Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.3.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

P2.jpgTABELA2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

P5.jpgTABELA5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

P6.jpgTABELA6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 26.3. u 17:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Igman-Sloga  / prvi izbor Sloga +1,5 (1.27) / drugi izbor X2 (1.77)

Danas igraju sva tri tima koji se bore za opstanak i to svi igraju kod kuce.Igman docekuje Slogu,Tuzla Sarajeva i na kraju Zeljeznicar Veleza.Naravno da ne ocekujem da sve tri ekipe upisu pobjede iako su favoriti na sva tri meca,mislim da je Tuzla najbliza bodovima iako to najmanje realno zvuci.Igman i Edis Mulalic vode bitku oko opstanka,danas im dolazi Sloga koja igra strasan fudbal.Istina nisu neki bauk u gostima ali kvota skoro 4 na Slogu je po meni neerealna ,pogotovo ako vidimo igre Igmana,ne vidim razlog zasto bi odmarali igrace ili nesto tako .

Tuzla-Sarajevo  X2 (1.32)
Drugi susret na Tusnju između domace Tuzle te Sarajeva.Kvota na Tuzlu pada,a vjerovatno jer je sarajevo bez Hasica.Bilo kako bilo mislim da ce Sarajevo opravdati ulogu favorita i uzeti bod ili bodove.Falice im Hasic ali ima Sarajevo dobrih igraca,e sada Sarajevo je kaznjeno novcano i sa 3 boda,ali i dalje su samo na -2 u odnosu na Velez i danasnjom pobjedom bi ih preskocili obzirom da rođeni idu na Grbavicu.Tuzla moze iznenaditi i da uzmu bod,mada igraju za goli zivot,sve je otvoreno.

Željezničar-Velež / Prva opcija ,0.5+ drugo poluvrijeme (1.30) / Druga opcija  1x  (1.46)
I zadnji susret je susret na Grbavici,takoreci derbi kola.Posnurli Zeljeznicar docekuje Velez koji se bori za izlazak u Euopu,dok je zeljo u crvenoj zoni.Ne znam kako bih opisao Plave sa Grbavice,treba im da pobjeđuju a da konkurenti gube,nisu u dobroj poziciji danas ce Zeljo biti bez Karica ,motora veznog reda i vidjet cemo kako ce to izgledati.Novi igrac Džaber je poceo sa treninzima kao i Amoah i ocekuje se 3-5-2.Grbavica je puna i Zeljo je svih 23 boda uzeo na Grbavici tako da je to adut za veceras.Velez jeste bolji i ne mi me cudilo da pobjede,ali upali su i oni u los period ,imali su i taj Kup i sada gostuju pa cemo vijdeti.

Link to comment
Share on other sites

Srijeda je završila u plusu, ali sam jako razočaran utrkom glavnog tipa.

 

RECORD:  1W – 2L  / +1u

27/03/2024:

- Denemthy @5,50 1u (1.mj), +4,50u

- Sonmarg- EW @13,00 (5.mj) 2,5u / -2,5u

- Mostabshir @5,0 1u (3.mj) / -1 u

 

 

Sezona skakanja se bliži kraju, a sprinterska sezona na travi počinje. Za danas 4 odabira po visokim koeficijentima, a iz prve utrke ću odigrati 2 konja, no više o tome u analizama.

 

NEWCASTLE 14:53

- Prydwen – each way (4 places) @10.0 1u/bet, 2u total

- Vaguely Royal – each way (4 places) @7,00 0,5u/bet, 1u total

Prydwen izgleda izuzetno podcijenjen u ovoj utrci, nakon što je prošli loše pozicije na stazi (najšira pozicija I morao je obilaziti konje sa vanjske strane zavoja) u Lingfieldu, tijesno izgubio od današnjeg favorita Spartan Armyja, koji je izdržao sve izazove do kraja utrke. To je po meni bila odlična utrka ovog konja koji je završio među prva tri na sedam od svojih 11 nastupa. Njegovi rezultati na umjetnoj travi su 2181311, a drži po meni najjaču formu u dugotrajnim hendikep utrkama sa svojom pobjedom u Wolverhamptonu u studenom kada je također morao trčati iz loše pozicije, ali je pobijedio. Vaguely Royal je bez pitanja drugi favorit te ima dobru startnu poziciju, mogao bi nastaviti svoj pobjednički niz, budući da je završio s još puno snage u rezervi nakon što je ostavio konkurenciju daleko iza sebe u Lingfieldu. Tako da će oboje biti na mojim listićima.

 

LINGFIELD 15:05

 

- Youthful King – Each way (4 places) @12,00 1u/bet, 2u total

 

Youthful King privukao je pozornost prije 28 dana na istoj stazi i udaljenost. Bio je izvučen najšireod svih , ali je završio izvrsnim sprintom vanjskom stranom utrke. Na 1furlong dužoj utrci bi vjerojatno nadoknadio lošu startnu poziciju završio drugi iza vrlo dobro hendikepiranog protivnika. Ta utrka pokazuje da je spreman za pobjedu i da će nastaviti s napretkom koji je pokazao prošle sezone. Imao je teške utrke u Listed utrkama u utrkama  i Group 3 utrkama. Deset furlonga izgleda kao njegova optimalna udaljenost prema rezultatima (3317117). Danas se ponovno vraća u društvo razreda 3 (Grupa 3 je dio dio razreda 1) po prvi put od lipnja prošle godine, a jahač Ethan Jones smanjuje težinu za dodatnih 7lb, što ga stavlja u vrlo povoljnu poziciju što se tiče hendikepa na utrci. Ponovo ima lošu startnu poziciju, ali mislim da ima mogo bolje šanse nego što mu daju kladionice.

 

 


NEWCASTLE 16:00

 

- Nine Tenghts @2,87  2u

 

 Moja oklada dana je Nine Tenghts. Nine Tenths se pokazala kao izuzetno napredna kobile. Vrača se nakon dominantne pobjede u Wolverhamptonu, a danas se utrkuje protiv svojeg spola na svojoj optimalnoj udaljenosti i mnogo je bolje postavljena na težinu u usporedbi s Shades Of Summer (koja ju je porazila u siječnju, ali tada je Shades Of Summer nosila 20lb manje od Nine Tenghts, te je I sa tako velikom prednošću jedva pobijedila). Od ostalih, več je lagano pobijedila Cloud Cover i Wild Side te ne vjerujem da ju danas netko može ugroziti.

 

 

LINGFIELD 16:50

 

- Prince Of Zenda – each way (4 places) @5,50 0,75u/bet, 1,5u total

 

Prince Of Zenda se prebacio iz utrkivanja preko prepreka u sprint utrke te se više nije vračao na prepreke. To mi govori da mu sprint bolje odgovara, a to se može I vidjeti iz njegovih utrka. Ostvario je 2 pobjede u 2 utrke, a forma posljednje utrke u kojoj su 2. I 3. Bili daljnji pobjednici pokazuju da Prince puno napreduje iz utrke u utrku. Odgovaraju mu utrke jakog tempa gdje može biti na začelju bez da gubi puno brzine te u završnici prestići sve konje, a takva bi trebala biti I danas. Iako je ovo mnogo jača utrke od dosadašnji, sudeći prema hendikep rejtingu kojeg je dobio mislim da uz konstantno napredovanje koje pokazuje može I danas do pobjede.

 

SK 29.03.2024..png

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Chaves 1 - 2+ golova i 4+ kornera za Benficu (1.20) bet365

Benfica i Chaves, dva tima u potpuno različitim situacijama. Dok je sezona Chavesa gotovo gotova s obzirom na njihovu poziciju na dnu tablice, Benfica je u sjajnoj formi i očajnički pokušava dostići Sporting na vrhu ljestvice.

Chaves je posljednju utakmicu izgubio od Vitorie Guimaraes, što je samo potvrda njihove loše forme. Sa samo 19 osvojenih bodova iz posljednjih 26 utakmica i gotovo 60% poraza, njihova sezona je bila katastrofalna.

S druge strane, Benfica je u dobroj formi nakon tri pobjede u nizu. Njihov nedavni uspjeh protiv Rangersa u Europskoj ligi potvrđuje njihovu želju za pobjedama.

Kada pogledamo povijest međusobnih susreta, Benfica ima prednost, nakon što su pobijedili tri od posljednja četiri susreta. Chaves je u proteklih 25 godina uspio pobijediti samo jednom. S obzirom na sve ovo, Benfica je veliki favorit za pobjedu po kvoti 1.10 u bet365 kladionici.

Chaves će vjerojatno pokušati igrati oprezno, fokusirajući se na kontre. S obzirom na njihovu lošu obrambenu statistiku i sposobnost Benfice da postiže golove, očekujem više od 1.5 gola na utakmici. Sve u svemu, Benfica ima sve na svojoj strani i očekuje se da će dominirati na terenu protiv Chavesa, a shodno tome možemo očekivati i barem 4+ kornera za Benficu.

Na betbuilderu bet365 kladionice možemo kombinirati sve tri ove oklade što nam daje ukupnu kvotu od 1.20. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Benfica povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Benfica-Chaves.jpg

(Koeficijenti 29.3. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Norwich - Plymouth 1 (1.50) bet365

Gosti će se nadati još jednoj pobjedi nad Norwichom nakon što su pobijedili rezultatom 6-2 prošlog rujna. Mnogo toga se promijenilo od tog susreta, s Norwichom koji se poput feniksa uzdigao u borbi za doigravanje Championshipa. Međutim, stvari su se okrenule nizbrdo za Plymouth i njihovog menadžera Iana Fostera, koji je pod pritiskom iako je tek stigao u siječnju.

Norwich će biti odlučan nastaviti gdje su stali protiv Stoke Cityja s pobjedom 0-3 u posljednjem susretu. To im je bila treća pobjeda u posljednjih pet utakmica u prvenstvu, uz jedan poraz i jedan remi.

Utakmice Norwicha su nedavno bile prilično živahne, s visokim brojem golova koji su postali uobičajeni. U njihovih posljednjih šest utakmica, oba su tima zajedno postigla 20 golova, od kojih je Norwich zabio 15. Norwich nije poražen u posljednjih 11 utakmica na domaćem terenu.

Navijači Plymoutha će se nadati boljem rezultatu protiv Norwicha nakon što su u prošlom kolu doživjeli poraz od 0-1 od Prestona.

To im je bio treći poraz u posljednjih pet utakmica, uz jednu pobjedu i jedan remi. Ostvarili su samo jednu pobjedu u posljednjih devet utakmica u ligi. Plymouth je primio gol u 5 od posljednjih 6 utakmica.

Norwich je pobijedio tri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, dok je Plymouth pobijedio dva puta. Plymouth je ostao bez pobjede nad Norwichom kada su igrali u gostima u posljednje 2 utakmice.

Bet365 kladionica favorizira Norwich u ovom susretu sa kvotom 1.50 na njihovu pobjedu. Norwich nije izgubio posljednjih 12 domaćih utakmica, a Plymouth nije pobijedio u 20 od posljednje 22 gostujuće utakmice. Ukoliko igrate pobjedu Norwicha na bet365 kladionici, oklada će vam se računati dobitnom ako Norwich povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 29.3. u 12:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bristol City - Leicester X2 i barem jedan gol na utakmici (1.25) bet365

Bristol City će se suočiti s Leicesterom s nadom da će poboljšati svoje nedavne nastupe, nakon što su doživjeli 5 poraza u 6 utakmica.

Bristol City dolazi na ovu utakmicu u lošoj formi, ostvarivši samo jednu pobjedu u posljednjih 6 utakmica u Championshipu. Ulaze u ovu utakmicu nakon još jednog razočaravajućeg poraza (0-2) od West Bromwich Albiona.

Leicester je svrgnut s vrha tablice od strane Leedsa, koji je pobijedio u 12 od posljednjih 13 utakmica. Leicester je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica.

Ta je nedavna pobjeda došla protiv Sunderlanda rezultatom 1-0, ali su prethodno doživjeli tri poraza. Porazi su došli od Middlesbrougha, Leedsa i QPR-a. Ulaze u ovu utakmicu nakon remija od 2-2 protiv Hull Cityja.

Jamie Vardy je postigao jedini gol u pobjedi Leicestera protiv Bristol Citya s 1-0 u prethodnom susretu odigranom ranije ove sezone. Leicester je pobijedio 3 uzastopne utakmice protiv Bristol Cityja, nakon što su prethodno izgubili dvije. U posljednjih pet međusobnih susreta, Leicester je pobijedio tri puta, dok je Bristol City osigurao dvije pobjede.

S obzirom na lošu formu Bristol Cityja trenutno, Leicester i dalje izgleda kao dobar kandidat za pobjedu na ovoj utakmici. Leicester je u 16 utakmica u gostima ostvario 13 pobjeda. Gostujuća forma i samopouzdanje Leicestera čine ih potencijalno opasnim protivnikom za domaći Bristol City.

Moja oklada ovdje ide na remi ili pobjedu Leicester, te da će na utakmici pasti barem jedan gol po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot_9.jpg

(Koeficijenti 29.3. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, PhoenixRacing said:

Srijeda je završila u plusu, ali sam jako razočaran utrkom glavnog tipa.

 

RECORD:  1W – 2L  / +1u

27/03/2024:

- Denemthy @5,50 1u (1.mj), +4,50u

- Sonmarg- EW @13,00 (5.mj) 2,5u / -2,5u

- Mostabshir @5,0 1u (3.mj) / -1 u

 

 

Sezona skakanja se bliži kraju, a sprinterska sezona na travi počinje. Za danas 4 odabira po visokim koeficijentima, a iz prve utrke ću odigrati 2 konja, no više o tome u analizama.

 

NEWCASTLE 14:53

- Prydwen – each way (4 places) @10.0 1u/bet, 2u total

- Vaguely Royal – each way (4 places) @7,00 0,5u/bet, 1u total

Prydwen izgleda izuzetno podcijenjen u ovoj utrci, nakon što je prošli loše pozicije na stazi (najšira pozicija I morao je obilaziti konje sa vanjske strane zavoja) u Lingfieldu, tijesno izgubio od današnjeg favorita Spartan Armyja, koji je izdržao sve izazove do kraja utrke. To je po meni bila odlična utrka ovog konja koji je završio među prva tri na sedam od svojih 11 nastupa. Njegovi rezultati na umjetnoj travi su 2181311, a drži po meni najjaču formu u dugotrajnim hendikep utrkama sa svojom pobjedom u Wolverhamptonu u studenom kada je također morao trčati iz loše pozicije, ali je pobijedio. Vaguely Royal je bez pitanja drugi favorit te ima dobru startnu poziciju, mogao bi nastaviti svoj pobjednički niz, budući da je završio s još puno snage u rezervi nakon što je ostavio konkurenciju daleko iza sebe u Lingfieldu. Tako da će oboje biti na mojim listićima.

 

LINGFIELD 15:05

 

- Youthful King – Each way (4 places) @12,00 1u/bet, 2u total

 

Youthful King privukao je pozornost prije 28 dana na istoj stazi i udaljenost. Bio je izvučen najšireod svih , ali je završio izvrsnim sprintom vanjskom stranom utrke. Na 1furlong dužoj utrci bi vjerojatno nadoknadio lošu startnu poziciju završio drugi iza vrlo dobro hendikepiranog protivnika. Ta utrka pokazuje da je spreman za pobjedu i da će nastaviti s napretkom koji je pokazao prošle sezone. Imao je teške utrke u Listed utrkama u utrkama  i Group 3 utrkama. Deset furlonga izgleda kao njegova optimalna udaljenost prema rezultatima (3317117). Danas se ponovno vraća u društvo razreda 3 (Grupa 3 je dio dio razreda 1) po prvi put od lipnja prošle godine, a jahač Ethan Jones smanjuje težinu za dodatnih 7lb, što ga stavlja u vrlo povoljnu poziciju što se tiče hendikepa na utrci. Ponovo ima lošu startnu poziciju, ali mislim da ima mogo bolje šanse nego što mu daju kladionice.

 

 


NEWCASTLE 16:00

 

- Nine Tenghts @2,87  2u

 

 Moja oklada dana je Nine Tenghts. Nine Tenths se pokazala kao izuzetno napredna kobile. Vrača se nakon dominantne pobjede u Wolverhamptonu, a danas se utrkuje protiv svojeg spola na svojoj optimalnoj udaljenosti i mnogo je bolje postavljena na težinu u usporedbi s Shades Of Summer (koja ju je porazila u siječnju, ali tada je Shades Of Summer nosila 20lb manje od Nine Tenghts, te je I sa tako velikom prednošću jedva pobijedila). Od ostalih, več je lagano pobijedila Cloud Cover i Wild Side te ne vjerujem da ju danas netko može ugroziti.

 

 

LINGFIELD 16:50

 

- Prince Of Zenda – each way (4 places) @5,50 0,75u/bet, 1,5u total

 

Prince Of Zenda se prebacio iz utrkivanja preko prepreka u sprint utrke te se više nije vračao na prepreke. To mi govori da mu sprint bolje odgovara, a to se može I vidjeti iz njegovih utrka. Ostvario je 2 pobjede u 2 utrke, a forma posljednje utrke u kojoj su 2. I 3. Bili daljnji pobjednici pokazuju da Prince puno napreduje iz utrke u utrku. Odgovaraju mu utrke jakog tempa gdje može biti na začelju bez da gubi puno brzine te u završnici prestići sve konje, a takva bi trebala biti I danas. Iako je ovo mnogo jača utrke od dosadašnji, sudeći prema hendikep rejtingu kojeg je dobio mislim da uz konstantno napredovanje koje pokazuje može I danas do pobjede.

 

SK 29.03.2024..png

Prydwen @ 10.0 pobijedio prvu utrku

 

edit: Youthful King @ 12.0 završio 4., profit +1.2u

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, noja57 said:

Svaka ti cast!iskreno  nikad se nisam interesovao za to  al nikad nije kasno  da se pocne,  za pocetak cu  te pratiti, naravno  , cisto da skontam neke stvari!!!

Hvala lijepa, nadam se da ću pomoći bilokako nekome.. Uopće nije čudno da se nisi interesirao, jako jako malo ljudi je uopće zainteresirano za konjske utrke na našem području. Ako te bilošta zanima, slobodno pitaj, voljan sam pomoći.. Bit će za sutra 4 dosta jake oklade, objavim kroz par sati. 

 

edit: bit će i više ako pošto je sutra Dubai World Cup pa ako kvote i povoljan ždrijeb budu na našoj strani da se isplati igrati, jer ako je npr. koef. 5.0 (što je za sportske prilike nenormalno velik), a ja mislim da je to i realna kvota neću sigurno igrat

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use