Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Colorado-Philadelphia 2 1,55 SS 4-3

philadelphia kvalitetnija momčad i danas ima veliku prednost u pičerima jer oni imaju odličnog startera dok colorado dosta slabijeg. cijela udaračka postava je puno bolja kod philadelphie i ovo bi lako moglo i u hendikepu završit. 1,9 je koeficjent na hendikep.

ova je tekma jučer bila odgođena i igrat će se danas u 21:10. sve ostaje isto kako je i jučer trebalo biti. A ima i jedna u pola 3 poslije pola noći. uglavnom ova analizirana je ona u 21:10. sretno

Objavljeno

Ja ću za danas odigrati jedan opuštajući, APP listić

Fulham - Atletico Madrid  X  @ 3,50  ->  Hrvatska Lutrija

Philadelphia Flyers - Boston Bruins  X  @ 3,90  ->  Hrvatska Lutrija

Ukupan koef: @ 13,65

- finale eurposke lige i jasno je da je sve moguće na jednu tekmu, ja si kontam zašto baš ne bi bilo nerješeno pa da se igraju produžeci pa čak i penali...

- 6. tekma u ovoj seriji u NHL-u i sigurno je kako će biti vrlo zanimljiva jer je boston vodio 3:0 u pobejdama i ako ovu tekmu dobije Phily izjednačit će seriju na 3:3 u pobjedama i bit jako blizu senzacije da preokrenu početnih 3:0 na 3:4 u pobjedam (to nije nemoguće ali se ne događa tako često)...vjerujem da će ovo biti vrlo zanimljiva i napeta tekma pa također mislim da bi mogla otić u produžetak...do sada su dvije tekme išle u produžetke između ova dav tima u ovoj seriji i svaki puta je rez bio 5:4 ali je svki puta pobjednik bio drugi (svaki puta je domaćin slavio, dakle jednom Boston i jednom Philadelphia)...znači ovo je jako bitna tekma i za jedne i za druge jer Boston sigurno ne želi igrati 7. tekmu nakon takvog vodstva u seriji pa bi se ovdje vrlo lako mogao dogoditi X

Objavljeno

Ja ću za danas odigrati jedan opuštajući, APP listić

Fulham - Atletico Madrid   X   @ 3,50   ->   Hrvatska Lutrija

Philadelphia Flyers - Boston Bruins   X   @ 3,90   ->   Hrvatska Lutrija

Ukupan koef: @ 13,65

- finale eurposke lige i jasno je da je sve moguće na jednu tekmu, ja si kontam zašto baš ne bi bilo nerješeno pa da se igraju produžeci pa čak i penali...

- 6. tekma u ovoj seriji u NHL-u i sigurno je kako će biti vrlo zanimljiva jer je boston vodio 3:0 u pobejdama i ako ovu tekmu dobije Phily izjednačit će seriju na 3:3 u pobjedama i bit jako blizu senzacije da preokrenu početnih 3:0 na 3:4 u pobjedam (to nije nemoguće ali se ne događa tako često)...vjerujem da će ovo biti vrlo zanimljiva i napeta tekma pa također mislim da bi mogla otić u produžetak...do sada su dvije tekme išle u produžetke između ova dav tima u ovoj seriji i svaki puta je rez bio 5:4 ali je svki puta pobjednik bio drugi (svaki puta je domaćin slavio, dakle jednom Boston i jednom Philadelphia)...znači ovo je jako bitna tekma i za jedne i za druge jer Boston sigurno ne želi igrati 7. tekmu nakon takvog vodstva u seriji pa bi se ovdje vrlo lako mogao dogoditi X

Fulham - Atletico Madrid  X  @ 3,50  ->  Hrvatska Lutrija  FT 1:1

Philadelphia Flyers - Boston Bruins  X  @ 3,90  ->  Hrvatska Lutrija  FT 2:1

blizu, ali ok ovo je bio APP listić (ako prođe, prođe)

Objavljeno

Nije mi ponuda po volji al igran ovo za sitno:

Forlan D. (Fulha-Atl.M)       Sri, 20:45 2,40 8,00

Zamora B. (Fulha-Atl.M)       Sri, 20:45 3,00 8,50

Aguero S. (Fulha-Atl.M)       Sri, 20:45 2,40 8,00

Ovo je tip oklade da igrač daje 1. gol

Nije loše 120 u plusu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use