Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 4 minute, pena29 said:

Ja sam samo komentirao situaciju,nikog od vodećih ne znam osobno,volim ponekad komentirati,nekad se i našaliti.Leo je živopisan,to daje draž ovom kladjenju,a mi neutralni imamo pravo podržavati koga hoćemo. Vi ste imali fantastičan niz,na vašem mjestu ja bih sad koristio kvotu1,01 jer padovi znaju doći u serijama. Valjda Leo ne voli da netko 2x zaredom bude prvak Prve lige,možda se potajno nada da i sam može biti prvak pritom zaboravljajući da je on bio prvak Lige kad je u 1.ligi bilo ljudi koliko i prstiju na ruci jedne ruke-)

Kolega,sretno dalje!

Hvala kolega...Sve si lijepo napisao i to prstiju lijeve ruke..:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use