Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Robica

Robica

2. McGarrett

McGarrett

3. LeonardoDrugi

LeonardoDrugi

• Dobar start juce Midtjylland 2 – 0 Sturm Graz 1 1.80 W +0.8u Malmo FF 1 – 2 Ludogorets 1 1.70 L -1u Legia 0 – 0 Jagiellonia 1 1.90 L -1u mozz nkns risk 3u W1-L2 W 0.8u L -2u  saldo -1.20u  ROI -40.0% kontra sistem  risk 3u W2-L1 W 2.38u L-1u saldo +1.38u ROI +46.0% kontra sistem + najkvote risk 3u  W2-L1 W 2.63u L-1u saldo +1.63u ROI +54.3% --------------------------------------------------------------------- za danas idu dva para: Aston Villa – Bologna 1 1.90 Genoa – Empoli 1 1.50 Bologna + 0.5 2.00  dupla sansa od fiksnih bust kvota na bet365: 0.57u na X po 3.50 i 0.43u na 2 po 4.65. kao najvecu kvotu za pracenje uzimamo 2.07 betinasia Empoli + 0.5 2.69  dupla sansa od fiksnih bust kvota na bet365: 0.67u na X po 4.00 i 0.33u na 2 po 8.20. kao najvecu kvotu za pracenje uzimamo 2.79 betinasia
    • Apsolutno se slažem i nikada ali baš nikada ne kritiziram nakon što susret završi kako god završi, ali ovi nakaradni tekstovi koji nemaju veze sa analizama a tako se nazivaju koji su napisani samo da budu napisani apsolutno trebaju biti ismijani jer nemaju veze sa vezom.  ovo nije analiza i ako je netko uzeo ovaj tip nakon što je ovo pročitao i ovaj tekst mu je bio razlog da uzme okladu, onda stvarno nek nas grom pogodi....    
    • Mogao sam, ali mislio sam da je bio dovoljan i post koji napisao da odvratim bilo koga od citanja te analize, a od igranja mi i nije bila namjera jer jucer je za mene ta utamica bila no bet, osim golova, to mi se cinilo poprilicno izgledno.
    • Pa dobro. Jedino si mogao ceo ovaj post, nista ne menjajuci, da pustis odmah cim si procitao koleginu analizu, a pre pocetka utakmice svakako.  
    • Ma neovisno o ishodu, nema smisla krive informacije iznositi i tako mozda nekoga indirektno ostetiti. I to nije prvi put, i zato sam barem ja reagirao iako odavno ni ne citam takve analize al ovu jesam jer se radilo o Dinamu. Za pohvalu je da se pise, al bome je bolje bas nista ne pisati nego ovako nesto sto ce nekome nastetiti. Cilj je foruma valjda da se pomazemo i jedni druge misljenjem, analizom itd guramo ili odmicemo od neke oklade, ali svakako sa istinitim i realnim podacima a ne ovako, pa o kome god da se radi, cak i adminu.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use