Jump to content

tome1993

Članovi
 • Content Count

  139
 • Avg. Content Per Day

  0.08
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About tome1993

 • Rank
  Iskusni član

Recent Profile Visitors

1329 profile views
 1. evo od danas se nemože pristupiti bet365 preko normalnoga linka
 2. Jel zna netko kako iskoristiti ovaj bonus?
 3. Ljudi jel Vama blokira kad želite ici na stranice od kladionica?
 4. tome1993

  Bet365

  Pozdrav ekipa imam slijedeći problem sa računom pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan. Otvorio sam račun te sam uplatio novac sa svoje visa kartice te poslao prvi korak za provjeru račun tj.osobnu koju su mi prhvatili te su nakon toga tražili vozačku da im slikam kao korak dva za provjeru. SLikao sam vozačku te im poslao al je problem nastao taj što mi nije ista adresa na osobnoj i vozačkoj te su mi to odbili i traže da im slikam bilo kakav račun koji glasni na tu novu adresu koja je i na osobnoj. Problem jer ja nemam nijedan račun na sebe iz razloga što mi je sve na roditelje te sam se dosjetio da im pošaljem potvrdu za promjenu adrese od policije ali su mi i to odbili jer iz nepoznatog razloga. AKo netko zna neki način za pomoći neka se javi jer imam lijepu svotu novca na tom računu koju sad nemogu isplaiti. Hvala unaprijed.
 5. evo napokon omogučili skrill isplatu
 6. Evo bio sada na chatu i dobio slijedeći odg. According to the report from our specialists, there are some technical issues with this payment system in your country. We apologize for the inconvenience. Dakle sad me zanima dali je i kod Vas slijedeći problem ili samo mene prave ludim,jer kad čitam ove sve vaše komentare bojim se da nebi bez para ostao...hvala
 7. Dođem do nekih para i od sinoc mi maknu opciju da mogu isplatiti pare na skrill,možete li Vi provjeriti dali vi imate opciju isplate na skrill ili je to samo meni?
 8. Želim čuti vaša mišljenja za ove parove te dali da dodeam još Đokovića ili da igram simona i Nisikoirja vise od 3,5 setova tako da dobijem kvotu dva?
 9. Thiem - Lajovic vaša mišljenja može li se odigrati na Thiema iako je dns igrao sa garciom?
 10. Registirao se i za sada imam super dojmove o kladionici. Imam jedno pitanje pa ako može netko odg. 3. Iznos bonusa mora biti reinvestiran pet puta u zbirnim okladama. Svaka zbirna oklada mora sadržavati najmanje tri događaja s koeficijentom 1.40 ili višim. Dali ovo znači da mogu odigrati listić na kojem je minimalno kvota 1,4 ( sa tri para ) ili treba da na listić stavim tri tipa kojima su minimalni kof 1,4. Hvala unaprijed
 11. Zainteresirao me ovaj tvoj sistem pa sam odlucio i ja zaigrati. Za sada imam pet pogođenih tiketa i evo na šestome čekam za 12,5 € simon-cilic vise od 7,5 prvi set..
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use