Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

hl7.png

Uploaded with ImageShack.us

budući da nema baš objavljenih prijedloga od članova danas , ajd da ja neš objavim.

ovo je sve kako bi trebalo biti, bez puno nekog objašnjenja, i većina je osigurana hendikepima uzimajući u obzir susrete sa istim protivnicima, na domaćem/gostujućem terenu, sa koliko u prosjeku gube ili dobijaju... sve je to sr**** jer može bilo koji par "čudno" završiti i eto pad, posebno u košarci jer ipak nemamo baš toliki pristup  točnim podacima tko od petorke je boležljiv, malo van forme, "neraspoložen"... i iks drugih faktora koji mogu utjecati da se dogodi iznenađenje, sve u svemu tko šta isprati od parova, sretno!!!

Objavljeno

Hokej EBEL  VSV Villach - Linz  Tip: 1 Kvota: 1,75  Vrijeme: 19:15 Kladionica Super sport

Stvarno neznam zasto je ovakav kof na VSV oba dvije utakmice dobili sa po 3-0 Linz nije doma uspio zabiti gol. Linz je daleko najlosija austrijska momcad u Ebel-u, i jedno vrijeme su bili na samom zacelju. Mislim da ovdje nebi trebalo bit opustanja od strane VSV i da ce upisat i 3. pobjedu i bit korak do polufinala. I nadam se da im je jos u glavi onih 3-0 koje su imali prosle sezone pa su ispali.

dodao bi jos jedan par Svicarski hokej play off

Davoss - Fribourg  Tip: 1 kvota: 1,40 Vrijemee: 19:45. Davos je gazda u svicarskoj vode 2:0 i mislim da bi ovo trebali lako rijesit u svoju korist.

sretno.

Objavljeno

Moji prijedlozi za noćašnji NHL

Florida Panthers - Montreal Canadiens 2 @2,15 HL

Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres under 5,5 golova @1,70 Germania

- za prvi par jednostavno mislim da je MTL bolja ekipa, pojačali su se u obrani a Florida je svoje najbolje igrače iz obrane podjelila drugim ekipama iz lige...FLA ima hrpu ozljeđenih igrača i imaju samo 1 liniju koja može nešto ozbiljno priprjetit, i imaju odličnog golmana...protiv tvrde ekipe ako što je MTL će im biti još više teško...po meni pobjeda gosta u regularnom vremenu, vidjet ćemo!

- Carolina i Buffalo se bore za playoff i ovo je vrlo važno pobjedit u međusobnom susretu, tj. pobjedit protiv izravnog protivnika...stoga ja očekujem da će biti gusta i tvrda utakmica pogotovo što je još golman Miller u odličnoj formi za Buffalo, čovjek zaista rastura, što je sve obranio u zadnjoj tekmi protiv Rangersa...jedino se to može mjeriti sa Kristanovim nevjerovatnim obranama kad spašava Medveščak.

Objavljeno

Hokej EBEL  VSV Villach - Linz  Tip: 1 Kvota: 1,75  Vrijeme: 19:15 Kladionica Super sport

Stvarno neznam zasto je ovakav kof na VSV oba dvije utakmice dobili sa po 3-0 Linz nije doma uspio zabiti gol. Linz je daleko najlosija austrijska momcad u Ebel-u, i jedno vrijeme su bili na samom zacelju. Mislim da ovdje nebi trebalo bit opustanja od strane VSV i da ce upisat i 3. pobjedu i bit korak do polufinala. I nadam se da im je jos u glavi onih 3-0 koje su imali prosle sezone pa su ispali.

dodao bi jos jedan par Svicarski hokej play off

Davoss - Fribourg  Tip: 1 kvota: 1,40 Vrijemee: 19:45. Davos je gazda u svicarskoj vode 2:0 i mislim da bi ovo trebali lako rijesit u svoju korist.

sretno.

vsv - linz 5:3

davos - freibourg 7:0

Objavljeno

Moji prijedlozi za noćašnji NHL

Florida Panthers - Montreal Canadiens 2 @2,15 HL

Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres under 5,5 golova @1,70 Germania

- za prvi par jednostavno mislim da je MTL bolja ekipa, pojačali su se u obrani a Florida je svoje najbolje igrače iz obrane podjelila drugim ekipama iz lige...FLA ima hrpu ozljeđenih igrača i imaju samo 1 liniju koja može nešto ozbiljno priprjetit, i imaju odličnog golmana...protiv tvrde ekipe ako što je MTL će im biti još više teško...po meni pobjeda gosta u regularnom vremenu, vidjet ćemo!

- Carolina i Buffalo se bore za playoff i ovo je vrlo važno pobjedit u međusobnom susretu, tj. pobjedit protiv izravnog protivnika...stoga ja očekujem da će biti gusta i tvrda utakmica pogotovo što je još golman Miller u odličnoj formi za Buffalo, čovjek zaista rastura, što je sve obranio u zadnjoj tekmi protiv Rangersa...jedino se to može mjeriti sa Kristanovim nevjerovatnim obranama kad spašava Medveščak.

Florida Panthers - Montreal Canadiens 2 @2,15 HL FT 0:4

Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres under 5,5 golova @1,70 Germania FT 3:2 OT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use