kako Kraljevi igraju kući - tri pobjede zaredom, bez poraza u zadnjih pet protiv Sociedada. Prošlo kolo? Lagano - 2:0 protiv Seville koja se više ganjala s kartonima nego s loptom. Sociedad dolazi s utakmicom koja je više ličila na triler - 3:2 protiv Girone, gol u nadoknadi, haos totalni. Ali ni to im ne pomaže da sakriju jad i bijedu kad igraju van domaćeg terena - tri gostovanja, tri nule. Carlito se oprašta s klupe, al’ neće imati lagan posao sa sastavom - nema Judea, Rudigera, Mendyja, Alabe, Camavinge, Carvajala... a ni Vinicius, Rodrygo ni Brahim nisu 100% spremni. Bit će to šarena postava, ali ono zbog čega ću ja pratiti ovu utakmicu, jeste i taj veliki oproštaj Luke Modrića, najvećeg broja 10 u Realu u povijesti. Real: Courtois; Vazquez, Asensio, Tchouameni, F. Garcia; Guler, Valverde, Modrić, Ceballos; Endrick, Mbappe Kod gostiju situacija nije bajna - Munoz se vraća nakon kazne, al’ Becker, Aguerd i klinac Oskarsson su upitni. Nema se tu šta puno filozofirat - dolaze bez velikih ambicija. Sociedad: Remiro; Traore, Elustondo, Zubeldia, Munoz; Zubimendi, Marin; Kubo, Mendez, Barrenetxea; Oyarzabal Real je favorit. Kvota 1.45 na njihovu pobjedu – nije loša. No, imajte na umu da ni jedni ni drugi nemaju zašto igrati - osim za ponos, međutim, vjerujem da će Real na svom terenu ganjati pobjedu kako bi sezonu završili u dobrom raspoloženju. Sretno. (Koeficijenti 24.5. u 13:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ne znam da li netko od kolega prati mma.Danas ide FNC u Beogradu.Zanimljiv mec Dusan Djakic vs Stanislav Krofak.Djakic je  nakon duze pauze imso tezak mec protiv izvrsnog Francisca Barria Croate u kojem nije razocarao.Imao je prije tog meca duzu pauzu zbog teske povrede oka i danas bi mu ovo trebao biti zadnji ,oprostajni mec.Krofak je takodjer dobar borac ali vise je posvecen reality emisijama zbog cega je upitno koliko se i kako spremio.Zadnji mec je imao 2023..Da nije te povrede oka,Djakic bi bio dosta sigurna oklada ali bez obzira mislim da je 1,90 na njega koliko daju kladionice ima vrijednost za odigrati.Eksplozivniji je i cvrsci od Krofaka koji ima jako dobro kretanje i timing.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use