Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025.
-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od mesrine · Objavljeno
Mali doprinos temi, il bar pokusaj doprinosa. Kvota na ovaj tip trenutno je pala na 1.16, pa i to nesto govori o tome sto kladionice ocekuju od ovog susreta. Ja kada sam pripremao tip za ovo kolo, odmah mi je zvonila ova utakmica kao otvorena i za golove, medutim znajuci probleme Uniteda i stil igre Leedsa, i trenerski potpis Farkea jos iz doba Norwicha, orijentirao sam se na Leeds, i njihovih 10 suteva po 1.20 djelovalo mi je kao poklon s neba. Ok, uvijek se moze i pasti ali majko moja draga ja za ovaj tip mislim da moze proci do poluvremena vec, eto toliko vjerujem u tip. Rekoh vec, zaista ocekujem i golove, pogotovo gol Leedsa, a moglo bi biti i u kontra mrezi, sto ukljucuje i mogucnost neke golijade i to ne bi bilo prvi put ovim ekipama ove sezone. Gol Calverta Lewina itekako ima vrijednost, jer je odmoren proslu utakmicu i na penalu je, a u sjajnoj je formi a tko je gledao Leeds bar jednom ove sezone jasno mu je preko koga idu akcije, kako idu, koje su linije dodavanja i sa kime zavrsavaju, a o obrani i Uniteda i njima ko ekipi sam vec pisao, i tu vjetrometinu treba naplatiti dok traje sretno tko prati -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
I ja se pridruzujem cestitkama svima koji slave pad bilo kojeg kolege, a sto se tice prlita, ovo je tek pocetak, tako da i ja cestitam pocetak padova kolege koji tek slede. Zivela Poslednja Sansa koja unistava zivote i nerve svima koji udju u bilo seriju pogodaka, zivelaaaaaaaa. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Juventus vs Lecce, Serie A, najava meca Prvo da kazem da sam u realnom kladjenju uplacivao jedinice na Juventus, kao da sutra vise nece biti kladjenja, i da sam poceo sa uplatama jos pre sedam dana. Drugo da kazem da Juventus po kladionicama, nije cak ni medju prva cetiri kandidata za titulu, i mislim da ima veoma puno razloga zasto je tako. Trece sto hocu da napisem jeste da je jedinica na Juventus jedna od najuplacivanijih jedinica ovoga weekenda. Cetvrto sto bi trebalo da se zna jeste da je Lecce zaista krs od tima. Ali kao peto, ja sam na Forum danas dosao da budem pre svega koristan, i da pozovem sve kolege koje ce igrati ovu jedinicu za vece uloge, ili koji ce stavljati ovu jedinicu na vise tiketa, da svakako odigraju i poneki X, i to obavezno. Postoji veliki broj kladionicara koji se kladi sa stavom “ili se kladim, ili ne” odnosno koji “odbranu” neke jedinice smatraju obicnim bacanjem novca. To se “u zargonu” cesto moze cuti kao stav “da se brane samo pic*#*#ke”. Ja mislim da “odbrana” neke jedinice moze doneti koristi u cesto slucajeva i da jeste dodatni trosak, ali koji ponekad moze da donese koristi. Lecce Lecce je, kao prvo, klub koji dolazi sa juga, a svi vrlo dobro znamo sta to znaci. Prosle sezone su se treci put uzastopno spasili ispadanja, i ako im to uspe i ove sezone, to ce im biti jedna od duzih serija kako igraju u najvisem rangu. Prosle sezone su se spasili prakticno u samoj zavrsnici, pobedama kod kuce nad Torinom, i pobedom u poslednjem kolu nad Laziom u sred Rima sa igracem manje, sto necu da komentarisem. Nakon toga su promenili trenera, i evo ih vec u cetvrtoj sezoni kako im je jedini cilj spasavanje zive glave. Ja mislim da oni pripadaju samom dnu Serie A, ali su ih dve veoma vazne pobede kod kuce nad Torinom i nad Pisom nakon porodjajnih muka izvukli iz blata, plus sto su uhvatili Fiorentinu u sred Firence u trenutku kada zive pravi horor. Znaci dovoljno je samo da im oduzmete bodove koje su uzeli u gostima kod Fiorentine, i oni bi vec bili na korak od ispadanja, a da ne govorimo o tome koliko su se poradjali kod kuce sa Pisom. Kod Leccea jedino sto vredi jeste sto se kod kuce grcevito bore, i sto je za njih opstanak poput osvajanja Lige Prvaka, a neki kvalitet je i sto iako imaju krseve od igraca, puni su africkih crnaca, pa barem na neki potez ili brzinu, mozda i mogu da sjebu ostale krseve poput Pise. Lece je ekipa sa najgorim napadom uz Parmu, a pogotovo se poradjaju u gostima. Da sada ne trosim tastaturu, svako za sebe moze videti koliko su oni puta u sezoni zavrsili utakmica bez postignutog gola. Juventus Juventus ima cetiri uzastopne pobede, sto nije imao ni kada je devet puta uzastopno bio prvak Italije. To je efekat kada loseg trenera (Tudora) zamenite solidnim (Spalletti), pa onda deluje da Juventus izgleda kao Bayern, dok ako vidite kako kladionice kvotiraju Juve u borbi za titulu sa kvotom od 23,00 iako imaju tek nekoliko bodova manje od prvoplasiranog, onda je jasno gde Juventus realno pripada. Hteo sam da kazem da je napredak Juventusa na tabeli posledica smene trenera, stabilizacije tima, povoljnog rasporeda i nekog realnog kvaliteta koji poseduju. Sto se mene tice, na papiru je ovo jedinica kao kuca, ali posto se igra na terenu, a ne na papiru, onda je ovo dupla sansa 1X kao kuca, i mislim da to treba iskoristiti i tako se kladiti. To znaci, da ako uplatite na primer 10€ ili 100€ ili sto miliona na neki tiket gde imate jedinicu na Juve, mislim da nekoliko eura, desetina ili stotina svakako treba da odigrate i sa X-om na Juve i da na to ne treba da gledate kao na dodatni trosak, vec kao na odbranu od koje mozete imati koristi. Juventus nije Bayern ili Arsenal ili Psv ili Aston Villa, pa da je u stanju da ima serije od po deset-dvanaest uzastopnih pobeda, niti je to moguce u italijanskoj zahtevnoj ligi, plus sto u Serie A ovakve ekipe poput Lecce-a uvek mogu nedostatak kvaliteta da nadoknade postavkom igre. Juventus ce se eventualnom pobedom potpuno vratiti u borbu za vrh, gde sigurno pripadaju, ali ja ipak mislim da je kvota na njih da uzimaju titulu od 23,00 jos i mala koliko su oni daleko od titule, plus sto se ne bih mogao setiti kada je Juve poslednji put imao pet vezanih pobeda. A ne treba zaboraviti da Juve ove sezone ima vec neverovatnih osam neresenih ishoda u svim takmicenjima. Dakle, ja predlazem duplu sansu 1X kao kuca, ali odvojeno na jedinicu sa jos nekim kombinacijama, a odvojeno sa X-om, kao vid “odbrane” i nepoverenja prema Juventusu, ili mozda cak i silovanje jedinice pre pocetka utakmice, a onda kroz live pokusati sa odbranom, pogotovo ako Juve povede. Sa kolikim entuzijazmom sam hteo danas da budem koristan po Forum, potvrdicu time sto cu svoj predlog u Poslednjoj Sansi zameniti ili sa pobedom Juventusa u barem jednom poluvremenu (ako moze), ili cu prepisati predlog iz druge lige da Juve pobedjuje u kornerima, ili cu odigrati da Juve (mozda) prvi daje gol na utakmici, ali je sigurno da jedinicu necu zadrzati.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS