Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Jučer je bio dobar dan za klađenje i više manje su svi mečevi US Opena završili kako su trebali završiti.

Za danas se nadam da će biti kao i jučer te je moj listić danas

Francuska - Kanada (košarka-Turska) 1                      1.2

R.Haase - J. Huta-Galung  (tenis-Como) 1                    1.4

Kirilenko-Zahlavova Strycova (tenis-US open[ž]) 1        1.2

Sharapova-J.Groth(+5,5) (tenis-US open[ž]) h1            1.75

Nalbandian-De Voest(+8,5) (tenis-US open[ž]) h1        1.85

Ukupni koeficijent:7.83

Sretno svima :D!!!!

Objavljeno

Ja danas odigro ovako:

19:00h Li - Bondarenko 1 @ 1,20 HL

19:10h -5,5/ Đoković - Troicki 1 @ 1,45 HL

21:00h Shvedova - Dominguez 1 @ 1,22 HL

Katastrofa...ove žene treba izbjegavat u što većem luku, a đoković se namučio sa Troickim na kraju proašo dalje ali moj par nije prošao...naravno da se sabrao i počeo igrat kak treba sredinom 4. seta kada je zapravo trebao izgubit meč, u sljedećem kolu igra protiv Petzchnera i mislim da si neće priuštiti ovakvu dramu kao protiv sunarodnjaka, on će to lako riješit u drugom kolu

Objavljeno

Kako me samo zajebao ovaj prokleti Nalbandian,ja očekivao čiščenje u prvom kolu kad on 5 setova igrao,te pobjedio s 5gemova razlike što mi nije bilo dovoljno i pao na svom listiću :P.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use