Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

noja57

Članovi
  • Posts

    759
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    54

noja57 last won the day on March 28

noja57 had the most liked content!

1 Follower

About noja57

  • Datum rođenja 04/27/1957

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

noja57's Achievements

  1. Ja sam ranije uplacivaoi isplacivaoi u RSD a cesce u eur. Procitaj prethodnu stranu da se ne ponavljam. Uplati 10 e u dinarima pa probaj isplatu.
  2. Vidim da si iz Srbije, pa da ti "pomognem". Ja sam iz Mokrin ( Kikinda). Ja sam imao kod njih i racun u RSD a i u E. Sve do sredine 2022 nisam imao nikakvih problema sa njima, ni sa uplatom ni sa isplatom ( u roku 15 min uplacuju na Skrill). Imao sam nekoliko isplata na 1000 e. Medjutim kad sam zadnji put zatrazio isplatu oni mi nisu slali PIN . Ja ih nazovem oni kazu poslali smo. Zovem Operatera ( mobilni) oni kazu nema nista. meni je dojadilo da se maltretiram sa njima i pocne onako opusteno da igram da potrosim te evre. Ima Boga!!! Mene nesto krenulo i napravim preko 2000 e. Nije mi bilo bas svejedno i ja pocnem opet da ih zivkam . I opet sve u krug. I onda poslednji put naidjem na nekog koji je bio veoma korektan i onda mi objasni da su prekinuli sa igracima iz SRBIJE ( zbog nasih zakona) i kaze mi da mu posaljem ponovo zahtev za isplatu i to da napisem sumu do poslednjeg evra. I stvarno odmah dobijem PIN na telefonu ( a pre toga sam maltretirao ove iz MTS-a, danima.). Kad su mi pare legle na Skrill nazovem ga i zahvalim se ( ime sam zaboravio) i on mi kaze da vise ne igram . Tako da mi sad stoji otvoren racun kod njih ali bez para. Preko ovog foruma sam otvorio racun u 22bet ,(koja je ustvari njihova filijala jer isto funcionise). Ako si uporan mozda ces i uspeti. Ako ne znas engleski nadji nekoga ko dobro govori. Toliko !!! Pozdrav!
  3. Ne znam kako  moze kod vas isplata. Ja isplate vrsim na skrill , pa sa njega u  banku.  Imam ponekad problema  u  banci , posto kod nas (Srbija)  nisu  dozvoljene strane kladionice. Medjutim ja njima  u banci,objasnim  da radim na nekim sajtovima i  da mi  salju  pare na Skrill. Valjda ce ti  neko  od admin. pomoci !! Pozdrav!

  4. Ja sam  upravo  danas uplatio .Bez problema.  Ja imam  racun kod njih  jako  davno.  Citam  po  raznim forumima da i  igraci  iz Srbije  isto  ne mogu  preko  Skrilla da uplacuju. Mnogi  su  mi  silne pare nudili  da im prodam racun.  Medjutim  ja se tim ne bavim  . Toliko !!

    1. tome1993

      tome1993

      Evo i ja preko 10 godina sve preko skrilla radim i od prije 20 dana ne da mi uplatu.

      Iz rh sam, sad ne znam kako novac isplatiti jbt

    2. tome1993

      tome1993

      Ne znam dali znaš kako da isplatim novac? Naime igram preko računa od prijatelja te bih novac isplatio na svoj račun, nudi mi samo sada opciju banka, kako mogu odabrati isplata na aircash?

    3. noja57

      noja57

      Ne znam kako  moze kod vas isplata. Ja isplate vrsim na skrill , pa sa njega u  banku.  Imam ponekad problema  u  banci , posto kod nas (Srbija)  nisu  dozvoljene strane kladionice. Medjutim ja njima  u banci,objasnim  da radim na nekim sajtovima i  da mi  salju  pare na Skrill. Valjda ce ti  neko  od admin. pomoci !! Pozdrav!

  5. noja57

    Bet365

    ja igram laganice. Uplate 100,200 e, isplate 1000e. Za sada bez problema.
  6. noja57

    Bet365

    Onda ne znam. ja nemam problema ali imam racun najmanje 15-tak godina.(2007.g). Kako vrsis uplatu ??
  7. noja57

    Bet365

    Jednostavno ,preko sa kladionice uplatis na skrill i onda u banku. Al da uzmu mnogo provizije i skril i banka , istina je.
  8. noja57

    Bet365

    Ja imam . Uplate i isplate vrsim preko skrilla. Ne znam u cemu je problem al ja sam otvorio kod njih nalog ima vise od 10g. I sve funkcionise besprekorno.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use