Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Robert40

Robert40

2. Marko15

Marko15

3. IzudinB

IzudinB

• Ako kome trebaju računi za klađenje, verificirani za uplate i isplate bez problema,može se javiti.
    • Rodjen 1974.godine.51. godina zivota,znaci jos 29 godina da prestignem babu-padobranku😀
    • Ja sam se osobno upoznao sa babom od osamdeset godina koja je isla na kurs iz padobranske obuke. Prosla obuku, prikupila sve potrebne dozvole, koristila cak i advokate da zastiti svoje pravo na izbor, i skocila padobranom. Svojim ocima sam gledao.  Sve je moguce. Reci nam, samo kolega koliko ti imas godina. Treba nam da procenimo kolike su tvoje sanse da jednom udjes u prvu, elitnu. Ako je baba skocila padobranom sa osamdeset, reci nam koliko tebi nedostaje do osamdeset godina zivota?  
    • Kolega Leo,tamo pred kraj natjecanja,pita mene moj mali da jer sam vidio onu babu koja je upisala pravni fakultet a ima prek 60 godina.Veli on meni,ona bu pravo zavrsila sa 6 banki k'o i ti kad udjes u prvu ligu s 5 banki.Pogledao sam ga i rekao da mu zahvaljujem na podrsci.Mali me potapsao i pun sucuti rekao:"Nema na cemu,stari,nema na cemu"...
    • Ajax vs Telstar, holandska liga, jedinica, kvota 1,15 Damir Dzumhur vs Alcaraz, Atp Cincinnati, dvojka, kvota 1,05 Club Brugges vs Salcburg, Liga Prvaka (utorak) over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,22 Ukupna kvota 1,47   Pre analize samo da kazem da treba da znate da sam ovom cirkusantu iz druge, amaterske kolegi @mesrine poslao novac za opkladu koju sam izgubio kladeci se sa njim. Posto mene velika vecina sa Foruma smatra prvom budalom Foruma, kada me procenjujete, ipak uzmite u obzir i ovakve olaksavajuce okolnosti, u konacnoj proceni ko sam ja zapravo, uvek uzmite u obzir i ove gospodske manire. Izgubio sam novac, ispao sam budala sto se kladim sa gorima od sebe, isplatio sam izgubljenu okladu i ko me yebe. Ali, nema vise. gotovo je sa medjusobnim opkladama sa kolegama sa Foruma. Dosta je bilo, okrecem se sebi. Kladio sam se na rodjene gubitnike, amatere, neznalice, cirkusante, i to mi nije prvi put, umesto da prihvatam samo opklade na sigurno, one na mene. Ja u ovom pobedniku druge, amaterske kolegi @nuki01 nista nisam video tokom sezone sto bi me impresioniralo. Mozda bih izdvojio konstantnost i nista vise. Osim toga, mislim i da se igrom na kartone nikako ne moze osvojiti jedno tako tesko takmicenje kao sto je sveta Poslednja Sansa, makar se radilo i o drugoligaskom blatu. Osim toga, malo sam podcenio i zlo, bezobrazluk i drskost koju kolega @nuki01 ima u sebi, a i to je jedan od kljucnih osobina koje pobednik Poslednje Sanse treba da ima, da je dovoljno zla osoba. Umesto da prihvatam samo opklade na sigurno, a to su opklade na sebe, ja sam se kladio na ove rodjene gubitnike, neznalice i cirkusante koji nece uci u prvu ligu u narednih sto godina, jer imaju barem sto nedostataka, pre svega u glavi, o gubitnickom mentalitetu da i ne govorim. Kladio sam se da ce neko od ovih rodjenih gubitnika i neznalica, kolega @mesrine, @furyshaa ili @Marko15 uspeti da prestignu tada prvoplasiranog i ko me sada yebe kada sam bio glup kao qurac i prihvatao opklade na druge, verujuci vise ja u njih, nego sto su oni u stanju da veruju u sebe. Dosta je bilo. Od danas prihvatam opklade samo na sigurno, one na mene da cu biti dozivotni prvak prve, elitne, opklade na sveti Bayern, a prihvatam i sve one opklade na koje mogu da uticem, kao na primer da ce kolege @Iblaz93 i @noja57 zavrsiti sezonu na jednom od poslednja tri mesta ( ne zaboravite, da na kraju sezone ispadaju dvojica najgorih). A mozda cu uzeti sebi malo vremena i da ponudim opkladu da cu medju poslednja cetiri mesta na kraju sezone ubaciti i kolegu @nuki01. Pod mojim uslovima prihvaticu opkladu i da ovi rodjeni gubitnici @mesrine @furyshaa i @Marko15 nikada nece uci u prvu, elitnu, ali bi tu morali da dogovorimo i neke detalje, poput nekog eventualnog ulaska na silu, hakovanjem Portala, prevarom, rodbinskim odnosima sa administratorima, ili eventualnom situacijom da u narednih sto godina svi drugoligasi jednog dana udju u prvu ligu, a druga liga ostane sa njih trojicom, pa po nekoj sili, a ne po znanju, dvojica ipak udju u visi rang- Ajax vs Telstar, jedinica kvota 1,15 Teoretski receno, ne bih znao koga bi ova utakmica mogla da ispunjava entuzijazmom. Prvo je kolo holandskog prvenstva, Ajax nije po kladionicama prvi favorit za titulu (kvota 3,00) imaju novog trenera, prodali su najperspektivnijeg igraca Chelseu, protivnik im je totalna nepoznanica, u prvom kolu uvek svasta moze da se desi, plus sto se u prvim kolima klade samo totalni ovisnici o kocki.  Mene ova utakmica ispunjava entuzijazmom samo iz razloga sto nikada u zivotu necu zaboraviti onaj epski horor iz prosle sezone, koji ne moze da se vidi ni u horor filmovima najgore produkcije. Pet kola pre kraja sezone, Ajax je imao devet bodova prednosti u odnosu na Psv i secam se da je kvota na titulu Ajaxa bila u tom trenutku 1,03 i to u samo jednoj kladionici, posto sve ostale kladionice nisu davale u ponudi prvaka Holandije. A onda se desilo da je Ajax u tom periodu dva puta porazen, dva puta je remizirao i jednom pobedio dok je Psv gazio sve redom. I to ne samo da je Ajax gubio, nego je pucao sebi u noge, u Utrechtu je bio potopljen sa 0:4, sa trulom Spartom je odigrao samo 1:1 u sred Amsterdama, pa je odmah u sledecem kolu opet potopljen u sred Amsterdama od Neca sa 0:3 ... majko moja. A pazite tek ovo. Cak i sa ovakvim potapanjem, Ajax je u predposlednje kolo usao sa bodom prednosti, imali su 74 boda, a Psv 73 sto znaci da su cak i tada imali sve u svojim nogama. A onda su u predposlednjem kolu isli krsu Groningenu, dva puta vodili 0:1 i 1:2 da bi u 90 plus devetom minutu primili gol, kada je i sve otislo u qurac. Sve ostalo je istorija. Otisao je trener, menjali su igrace, usli su istoriju, ni ove sezone nisu prvi favoriti .... horor, epski horor. Nadam se da ste me sada malo bolje razumeli, kada sam vam na pocetku posta napisao da sam se ja na ovakve gubitnike poput Ajaxa kladio da ce prestici kolegu @nuki01 koji ima znanja o kladjenju koliko i ovi cirkusanti @mesrine @furyshaa i @Marko15 ali bar nije istorijski gubitnik. Hteo sam da kazem, da me ova utakmica Ajaxa u prvom kolu ne ispunjava nikakvim entuzijazmom, uvek bih pre igrao overe golova na svim utakmicama Psv-a u sezoni, nego na pobede Ajaxa, ali se eto nadam da se crnci Ajaxa jos uvek secaju kako su izgubili titulu, valjda i oni misle da bi bili stvarno seljaci da odmah u prvom kolu, u sred Amsterdama vec nakon prvog kola zaostaju za Psv-om dva ili tri boda. Naravno, rizik uvek postoji kada nesto mislite. I ja sam svasta mislio, na primer da bi ovaj @mesrine mogao da utice na vrh drugoligaskog blata, a sta je on mislio stvarno ne znam, ali tabela pokazuje da je na kraju prosle sezone bio sedmi. Dzumhur vs Alcaraz, dvojka, kvota 1,05 Ne znam koliko ovih 1,05 na Alcaraza moze da me ucini bogatijim i koliko novca moze da donese ova kvota od 1,05, ali kako da se ovo ne odigra, recite vi meni. Pa cak i da je kvota 1,02 kako da se ne kladite na ovakvu vrstu teniskog meca. Hajde sto je Dzumhur 56-ti na Atp listi a Alcaraz drugi, hajde sto Dzumhur ima 33 godine, a Alcaraz 22, hajde sto se igra na betonu gde Damir ne bi pobedio ni Simonu Halep pod uslovom da Simona ne mora da servira, ali sama cinjenica da igra Dzumhur protiv bilo koga vas tera da se kladite protiv njega, po bilo kojoj kvoti, jer je svaka kvota dobra. Dzumhur je pre samo dva meseca vec igrao protiv Alcaraza na RG gde je uzeo jedan set i sasvim pristojno odigrao, rekao bih cak i da je bio odlican, ali je kvota ipak pokazatelj verovatnoce da ce se nesto dogoditi, pa je tada kvota na spanca bila 1,01   Club Brugges vs Salcburg, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici (utorak) Pre pet dana stigne meni poruka od neke budale koju nikada nisam niti video niti upoznao da on predlaze kladjenje na golove na utakmici izmedju Salcburga i Bruggesa. Nista nisam pitao, ni zasto golovi ni koliko golovi, i na osnovu cega golovi, vec sam prihvatio predlog cisto da ispadnem gospodin a ne seljak. Do 75-og minuta je bilo nista-nista, a onda je pao taj jedan yebeni gol a da niko ne zna kako, te je utakmica zavrsila rezultatom 0:1. To je ono sto sam zapravo hteo da vam kazem kroz ovaj post. Nisu budale ona trojica iz druge lige, nije budala ovaj koji predlaze ovakve golove, najveca budala sam ja sto vise verujem drugima nego sebi. Ovo predlazem i igram u realnom kladjenju samo iz inata, a da li je inat mana ili vrlina, tek cemo videti.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use