Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Mogu li danas Marokanci sloziti probleme Francuzima?Ekipa,sto igrate prematch? @pena29, @mesrine , @LeonardoDrugi @COLT , @nuki01 . 
    • Upravo sam gledao jucer taj par i slazem sa vama da mi koef.uopce nije realan.Takodjer cu uzeti za optimalan ulog x2 jer stanje u Hajduku je upravo ovakvo kakvo ste opisali kolega.Sportski pozdrav
    • Francuska - Maroko manje od 2.5 gola (1.80) bet365 Francuska u četvrtfinale ulazi kao favorit za osvajanje ovog Svjetskog prvenstva, ali jasno je da je očekuje daleko najteži izazov dosadašnjeg dijela turnira. Pobjede protiv Švedske i Paragvaja potvrdile su kvalitetu momčadi Didiera Deschampsa, no upravo je susret s Paragvajem pokazao da Francuzi nisu nedodirljivi kada se suoče s discipliniranom i dobro organiziranom obranom. Glavna prijetnja i dalje je Kylian Mbappe, koji igra u sjajnoj formi, dok veliku podršku ima u Ousmaneu Dembeleu, Michaelu Oliseu i Bradleyu Barcoli. Ako Francuska uspije brzo pronaći prostor između marokanskih linija, bit će vrlo teško zaustaviti njihov napad. Maroko je još jednom dokazao da njegovi uspjesi nisu slučajnost. Nakon odlične grupne faze i prolaska preko Nizozemske i Kanade, ova reprezentacija s puno samopouzdanja dolazi na megdan jednom od glavnih favorita za naslov. Momčad Mohameda Ouahbija odlikuje izuzetna taktička disciplina i sposobnost da jednako kvalitetno brani svoj gol i opasno izlazi u kontranapade. Achraf Hakimi predvodi ovu generaciju, a upravo će njegova brzina i uključivanje u napad biti jedno od glavnih oružja Maroka. Iako će izostanak Saibarija biti osjetan, Marokanci su već više puta pokazali da kao kolektiv mogu nadoknaditi izostanak važnih pojedinaca. Očekuje se vrlo zatvorena i taktički zahtjevna utakmica u kojoj će obje reprezentacije paziti da ne naprave ranu pogrešku. Francuska će imati više loptu u svom posjedu i pokušavati strpljivo graditi napade, dok će Maroko čekati prilike iz brzih kontri i prekida. S obzirom na važnost susreta i način igre obje ekipe, teško je očekivati otvoren dvoboj s mnogo prilika. Zbog toga se oklada na manje od 2.5 gola nameće kao vrlo logičan izbor za ovaj četvrtfinalni okršaj. (Koeficijenti 9.7. u 11:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ovo je jedan bas lijep tekst,bas lijep.Kolega @nuki01 svako dobro Vama i kako kaze nas "spiritus movens" @LeonardoDrugi svi mi iz PS smo gospoda,prije svega.
    • Hej drugovi sa foruma,svatko ima pravo na svoje misljenje,neko se slaze a neko ne,postujem i to,postujem kolegu colt koji smatra da arg nije ostecena postujem kolegu lea koji samo gleda forum da ostvari neki profit,postujem kolege koji vole svoju domovinu i ne kriju to svaka im cast jer i ja sam za svoju navijao,ali da se veliki ne guraju to mi nitko sa foruma ne moze osporiti,pa valjda i mi kolege @mesrine@Marko15@pena29imamo oci pa gledamo ili smo slijepi kod istih. Hej kolege,danas je dan pauze,pa uzmimo sebi oduska da se malo odmoromo od sp,od sutra krece ono pravo. LP   
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use