Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Tsonga-4.5- Brands tip 2

Tsonga na ovaj turnir zadni dva suparnika je dobio vrlo tesko. Nijedan nije dobio kao stvarni favorit sa 2:0, nego je Jarko Nieminen dobio sa 2:1 nakon so je u treti set J.N predao zbog ozljede pri rezultat 3:1 za Tsonga i jucer je protiv Malissea igubio prvi set ali onda je dobio sledecih 2 i plasirao se u ovo kolo. E, sad mislim da ce on danas pobjediti sa 2:0 ali nece biti lako i mislim da nece da ispuni hendikep , pogotovo sto je Brand dobar server, juce je imao 82% poeni osvojeni na prvi servis i 11 asova, a na Tsonga mu bas protiv takvi protivnici ne ide bas. Plus prosla godina na rolangaros su se sreli i pobedio je Brands sa 3:2, tako da to dokazuje da je on tezak protivnik za Tsonga. Tsonga ce da pobjedi, ali 1.15 na 1 je stvarno malo, sa hendikep -1.5 tu je kvota od 1.4 sto se moze isplatiti jer je moja prognoza 6:4, 7:6 pobeda sa 2:0 ali bez ispunenja na hendikep u gemovima. :)

Sretno svima

Objavljeno

1.Kvitova P.-Stosur S.                                    1   1.35   ;D

2.Del Potro J.M.-K.Anderson                             1   1.37   ;D

3.Bayern-Nurnberg /gol u oba pol                      DA  1.35    ;D

4.Manchester City-Wolverhampton  gol u oba pol  DA 1.35    ??? prvo pol 0:0 drugo 3:1 za  :'(

5.Real Sociedad-Real Madrid gol u oba pol           DA 1.35      ??? prvo pol 0:1 drugo 0:0 i propao mi i popravni listić,a još je bilo pogođeno Cedevita 1 četvrtina 1.7  ;D ,Barcelona pobjeduje s 9 razlike rukomet  ;D,Ajax daje gol prvo pol 1.40 ;D

6.Everton-Manchester Utd. gost daje gol            DA 1.15   ;D

= 5,23 × 208 = 1.036,66 kn HL

Objavljeno

ManCity-Wolverhampton  1      1,20

Sheffield Utd-Exeter City  1      1,55

Yeovil-Huddersfield          2      1,75

Real Sociedad-Real Madrid  2      1,20

3,9

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use