Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Young Boys - Braga    X2      1. 6

Gl.Rangers - Maribor    1        1.5

Sion - Celtic              X2      1.5

Partizan - Shamrock    1        1.2

Koef: 4.46

To je od mene,vrijedi probati...Ako neko ima info za ove utakmice slobodno neka napise!!

Objavljeno

Znam ali igrao sam cisto zbog odigrane utakmice u nedelju sa Thun-om gdje su kao domacini izgubili 2 - 0 a mislim da je Braga puno bolji tim od Thun-a!!

Stim sto se nikada ne znam,sve je moguce...!

Objavljeno

Hehe, vidjet ćemo :) Predlažem svima i da izbjegnu Sevillu danas, čuo sam da ju puno ljudi igra.

Sevilla je izgubila prvu utakmicu 2-1, a i Hannover je u boljoj formi, oni su odigrali već 3 kola dok Španjolsko prvenstvo nije još ni počelo. Još ako tome i dodamo da je ozlijeđen Rakitić, koji im je prošle polusezone bio jedan od najboljih igrača...  ::)

1.50 je premali koeficjent da bi se riskiralo, a smatram da su veće šanse da ne prođe...

Tolko od mene. Možda stavim kasnije nekoliko parova tenisa dok pregledam ponudu :)

Objavljeno

Schiavone F.(h-3,5)-Medina 1 @ 1.85

Schiavone F.(20,5)-Medina Manje @ 1.85

Begu I.C.(T.R.)-Sevastova 2:0 @ 2.70

Nema neke posebne analize, smatram da su bolje i da će lako dobiti. Sretno ;)

Schiavone F.(h-3,5)-Medina 1 @ 1.85 predaja Medine

Schiavone F.(20,5)-Medina Manje @ 1.85 predaja Medine

Begu I.C.(T.R.)-Sevastova 2:0 @ 2.70 6:3 6:4

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use